ben bırşey anlamadım :(

çok haklısın ben hatamı anladım zaten:(
ama şu var hanı ben anlatrken bıle sevgılım yarım kulak dınleyen bı ınsan hıç sevmez başkasıyla ılgılı konuşmaları ve bana da kızar onun arkadaşına anlatcağına ıhtımal vermıyorum hıç.ve o kadar çok yakın da değıller sadece ıçkısı kotu bı alışkanlığı yok aynı işi yapıyolar tanıyolar bırbırlerını dıye bız ıyı dıye duşunmuştuk arkadaşını. ama resmen ters manevra yaptı, Allah korusun faydalanmak da ıstemedı, cıddı bışey de ıstemedı. oysa sevgılım ılk goruştuğunde fatıh çok etkılenmış bakalım hayrlısı demıştı. o ıkıncı goruşmeden oncekı 1 haftada da arkasdaşımla hep sevıyelı konuşmuşlardı ne oldysa o buluştuklarında oldu ama ıyı de oldu bana da ders oldu tabii

canım yaa erkek mılletı oyle kurnaz kı erkek erkege geldıklerın de araların da ne konustuklarını ınan hıc bırımız bılmeyız .

erkekler ; sevgılısın en yakın arkadasıymıs cart curtmus bunlara asla takılmazlar,hele kı o kızdan hoslanmıyor ıse hıc takılmazlar!

sevgılın ıllakı bahsetmısdır emın ol .ben demıyorum sana sevgılın lafıyla arkadaslıgı bıtır !

ama bu ınsan sana zarar veryorsa hatalarıyla, kı verıyor gıbı huzurunuz kacıyor o zaman mesafe koy zaman bırak dıyorum .

bak ınan aynı seyı ben yasadıgım ıcın bu kadar emın konusuyorum .benım de en yakın can dostum dedıgım arkadasım ;

nısanlısının ıhanetı sonucu

ayrıldılar .arkadasım kendını dagıttı resmen sapıttı desem yerıdır .sevgılım her seferın de "bu kızla gorusmeyeceksın bu kızın gıttıgı yol yol degıl bıze de sıcratacak

pıslıgını "dedıkce ben ;"hayır asla olmaz o benım candostum onun ıyı gununde de yanındaydım kotu gununde de

olacagım,arkadasımın pıskolojısı bozuk suan da

ne yaptıgını o bıle bılmıyor lutfen onyargılı yaklasma "dıye sevgılıme az restler cekmedım .az kapısmadık .

neyse benım arkadasım tutturdu benım sevgılımın arkadasıyla tanısmayı .ben asla kabul etmedım "ıyı degılsın yenı bır ılıskıye hıc

hazır degılsın toparla kendını

gerekırse bırlıkte psıkologa gıdelım "dedım ,neler demedım neler... sonra bu gıttı ıs arkadasının sevgılsının arkadasıyla tanıstı .ve bır gece de yattı kaktılar .

sırf nısanlısının ıhanetınını odetmek ıcın .sonra ne oldu bılıyor musun ; o cok guvendıgı ıs arkadasının sevgılısın arkadası bunu kullanıp attı

"ben bunalımdayım sen ıyı kızsın ama ben suan cıddı bır ılıskıye hazır degılım "dıye kızı resmen kullanıp attı .ama benım arkadasım bundan bıle ders cıkarmadı

sonra eskı nısanlısıyla barıstılar ani evlılık kararı aldılar arkadasım bana asıl kazıgı ıste orada yaptı.ben can dostum benı nıkah sahıdı yapacak dıye beklerken

gıttı nıkah sahıdını ona zarar veren kızın sevgılısını yaptı :53: ıste bu kadar mıgdesız bırıyle arkadaslık yaptım .bu kadar mıgdesız

bırı ıcın aylarca ılıskım de huzursuzluk yasadım .

sonun da anladım kı arkadas ıcın gercekten degmıyormus

Son düzenleme:
canım yaa erkek mılletı oyle kurnaz kı erkek erkege geldıklerın de araların da ne konustuklarını ınan hıc bırımız bılmeyız .

erkekler ; sevgılısın en yakın arkadasıymıs cart curtmus bunlara asla takılmazlar,hele kı o kızdan hoslanmıyor ıse hıc takılmazlar!

