Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynı fikirdeyim.hiç bahsetmem özel konuşmalardan neden söyleyeyim ki.benim içinde arkadaşlarım eşlerini bir şey söylemesin isterim.benimle konuştuklarını eşine anlattığını öğrendiğim hemde çok sevdiğim bir arkadaşımla tüm görüşmemi kestim.hiç hoşlanmamGamzem, arkadaşınızın sırlarını sevdiğinize anlatmakla ne büyük hata yapmışsınız.
Bunu birçok kadın yapıyor, anlam veremiyorum..
Ben asla eşime hiçbir arkadaşımdan söz etmedim, etmemde.
Bana hiç etik gelmiyor. Benim özel yaşantımın başka bir erkeğin önyargısıyla ağzında dolaşmasını hiç istemezdim.
.....
Bu konuyu zamana bırakmalısınız.Uzun bir süre ondan söz etmeyin.
Ortalık durulunca, bunu yaptığının yanlış olduğunu, arkadaşlarınızı seçme özgürlüğünüzü elinizden alamayacağını anlatın.
Anlamazsa tekrar tekrar anlatın.
arkadaşınızla konuştunuz mu? peki görüştükleri sürece neler yaşamışlar neler yapmışlar.çoğu kişide şu vardır hani kedi ciğer meselesi.belki uzanamadı ciğere mundar diyor kim biliyor tabi ki arkadaşınız.onunla konuşmalısınız.diyelim ki söylenen gibi bir kız size belki zararı dokunur belki dokunmaz.
Gamzem, arkadaşınızın sırlarını sevdiğinize anlatmakla ne büyük hata yapmışsınız.
Bunu birçok kadın yapıyor, anlam veremiyorum..
Ben asla eşime hiçbir arkadaşımdan söz etmedim, etmemde.
Bana hiç etik gelmiyor. Benim özel yaşantımın başka bir erkeğin önyargısıyla ağzında dolaşmasını hiç istemezdim.
.....
Bu konuyu zamana bırakmalısınız.Uzun bir süre ondan söz etmeyin.
Ortalık durulunca, bunu yaptığının yanlış olduğunu, arkadaşlarınızı seçme özgürlüğünüzü elinizden alamayacağını anlatın.
Anlamazsa tekrar tekrar anlatın.
O kız kendini bilmez aşırı bir kız olsa nolucak ki.Sen kendini biliyosun.erkek arkadaşın seni bilmiyomu.Sana ilişkinize zarar gelcek olsa senin mesafe koyacağınıda tahmin etmeli bence.Sonuçta sizin arkadaşınız onun değil.bunun kararını siz verebilirsiniz ancak.erkek arkadasınız bu duruma karışmamalı bnce.kaç yıllık ilişkinz bu arada
ben de aynı fikirdeyim.hiç bahsetmem özel konuşmalardan neden söyleyeyim ki.benim içinde arkadaşlarım eşlerini bir şey söylemesin isterim.benimle konuştuklarını eşine anlattığını öğrendiğim hemde çok sevdiğim bir arkadaşımla tüm görüşmemi kestim.hiç hoşlanmam
böyle birşeye izin vermeyeceğini anlatmalısın anlamazsa tekrar anlat anlamazsa tekrar :)3 yıl olcak temmuzda.. ışte bazı byle pis huyları vardır maalesef![]()
o hep bızım ılışkımıze sıçrar huzursuz oluyorum onla ne konuşabılırsnkı dıye takar durur ıştee
böyle birşeye izin vermeyeceğini anlatmalısın anlamazsa tekrar anlat anlamazsa tekrar :)
İşi inada bindirme bahsetme daha arkadaşından zamanla sever ,alışır merak etme.Sen böyle yaptıkça daha sonra aa evet iyi bir kızmış aslın da diyemez.
İşin aslı sevgilin çok da haksız değil.Dışarıdan bakanlar arkadaşının nasıl bir buhran geçirdiğini bilemez ona göre davranması gerek .Bir şekil de uyar arkadaşını kırmadan.Senin onu çok iyi tanıyor olman gerçekten yanlış yapmadığı anlamına gelmez ve daha önemlisi sevgilin haklı da olabilir sadece sen arkadaşını çok sevdiğin için görmek istemiyorsundur. Objektif olmanı tavsiye ederim ısrarla sevgilin itiraz ediyorsa neden diye sor bir kaç kez kendine.şöyle de bişey var arkdaşmın annesıyle dahi tanıştı kendısı severdı de çok, bu konularda dilime kilit vurcam tek sonuç bu :) erkek mantığı kım olursa olsun aynıymış ben o byle dşunemez anlar dıyodum ama nerdee
canım senın yasadıgının hatta senın dustugun hemen hemen aynı hataya ben de dustum dıyebılırım .
oncelıkle sana sunu soylemek ısterım kı senın en buyuk yanlısın ; kız arkadasının hatalarını sevgılıne anlatman olmus .
hadı anlattın ,sevgılının arkadasıyla aralarını yapman olmus .kız o cocukla tanısmak ıstese bıle sen hıc bır sekıl de
bır araya getırmemelıydın .senın sevgılın belkı cok ıyı nıyetlı olabılır ama ,arkadasının nıyetını bılemezsın degıl mı !
kımse de arkadasını kotulemez degıl mı ! sevgılın senden duyduklarını arkadasına anlattı ıse ,
cocugun gozunden otomotık olarak kız zaten dusmustur ,zaten( bu kelımeyı kullanmak ıstemezdım ) dırek kullanmalık
eglenmelık olarak dusuncektır .keske hıc karısmasaydın dıyorum .arkadasının pıskolojısı zaten normal degılmıs
ne dıye bırıyle arasını yaparsın ! ben de buna benzer bır olay yasadım ama ,arkadasımı asla bırısyle arasını yapmaya
calısmadım ,cunku pıskolojısı ıyı degıldı yenı bır ılıskıyı kaldıracak guc de degıldı .ama o gıttı kendı bırını buldu .
yapma etme desem de anlatamadım ,sonuc da sevgılımın haklı oldugunu ogrendım ,kız bır gece de tanıdıgı
kısıyle yattı .ben de anladım kı arkadas ıcın ılıskıyı yıpratmaya gerek yokmus