• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir teyzeyim......Ve sizce affetmeli miyim?

annesi afffetmese bile siz affedin bence
siz onu evladınız gibi oda sizi 2.annesi gibi görmüş sonuçta
gerçi şu anda böyle bir talepte yok sizden
vallahi insanın kendine yaptığını cümle alem birleşip yapamaz
okumuş aklı başında bir kız nasıl böyle bir delilik yapabiliyor
üstelik 2.kadın olmaya razıı,kuma olarak gitmiş resmen
allahım akıl fikir versin bir an önce

üniversitede okuyan bir kızın bir adama kuma olarak gitmesi inanılmaz , şaşırtıcı. hemde karısıda 5 aylık hamileymiş. adam hem onla aynı zamanda hemde eşiyle olmuş. ohhh.. 2 tane kadın...
tabii genç kızlar bunu kabul ederse erkekte yapar tabii....affedip affedememek... bu konuda size bir şey diyemiyorum. ben sadece o hamile zavallı eşe üzülüyorum. karnında bebeği varken yaşadığı travmayı düşünüyorum da çok yazık...Allah yardımcısı olsun..
hata var. HATA var. bu öyle küçük bir HATA değil...

Evet aslında hepimizin üzüldüğü tek konu yuva yıkması.eğer o adam onu sevseydi ve bir ömür dileseydi öbür eşine olanları anlatır boşanır onun da hayatını mahvetmezd. Ben hatayı yeğenimde görüyorum kızdığım kırıldığımız konu bu.Yarın kendi üstüne de başkasının olmayacağı ne malum.Çok üzgünüm çoook

yahu bı kız kafayı yemiş olmalı birde tahsilli üniversite okumuş (sözüm bu kıza) ne biliyim daha mantıklı hareketler etmesi gerektiği yerde neler yapmış.emeklerine yazık olmuş insan 7 sinde neyse 70inde de odur derler ya değişmez düzelmez bi yola girmiş ben olsam görüşmem alakamı keserim.ama sakın kardeşinizle bu konu ile ilgili sorun olmasın

Affetmek affetmemek size kalmis...bilmiyorum çok zor...
benimde kuzenim (evli, 4 tane yavrusu var en kuçugu 6 aylik) tv de gordugu bir noyu arayarak bi adam bulmus (adamda evli, 4 çocuklu) ve bi gun ona kaçti.
o yavrulara kiydigindan asla affetmedim. ama hiç de umrunda degil vallahi, butun aile sildi onu, hiç tikinda degil. annesi affetti ya ona yeter.
yaptigi çok buyuk yanlis...ve çok sasirdim...insan bu kadar mi kuçulebilir...
o dogacak bebeklere uzuldum. onlarin ne gunahi vardir ki. ve tabiki adamin esine...yazik...

sevgili arkadaşlar yazdıklarınızı okudum. herkese teşekkürler.inanın zor durum uzakta olmam da dezavantaj.Ama beni bir kere bile olsa arayabilirdi.anlatabilirdi ki o kadar çok yakındık. offff offff nasıl düşünceğimi şaşırdım.

aman allahim ya ne olmus bu genclik nereye gidiyo agzim acik kaldi okurken bile
yazik etmis kendine hadi kacti diyelim kuma olarakmi yasayacakmis
yaziklar olsun o kiza diyorum ya adami nasil sevmis anlamiyorum
ortada biseylermi vardi acaba neden evli birisine gitti ki

tek kelime canım yüiğeniniz hem kendine hemde diğer kadına yazık etmiş
adama söyleyecek söz bulamıyorum zaten:kızgın:
yiğeniniz uzak değil çok yakın bir zamanda pişman olup yanınıza gelecektir o zaman destek olun derim ben.ailesi olarak siz yanında olmazsanız çok daha büyük hatalar yapabilir çünkü
çok zor bir durum allah sizlere sabır versin canım

olay gerçekten çok üzücü
üni. okumuş akıllı bir kızmışda
nasıl böyle bir hata yapmış.

evlat atılmıyor malesef
ben eminim şuan sinirli olduğun için affemem diyorsun
sende affedersin.
hakkında hayırlısı olsun.

çok zor bi durum...
yegeniniz kendi elleriyle geleceğini mahvetmiş...
evli birine kaçmak ne demek ya...
bırakında sonuçlarına kendisi katlansın...

yeğenin küçükte değil nasıl böyle bişi yapar aklım almıyor Allah akıl fikir versin ama hayatını göz göre göre mahvetmiş üniversite okuyan biri kumalığı nasıl kabul eder offf off tabiki affetmelisin zaten olan annesine oldu o affettikten sonra sizde affedersiniz..

Off offf yine söylüyorum "Ulu dinlemeyen ulur" ve uluyor işte....

Nolacak şimdi ona verilen emek gitti, en önemlisi gençliği gitti... Allahım akıl fikir ver bir kız annesi olarak kızlarımıza doğruyu sen göster Yarabbim...

