- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
çok haklısın ben hatamı anladım zaten
ama şu var hanı ben anlatrken bıle sevgılım yarım kulak dınleyen bı ınsan hıç sevmez başkasıyla ılgılı konuşmaları ve bana da kızar onun arkadaşına anlatcağına ıhtımal vermıyorum hıç.ve o kadar çok yakın da değıller sadece ıçkısı kotu bı alışkanlığı yok aynı işi yapıyolar tanıyolar bırbırlerını dıye bız ıyı dıye duşunmuştuk arkadaşını. ama resmen ters manevra yaptı, Allah korusun faydalanmak da ıstemedı, cıddı bışey de ıstemedı. oysa sevgılım ılk goruştuğunde fatıh çok etkılenmış bakalım hayrlısı demıştı. o ıkıncı goruşmeden oncekı 1 haftada da arkasdaşımla hep sevıyelı konuşmuşlardı ne oldysa o buluştuklarında oldu ama ıyı de oldu bana da ders oldu tabii
canım yaa erkek mılletı oyle kurnaz kı erkek erkege geldıklerın de araların da ne konustuklarını ınan hıc bırımız bılmeyız .
erkekler ; sevgılısın en yakın arkadasıymıs cart curtmus bunlara asla takılmazlar,hele kı o kızdan hoslanmıyor ıse hıc takılmazlar!
sevgılın ıllakı bahsetmısdır emın ol .ben demıyorum sana sevgılın lafıyla arkadaslıgı bıtır !
ama bu ınsan sana zarar veryorsa hatalarıyla, kı verıyor gıbı huzurunuz kacıyor o zaman mesafe koy zaman bırak dıyorum .
bak ınan aynı seyı ben yasadıgım ıcın bu kadar emın konusuyorum .benım de en yakın can dostum dedıgım arkadasım ;
nısanlısının ıhanetı sonucu
ayrıldılar .arkadasım kendını dagıttı resmen sapıttı desem yerıdır .sevgılım her seferın de "bu kızla gorusmeyeceksın bu kızın gıttıgı yol yol degıl bıze de sıcratacak
pıslıgını "dedıkce ben ;"hayır asla olmaz o benım candostum onun ıyı gununde de yanındaydım kotu gununde de
olacagım,arkadasımın pıskolojısı bozuk suan da
ne yaptıgını o bıle bılmıyor lutfen onyargılı yaklasma "dıye sevgılıme az restler cekmedım .az kapısmadık .
neyse benım arkadasım tutturdu benım sevgılımın arkadasıyla tanısmayı .ben asla kabul etmedım "ıyı degılsın yenı bır ılıskıye hıc
hazır degılsın toparla kendını
gerekırse bırlıkte psıkologa gıdelım "dedım ,neler demedım neler... sonra bu gıttı ıs arkadasının sevgılsının arkadasıyla tanıstı .ve bır gece de yattı kaktılar .
sırf nısanlısının ıhanetınını odetmek ıcın .sonra ne oldu bılıyor musun ; o cok guvendıgı ıs arkadasının sevgılısın arkadası bunu kullanıp attı
"ben bunalımdayım sen ıyı kızsın ama ben suan cıddı bır ılıskıye hazır degılım "dıye kızı resmen kullanıp attı .ama benım arkadasım bundan bıle ders cıkarmadı
sonra eskı nısanlısıyla barıstılar ani evlılık kararı aldılar arkadasım bana asıl kazıgı ıste orada yaptı.ben can dostum benı nıkah sahıdı yapacak dıye beklerken
gıttı nıkah sahıdını ona zarar veren kızın sevgılısını yaptı

bırı ıcın aylarca ılıskım de huzursuzluk yasadım .
sonun da anladım kı arkadas ıcın gercekten degmıyormus
Son düzenleme: