- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
geçen pazar 3 yıllık ilişkim bitti..bitme nedeni de onun okulunun sürekli uzaması ve uzadıkça da benim zamanımı aldıgını düşünüyormuş.2 3 yıl daha beni bekletmek istemiyormuş..geçen yıl da bu sebeplerden dolayı benden ayrılmıştı ve 1 ay sonra geri dönmüştü..döndüğünde de birdaha asla böyle bişey olmıcak diye söz vermişti bana..ben gerekirse 10 yıl bile beklerim seni dememe rağmen bitirdi..ayrı şehirlerdeyiz..yanıma geldi konuşmak için ve ayrıldık..ama ayrılırken ikimizde oturup hüngür hüngür ağladık hayatımda hiç öyle acı veren bi an yaşamamıştım..hiç baskı yapmadım bişeyler için ne evlilik ne nişan vs vs..hep ondan bekledim ağzımdan bir kez bile böyle baskı oluşturacak şeyler çıkmadı bu zamana kadar..ve benden önceki ilişkileri hep 1 2 hafta sürmüş..ilk defa benimle bu kadar bişeyler paylaştıgını söylerdi..arkadaşları bile şok olmuştu 3 yıl oldugunu duyunca..1 haftadır aramadım o bir kez aradı öylesine..hiç ölmüş bitmiş izlenimi vermedim ona arayıp mesaj atıpta ağlamadım....ama içim yanıyor biryere sığamıyorum.uyuyamıyor yemek yiyemiyorum nasıl anlatsam ki bunu çoğunuz yaşamışsınızdır zaten az çok..ben ne yapıcam nasıl unutucam nasıl davransam..hayatımda kimseyi bu kadar sevmedim ben maddi manevi herşeyine katlandım..nelerine katlandım anlatsam 2 günde bitiremem yazmayı..nolur bir akıl verin bana..ayrılmadan 10 gün önce mezun olsam hemen sennle evlenirdim seni kaybetmek istemiyorum diyen adam neden bitirdi..nasıl diner bu acı..