Başka birşey diyemiyorum olan olmuş sabır diliyorum size....

ne koşulda olursa olsun yalnız bırakmayın.akıl okulda ,kitapta değilki başta.
yiğeniniz okyanusun ortasında kayık gibi her dalgada biraz daha sürüklenmiş.inanın hatalar birbirini çağıracaktır.
tabiki aferin demeyeceksiniz ama,yinede yanında olun.

Büyük konuşmamak lazım insanın başına gelmeyince konuşmak kolay oluyor çünki.
Benzer bir olay bizde yaşadık, ablam 16 yaşında iken evli biri ile gitti, ama adam boşanma davası açmıştı eşine, ablamla kaçtıktan kısa bir süre sonra boşandılar ve ablamla evlendi, allahtan çocuk yoktu. Annem affetti ama bizim akrabaların affetmesi yıllar sürdü.

Son düzenleme:
Allah affetsin.Bence yeğeniniz sizin onu affedip affetmeyeceğini çok umursuyor olsaydı böyle bir davranış içerisine girmezdi....
İnanamıyorum bu genç kızlara bu nasıl bircahillik, nasıl bir ahlaksızlık ki evli bir adamla beraber olabiliyor, ailesinden bunu saklayabiliyor, yetmiyor bir de gayrımeşru çocuk peydahlıyor....
Maalesef ben yeğeninize üzülemeyeceğim. Kendisine yazık etmş diyenlere de katılmıyorum. Kız halinden memnun, adamın evli olduğunu bile bile kendine bağlamış, karısından önce de hamile kalmış... Oh ne ala... Adama da kızamıyorum. Bir gnç kz tüm gerçekleri bilmesine rağmen, adam evli olmasına rağmen peşini bırakmıyorsa adam da keyfine bakar tabii....
Yazık olan biri varsa o da adamın zavallı karısı....
Benim için yeğeninizin yaptığı affedilmez bir hata, ama siz bilirsiniz...

Allah affetsin.Bence yeğeniniz sizin onu affedip affetmeyeceğini çok umursuyor olsaydı böyle bir davranış içerisine girmezdi....
İnanamıyorum bu genç kızlara bu nasıl bircahillik, nasıl bir ahlaksızlık ki evli bir adamla beraber olabiliyor, ailesinden bunu saklayabiliyor, yetmiyor bir de gayrımeşru çocuk peydahlıyor....
Maalesef ben yeğeninize üzülemeyeceğim. Kendisine yazık etmş diyenlere de katılmıyorum. Kız halinden memnun, adamın evli olduğunu bile bile kendine bağlamış, karısından önce de hamile kalmış... Oh ne ala... Adama da kızamıyorum. Bir gnç kz tüm gerçekleri bilmesine rağmen, adam evli olmasına rağmen peşini bırakmıyorsa adam da keyfine bakar tabii....
Yazık olan biri varsa o da adamın zavallı karısı....
Benim için yeğeninizin yaptığı affedilmez bir hata, ama siz bilirsiniz...

aynen katılıyorum...Allah sizlere sabır versin...

genc kizimiz
sizden resmen güc almis ve hatayi yaparkende eminim
nasil olsa affederler demistir
tabiki affetmek allaha mahsuz ama bence biraz burnu sürtmesi gerekiyor ki
sürtecek zaten hele bir evladi dünyaya gelsin ozaman sizi anlayacaktir
eminim gec olmaz ama tabiki annesi affedersede sizede affetmek düser
tabi yinede sizin karariniz
düsene bir tekmede biz vurmamaliyiz gibi geliyor bana
allah sabir versin

Kusura bakmayın bu konuda katıyımdır:1closedeyes:
Sizin yerinizde olsam kesinlikle affetmem, ablanızın yerinde olsam değil affetmek adını dahi andırmam.
Bekar bir adama kaçsa yuva kurmaya gitti dersiniz destek olursunuz amaaa evli bir adama kuma söylemesi bile çok çirkin hele bu devirde.
Bazı arkadaşlar iletişimi koparmayın daha büyük bir yanlış yapabilir demişler.
Üniversite mezunu bir insan bu cahil değil kendi hayatını kendisi seçmiş.
İyisiyle kötüsüyle yaşayacak. Evli bir adama kaçarken eksilerini ve artılarını mutlaka düşünmüştür o siz canınızı sıkmayın...

ne denırkı bu duruma cok uzuldum.onemlı olan sızın affetmenız deıl.bence.onun hayatını mahfetmıs olması.ve yarın yıne sıze muhtac kalıcak olması ustelık bır cocukla bırlıkte.gelınce tabıykı affedeceksınız.sızden baska kımsesı yokkı.ayrıca affetmek Allaha mahsus o bıle affeder.bence sahıp cıkın cıkın kı yarın bır baska hayatını yıkacak adama catmasın.bu genc kızlara cok uzuluyorum.kızlar aklınızı basınıza alın kendınızı bu pıs adamlara kullandırmayın kurban olayım.ne olursunuz ya.

Back
X