Ben bir türlü adam olmuyorum

Nemfomansin anlamak zor değil ki,
Wiki diyorki ağir bağlanma korkusu var ,kişilik bozukluğu olabilir yada travmatik bir olaydan sonra ortaya cikar .
Bilincaltinda yatan travma var ve seni tetikliyor ,
Sonra alişkanlik ve bağimlilik oluşuyor.

Gercekte değişmek istiyorsan iyi bi terapist bulmalisin

Şunuda dünmeden edemedim ,tirnak kadar bana verseydin libidodan

Kendini degistiremiyorsan kimseye manevi zarar vermeden, yani baskasinin sevgilisine yada esine dokunmadan, sen de kendin gb birilerini bul. Olmuyorsa olmuyordur. Uzun soluklu iliskiyi zorlama, illa baskalarina kendimi uydurucam diye de zorlama. Baska bir kadini uzmedigin surece hayat senin istedigin gb yasa gitsin. Yarin hayatta misin belli mi.. ama lutfen evlenip cocuk yapma. Bi adami aldatmak yada bagli kalamamak ile el kadar cocugun gunahina girmek ayni seyler degil. İstedigin hayati hissettigin gb yasa ama kimse etkilenmesin..

Keşke...

Evet.okulda çok eziktim. Hatta yüzüme bile çirkin olduğumu söylüyorlardı.birilerine yakın olsam benimle dedikoduları çıkacak diye ödleri kopardı.bağirıp çağırırlardı.
Bunuda terapistine anlat bence travma kalmış. Belkide özgüvenin zedelendi ,erkekleri objeleştirdin. Gerçekten üzülmüyorsan hayatından neden şikayetçisin, sağlığına dikkat et yeter. Birde adamlar konusunda daha seçiçi ol belalı evli tiplerden uzak dur.

ahkam mi kestiniz bilemiyorum ama yorumunuz gayet mantikli ve uzun bir gözlem sonucunda ortaya cikmis gibi görünüyor. Sanrim insanlari gözlelemek te oldukca iyisiniz.

Bunun Allah yaratmasıyla ne ilgisi var çözemedim.
Sen hem toplum standartlarında yaşamak istemiyorsun hem toplumdan onay istiyorsun. İkisini aynı anda istersen tabi ki olmaz.
Bu hayatından memnunsan bu şekilde yaşamaya devam et onay beklemeden.
Tüm Türkiye aynı şeyi mi düşünüyor yooo,aynı şeye mi inanıyor yooo. Farklı olan tek sen değilsin ki. Kendi gibi insanlar bul onay istiyorsan.
Yani bir ateistin,deistin,yahudinin beni onaylamasına ihtiyaç duymuyorum mesela. Ben kendi doğrularımla yaşıyorum. Ya da evlilik dışı cinselliği doğru bulmuyorum herkes benimle aynı mı düşünüyor? Düşünmüyor onlardan beni onaylamasını beklemiyorum.

Madem sende böyle mutlusun onay bekleme.

Sen van da yaşıyordun dimi?

Acaba çocukluktan kalma bi travmanız falan mı var? Bunu mu aşmak gerekiyor. Ne bileyim sadakatsizliğin olduğu bir evde mi büyüdünüz? Ya travmanız var bu şekilde kendinizi korumaya aldığınızı düşünüyorsunuz ya da yapınız, yetiştirilme tarzınız olarak rahat büyüyen ve bizim önemli gördüğümüz değerler size çokta önemli gelmiyor. Dolayısıyla kişiliğiniz böyle gelişmiş.

Valla günde 10 tane farklı adayla sex yapan kimseye saygı duymam , net . Yorumum da gayet yerinde , yarası olan da gocunsun napayım...

"Hayatı yeniden keşfedin" adlı kitabı da okumayı deneyin. Belki yararı olur

Valla günde 10 tane farklı adayla sex yapan kimseye saygı duymam , net . Yorumum da gayet yerinde , yarası olan da gocunsun napayım...
Umarım kızınız olmaz,böyle büyük büyük konuşanlar genelde yaşar ve yutar. Bu arada hanımefendinin yaşam tarzını savunmuyorum sizin üslubunuzu ve yargılamanızın şeklini çirkin bulduğumu söyledim yoksa herkes yargılamış eleştirmiş ama daha güzel üslupla ötekileştirmeden bütün mesele üslup . Hoşçakalın

Nemfoman diyince aklıma Lars von Trierın ünlü filmi geliyor ... 2.filmde bu nemfoman hanım sokakta gördüğü bir Afrikalıyı gözüne kestiriyor, bu adama haber yolluyor otele gelsin diye. Neyse zamanı gelince otelde buluşuyor bunlar ama adam erkek kardeşini de getirmiş o da takılsın diye Bu abi kardeş nasıl takılsak diye konuşurken başrol kadını sıkılıp çıkıp gidiyor

Sitede duyar kasılabilecek en son kişi konu sahibidir. Tanımadığınız üyeler hakkında ezbere duyar kasmayın. Konu sahibi evli, çocuklu kadınları sürekli yerden yere vuran bir insan. Daha birkaç ay önceki bir konuda dediklerini hatırlıyorum: ikinci evliliğini yapmış çocuklu kadına koca delisi, seks manyağı, erkeksiz duramadığından evlenmişsin tarzı şeyler yazmıştı. Günde 5 tane adamla beraber olan kadın, tek eşli bir kadını seks delisi olmakla suçluyordu.

Kadın çocuklu biriydi ve ikinci kocayı bulduğu ve üstelik çocuksuz bir adamı bulduğu için kıskanmış, hasetinden ağzına geleni saydırmıştı. Kendisi millete bunları yazıyorsa millet de onu gayet tabii yargılayabilir.

Görüşünüzü kimseden saklamadığınız sürece sizin gibi düşünen insanlarla konuşup, görüşmenizde hatta sevişmenizde bir sakınca yok bence. Fakat kimseye sadakat vadetmeyin.

O ne ya, akrabalarim da nasiplensin diyenler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…