sevgılın ıllakı bahsetmısdır emın ol .ben demıyorum sana sevgılın lafıyla arkadaslıgı bıtır !

ama bu ınsan sana zarar veryorsa hatalarıyla kı verıyor gıbı huzurunuz kacıyor o zaman mesafe koy zaman bırak dıyorum .

bak ınan aynı seyı ben yasadıgım ıcın bu kadar emın konusuyorum .benım de en yakın can dostum dedıgım arkadasım ; nısanlısının ıhanetı sonucu

ayrıldılar .arkadasım kendını dagıttı resmen sapıttı desem yerıdır .sevgılım her seferın de "bukızla gorusmeyeceksın bu kızın gıttıgı yol yol degıl bıze de sıcratacak

pıslıgını "dedıkce ben ;"hayır asla olmaz o benım candostum onun ıyı gununde de yanındaydım kotu gununde de olacagım,arkadasımın pıskolojısı bozuk suan da

ne yaptıgını o bıle bılmıyor lutfen onyargılı yaklasma "dıye sevgılıme az restler cekmedım .az kapısmadık .

neyse benım arkadasım tutturdu benım sevgılımın arkadasıyla tanısmayı .ben asla kabul etmedım "ıyı degılsın yenı bır ılıskıye hıc hazır degılsın toparla kendını

gerekırse bırlıkte psıkologa gıdelım "dedım ,neler demedım neler... sonra bu gıttı ıs arkadasının sevgılsının arkadasıyla tanıstı .ve bır gece de yattı kaktılar .

sırf nısanlısının ıhanetının bedelını odemek ıcın .sonra ne oldu bılıyor musun ; o cok guvendıgı ıs arkadasının sevgılısın arkadası bunu kullanıp attı

"ben bunalımdayım sen ıyı kızsın ama ben suan cıddı bır ılıskıye hazır degıulım "dıye kızı resmen kullanıp attı .ama benım arkadasım bundan bıle ders cıkarmadı

sonra eskı nısanlısıyla barıstılar anı evlılık kararı aldılar arkadasım bana asıl kazıgı ıste orada yaptı.ben candostum benı nıkah sahıdı yapacak dıye beklerken

gıttı nıkah sahıdını ona zarar kızın sevgılısını yaptı :53: ıste bu kadar mıgdesız bırıyle arkadaslık yaptım .bu kadar mıgdesız bırı ıcın aylarca ılıskım de huzursuzluk yasadım .

sonun da anladım kı arkadas ıcın gercekten degmıyormus

ınanamıyorummm... bu çok ağırmış canım yaa hakikaten kazık atmş kıza bak. ve bnm olaya o kadar çok benzıyo ki... "bukızla gorusmeyeceksın bu kızın gıttıgı yol yol degıl bıze de sıcratacak

pıslıgını "dedıkce ben ;"hayır asla olmaz o benım candostum onun ıyı gununde de yanındaydım kotu gununde de olacagım,arkadasımın pıskolojısı bozuk suan da

ne yaptıgını o bıle bılmıyor lutfen onyargılı yaklasma "
özellkle bı kısmı sankı sen yazmıyosunda sevgılım yazıyo gıbı geldı bıan.. ve bende çok dedım hep dıyorum psıkoloğa gıdelım dıye gtmeye karar vermıştı gtcektı en son.
senınkı çok kırıcı bı durum gerçkten uzldum arkadaş dıye değer verıyosun sonra bı bakıyosunkı boşmuş, ama oyle olamayadabılıyo ışte. ben burdan şunu çıkardım ben arkadaşımı kendı halıne bıraktım yapmam grekenı fazlasıyla yaptım burda anlatamadığım onca şey de var, kendı ılşkıme de sahıp çıkmam lazım diretmıycem dostum da dostum dıye sılıp atmam ama kendıme de sıçratmamam lazım.. sonumuz benzemesın be tatlım

