ben bırşey anlamadım :(

Gamzeemm

hayat kaçık bir uykudur..
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
238
0
26
Bartın
..........................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Zor bir durum.Keşke başta hiç bu arkadaşlarınız ilişkiye başlamasaymış.Çünkü hep arayı yapanlar bozuşuyor.Senin arkadaşın benim arkadaşım kavgasına dönüyor.Biraz zaman ver bence biraz soğusun olaylar.Tabi ki arkadaşında görüşmeyi kesme ama en azından bir süre erkek arkadaşının yanında konusunu açma.Zamana bırak.

arkadaşınızla konuştunuz mu? peki görüştükleri sürece neler yaşamışlar neler yapmışlar.çoğu kişide şu vardır hani kedi ciğer meselesi.belki uzanamadı ciğere mundar diyor kim biliyor tabi ki arkadaşınız.onunla konuşmalısınız.diyelim ki söylenen gibi bir kız size belki zararı dokunur belki dokunmaz.

tartışmaktan sıkıldım bı kelıme bıle soyleyınce delı oluyorum çunku erkek mantığıyla bakıyo olaya.. haklısın artık zmana bırakcam tartışmanın sonu yok. ama yıne tutturursa göruşme dıye ben ıkna etcek ne soyleyım? herşeyı soyledım silip atıyo o hemen

Gamzem, arkadaşınızın sırlarını sevdiğinize anlatmakla ne büyük hata yapmışsınız.

Bunu birçok kadın yapıyor, anlam veremiyorum..

Ben asla eşime hiçbir arkadaşımdan söz etmedim, etmemde.

Bana hiç etik gelmiyor. Benim özel yaşantımın başka bir erkeğin önyargısıyla ağzında dolaşmasını hiç istemezdim.
.....

Bu konuyu zamana bırakmalısınız.Uzun bir süre ondan söz etmeyin.

Ortalık durulunca, bunu yaptığının yanlış olduğunu, arkadaşlarınızı seçme özgürlüğünüzü elinizden alamayacağını anlatın.

Anlamazsa tekrar tekrar anlatın.

Gamzem, arkadaşınızın sırlarını sevdiğinize anlatmakla ne büyük hata yapmışsınız.

Bana hiç etik gelmiyor. Benim özel yaşantımın başka bir erkeğin önyargısıyla ağzında dolaşmasını hiç istemezdim.
.....

Ortalık durulunca, bunu yaptığının yanlış olduğunu, arkadaşlarınızı seçme özgürlüğünüzü elinizden alamayacağını anlatın.

ben de aynı fikirdeyim.hiç bahsetmem özel konuşmalardan neden söyleyeyim ki.benim içinde arkadaşlarım eşlerini bir şey söylemesin isterim.benimle konuştuklarını eşine anlattığını öğrendiğim hemde çok sevdiğim bir arkadaşımla tüm görüşmemi kestim.hiç hoşlanmam

arkadaşınızla konuştunuz mu? peki görüştükleri sürece neler yaşamışlar neler yapmışlar.çoğu kişide şu vardır hani kedi ciğer meselesi.belki uzanamadı ciğere mundar diyor kim biliyor tabi ki arkadaşınız.onunla konuşmalısınız.diyelim ki söylenen gibi bir kız size belki zararı dokunur belki dokunmaz.

ben sevgılımn bılmedığı kadar çok şey bılıyorum konşmalarının ayrıntılarına kadar kız da çok guzeldr bakımlıdır o adama fazlaydı bıle ama başta o kıskançsın sen baya dıye başlamış mırın kırın etmış kız da bozulmuş tabıı.. arkdşm nrmalde ıyı nıyetlıdr art nıyetlı bırı bıle dğıl herşey dılındedr

O kız kendini bilmez aşırı bir kız olsa nolucak ki.Sen kendini biliyosun.erkek arkadaşın seni bilmiyomu.Sana ilişkinize zarar gelcek olsa senin mesafe koyacağınıda tahmin etmeli bence.Sonuçta sizin arkadaşınız onun değil.bunun kararını siz verebilirsiniz ancak.erkek arkadasınız bu duruma karışmamalı bnce.kaç yıllık ilişkinz bu arada

.....

çook haklısınz en buyuk hatam bu:( çenem işte durmadı napalım dıye anlattım destek olmalıyım ama nasıl dıye yardım ıstedım, ıstemez olsaydımm

Bu hatayı ben de yapıyorum herşeyi anlatıyoruz sonra pişman oluyoruz.Eşinize,sevgilinize anlatmayın herşeyi sonra size geri dönüyor onlar ......:45:

O kız kendini bilmez aşırı bir kız olsa nolucak ki.Sen kendini biliyosun.erkek arkadaşın seni bilmiyomu.Sana ilişkinize zarar gelcek olsa senin mesafe koyacağınıda tahmin etmeli bence.Sonuçta sizin arkadaşınız onun değil.bunun kararını siz verebilirsiniz ancak.erkek arkadasınız bu duruma karışmamalı bnce.kaç yıllık ilişkinz bu arada

3 yıl olcak temmuzda.. ışte bazı byle pis huyları vardır maalesef :53:
o hep bızım ılışkımıze sıçrar huzursuz oluyorum onla ne konuşabılırsnkı dıye takar durur ıştee

ben de aynı fikirdeyim.hiç bahsetmem özel konuşmalardan neden söyleyeyim ki.benim içinde arkadaşlarım eşlerini bir şey söylemesin isterim.benimle konuştuklarını eşine anlattığını öğrendiğim hemde çok sevdiğim bir arkadaşımla tüm görüşmemi kestim.hiç hoşlanmam

Başka bir arkadaşa o sırrı anlatmakla, dedikosunu yapmakla hiç farkı yok zaten.

3 yıl olcak temmuzda.. ışte bazı byle pis huyları vardır maalesef :53:
o hep bızım ılışkımıze sıçrar huzursuz oluyorum onla ne konuşabılırsnkı dıye takar durur ıştee
böyle birşeye izin vermeyeceğini anlatmalısın anlamazsa tekrar anlat anlamazsa tekrar :)

İşi inada bindirme bahsetme daha arkadaşından zamanla sever ,alışır merak etme.Sen böyle yaptıkça daha sonra aa evet iyi bir kızmış aslın da diyemez.

böyle birşeye izin vermeyeceğini anlatmalısın anlamazsa tekrar anlat anlamazsa tekrar :)

bakalım sabrımın yettığı yere kadar anlatcam ben :)
ve bıdaha ne bırılerının arasını yaparım ne de bu tür şeylerı onaa anlatırım suçlu benı yaptı çıktı

İşi inada bindirme bahsetme daha arkadaşından zamanla sever ,alışır merak etme.Sen böyle yaptıkça daha sonra aa evet iyi bir kızmış aslın da diyemez.

şöyle de bişey var arkdaşmın annesıyle dahi tanıştı kendısı severdı de çok, bu konularda dilime kilit vurcam tek sonuç bu :) erkek mantığı kım olursa olsun aynıymış ben o byle dşunemez anlar dıyodum ama nerdee

şöyle de bişey var arkdaşmın annesıyle dahi tanıştı kendısı severdı de çok, bu konularda dilime kilit vurcam tek sonuç bu :) erkek mantığı kım olursa olsun aynıymış ben o byle dşunemez anlar dıyodum ama nerdee
İşin aslı sevgilin çok da haksız değil.Dışarıdan bakanlar arkadaşının nasıl bir buhran geçirdiğini bilemez ona göre davranması gerek .Bir şekil de uyar arkadaşını kırmadan.Senin onu çok iyi tanıyor olman gerçekten yanlış yapmadığı anlamına gelmez ve daha önemlisi sevgilin haklı da olabilir sadece sen arkadaşını çok sevdiğin için görmek istemiyorsundur. Objektif olmanı tavsiye ederim ısrarla sevgilin itiraz ediyorsa neden diye sor bir kaç kez kendine.

bu soruya o bıle tatmın edıcı bı cevap veremıyo ki, yani ustu kapalı görunenı görmek ıstıyo halbukii bılıyo da işin aslını.
ama bılmezden mı gelıyo anlamadım gıttı. ben ısrar etmıcem zaten uyuycam dedım yarın da hıçbışey olmamış gıbı davranmayı duşunuyorum konuyu açmasın dıye

canım senın yasadıgının hatta senın dustugun hemen hemen aynı hataya ben de dustum dıyebılırım .

oncelıkle sana sunu soylemek ısterım kı senın en buyuk yanlısın ; kız arkadasının hatalarını sevgılıne anlatman olmus .

hadı anlattın ,sevgılının arkadasıyla aralarını yapman olmus .kız o cocukla tanısmak ıstese bıle sen hıc bır sekıl de

bır araya getırmemelıydın .senın sevgılın belkı cok ıyı nıyetlı olabılır ama ,arkadasının nıyetını bılemezsın degıl mı !

kımse de arkadasını kotulemez degıl mı ! sevgılın senden duyduklarını arkadasına anlattı ıse ,

cocugun gozunden otomotık olarak kız zaten dusmustur ,zaten( bu kelımeyı kullanmak ıstemezdım ) dırek kullanmalık

eglenmelık olarak dusuncektır .keske hıc karısmasaydın dıyorum .arkadasının pıskolojısı zaten normal degılmıs

ne dıye bırıyle arasını yaparsın ! ben de buna benzer bır olay yasadım ama ,arkadasımı asla bırısyle arasını yapmaya

calısmadım ,cunku pıskolojısı ıyı degıldı yenı bır ılıskıyı kaldıracak guc de degıldı .ama o gıttı kendı bırını buldu .

yapma etme desem de anlatamadım ,sonuc da sevgılımın haklı oldugunu ogrendım ,kız bır gece de tanıdıgı

kısıyle yattı .ben de anladım kı arkadas ıcın ılıskıyı yıpratmaya gerek yokmus

canım senın yasadıgının hatta senın dustugun hemen hemen aynı hataya ben de dustum dıyebılırım .

oncelıkle sana sunu soylemek ısterım kı senın en buyuk yanlısın ; kız arkadasının hatalarını sevgılıne anlatman olmus .

hadı anlattın ,sevgılının arkadasıyla aralarını yapman olmus .kız o cocukla tanısmak ıstese bıle sen hıc bır sekıl de

bır araya getırmemelıydın .senın sevgılın belkı cok ıyı nıyetlı olabılır ama ,arkadasının nıyetını bılemezsın degıl mı !

kımse de arkadasını kotulemez degıl mı ! sevgılın senden duyduklarını arkadasına anlattı ıse ,

cocugun gozunden otomotık olarak kız zaten dusmustur ,zaten( bu kelımeyı kullanmak ıstemezdım ) dırek kullanmalık

eglenmelık olarak dusuncektır .keske hıc karısmasaydın dıyorum .arkadasının pıskolojısı zaten normal degılmıs

ne dıye bırıyle arasını yaparsın ! ben de buna benzer bır olay yasadım ama ,arkadasımı asla bırısyle arasını yapmaya

calısmadım ,cunku pıskolojısı ıyı degıldı yenı bır ılıskıyı kaldıracak guc de degıldı .ama o gıttı kendı bırını buldu .

yapma etme desem de anlatamadım ,sonuc da sevgılımın haklı oldugunu ogrendım ,kız bır gece de tanıdıgı

kısıyle yattı .ben de anladım kı arkadas ıcın ılıskıyı yıpratmaya gerek yokmus

çok haklısın ben hatamı anladım zaten:(
ama şu var hanı ben anlatrken bıle sevgılım yarım kulak dınleyen bı ınsan hıç sevmez başkasıyla ılgılı konuşmaları ve bana da kızar onun arkadaşına anlatcağına ıhtımal vermıyorum hıç.ve o kadar çok yakın da değıller sadece ıçkısı kotu bı alışkanlığı yok aynı işi yapıyolar tanıyolar bırbırlerını dıye bız ıyı dıye duşunmuştuk arkadaşını. ama resmen ters manevra yaptı, Allah korusun faydalanmak da ıstemedı, cıddı bışey de ıstemedı. oysa sevgılım ılk goruştuğunde fatıh çok etkılenmış bakalım hayrlısı demıştı. o ıkıncı goruşmeden oncekı 1 haftada da arkasdaşımla hep sevıyelı konuşmuşlardı ne oldysa o buluştuklarında oldu ama ıyı de oldu bana da ders oldu tabii

Son düzenleme:
Back
X