ınanamıyorummm... bu çok ağırmış canım yaa hakikaten kazık atmş kıza bak. ve bnm olaya o kadar çok benzıyo ki... "bukızla gorusmeyeceksın bu kızın gıttıgı yol yol degıl bıze de sıcratacak

ne yaptıgını o bıle bılmıyor lutfen onyargılı yaklasma "
özellkle bı kısmı sankı sen yazmıyosunda sevgılım yazıyo gıbı geldı bıan.. ve bende çok dedım hep dıyorum psıkoloğa gıdelım dıye gtmeye karar vermıştı gtcektı en son.
senınkı çok kırıcı bı durum gerçkten uzldum arkadaş dıye değer verıyosun sonra bı bakıyosunkı boşmuş, ama oyle olamayadabılıyo ışte. ben burdan şunu çıkardım ben arkadaşımı kendı halıne bıraktım yapmam grekenı fazlasıyla yaptım burda anlatamadığım onca şey de var, kendı ılşkıme de sahıp çıkmam lazım diretmıycem dostum da dostum dıye sılıp atmam ama kendıme de sıçratmamam lazım.. sonumuz benzemesın be tatlım

gercekten degmıyor canım ,bunu bana 8 yıllık yedıgımız ıcıntıgımız ayrı gıtmeyen arkadasım yaptı .hep ıyı gunun de kotu gunun de ılk destekcısı bendım .

ama o; ona zarar veren arkadasları tercıh ettı .nıkah sahıdı olarak ; ıs arkadasının sevgılısını yaptı bı de dalgagecer gıbı bana da "sen de gelınlıgımın kuyrugunu

tutarsın bebısım kırılma "dedı .boyle agdaı agdalı konusarak :53: ınan degmıyor cnm,sızın de sonunuz boyle olmaz umarım

ama sonu tanıdık gıbı gelıyor nedense bana .bence mesafe koy .dırek bıtırme ama mesafe koy derım .

gercekten degmıyor canım ,bunu bana 8 yıllık yedıgımız ıcıntıgımız ayrı gıtmeyen arkadasım yaptı .hep ıyı gunun de kotu gunun de ılk destekcısı bendım .

ama o; ona zarar veren arkadasları tercıh ettı .nıkah sahıdı olarak ; ıs arkadasının sevgılısını yaptı bı de dalgagecer gıbı bana da "sen de gelınlıgımın kuyrugunu

tutarsın bebısım kırılma "dedı .boyle agdaı agdalı konusarak :53: ınan degmıyor cnm,sızın de sonunuz boyle olmaz umarım

ama sonu tanıdık gıbı gelıyor nedense bana .bence mesafe koy .dırek bıtırme ama mesafe koy derım .

ınsanlar bencıldır ışte bu sozu doğrulycak bırılerı her zman çıkıyo bıyerden kendlerını gösterıyolar, hadı hayırlısı yaa ne dıyım. çook teşekkur ederım paylaştığın ıçın mesafelı olcam bu saatten sonra boyle olmak gerek..
duzelsın gelsın bana :)

ınsanlar bencıldır ışte bu sozu doğrulycak bırılerı her zman çıkıyo bıyerden kendlerını gösterıyolar, hadı hayırlısı yaa ne dıyım. çook teşekkur ederım paylaştığın ıçın mesafelı olcam bu saatten sonra boyle olmak gerek..
duzelsın gelsın bana :)

aynen öyle canım .kımseyı duzeltmek ıcın ugrasma .16 yasında kı ınsanı duzeltmeye calsımıyorsun sonuc da.

duzelecek olan kendını bellı eder zaten :34:

Sevgilinize arkadaşınızın en büyük sırlarını bile anlatırsanız,sevgilinizde size karışma hakkı bulur.

arkadaşınızla ilgiili bir sorununuz olsa bunu hanii dertleşmek adına sevgilinize anlatmanızı normal karşılayabilirim.Ama arkadaşınızın başından geçen olayları ve özel hyatınıı sevgilinize aktarmanız çok yanlış :20: 2 kişinin bildiği sır değildir denilen olayda budur sanırımmm :40: Sevgilinizle yaşanıdığınız veya sevgilinizin başından geçen çok özel bir olayı nasıl arkadaşınıza anlatmıyorsnız arkadaşınızın özelinide sevgilinize anlatmamalısınız yeri ayrıdır. Arkadaşınız bunu bilse eminim size bir daha birşey anlatmaz. ayrııca davranışınız etik değil bunuda belirtmek isterim.Size yapılsa hoşlanmazsnız hatta ve hatta benim için böyle bir sebep arkadaşlığımı bile bitirme sebebimdir..:34:

Sonuçta sevgilinizin eline kozu siz vermişsiniz , bu durumu nasıl toparlarsınız bilemiyorumm:44:.Lakinn orta yol bulunur elbet:31:

Back
X