af buyurSinirden geberiyorum. Benim eski arkadaş ile konu açmıştım şahitlik mevzum olan.
Bunun boynuzladigi ki sayısı az değil nasıl takıntılı nasıl manyak ise bizim yaşadığımız şehre taşınmış yetti mı hayır bu eski arkadaşımın çalıştığı şirkete girmiş işe yettimi yetmez kendine yeni face at bu kız ile resimlerini ekle işyerinde ekle.herkesi yoo.daha yetmedi yattığı ne kadar erkek varsa.bul konuş o yazışmalarıda ekle ki benim bilmediğim çok şey varmış.
Ailesi zaten işten almıştı bunu
Ama bu gün teyzesi önce onu arıyor tehdit vs sonra beni sen niye anlattın bilmem ne saydırdım benim ozelimi sırrımı anlatan o diye üstüne yalan katar
Güya eli uzunmuşta o çocuk face kapatmazsa benimde başım yanacakmis da bilmem ne
Ben gidip doveyim diyorum yeter 1 sene oldu iki manyak yüzünden çok ciddiyim ya
Ne yapayım ne edeyim :'(
Arkadaşının eski manitasi bunların yakınına taşınıp arkadaşının işyerinde çalışmaya başlamış . Kendine yeni facebook açıp kız ile resimlerini paylaşmış ve kizin eski sevgililerinden kızla olan yazışmaları alıp face yüklemiş ve işyerindekileri arkadaş olarak eklemiş. Sonra kızın teyzesi önce oğlanı aramış sonra konu sahibini arayıp tehdit etmiş oğlana sen anlattın herşeyi diye ve eğer oğlan facebook u kapatmazsa elim uzun başını yakarım demiş. Benim anladığım bu
Konu sahibi burda bi şey anlatmaya çalışmışSinirden geberiyorum. Benim eski arkadaş ile konu açmıştım şahitlik mevzum olan.
Bunun boynuzladigi ki sayısı az değil nasıl takıntılı nasıl manyak ise bizim yaşadığımız şehre taşınmış yetti mı hayır bu eski arkadaşımın çalıştığı şirkete girmiş işe yettimi yetmez kendine yeni face at bu kız ile resimlerini ekle işyerinde ekle.herkesi yoo.daha yetmedi yattığı ne kadar erkek varsa.bul konuş o yazışmalarıda ekle ki benim bilmediğim çok şey varmış.
Ailesi zaten işten almıştı bunu
Ama bu gün teyzesi önce onu arıyor tehdit vs sonra beni sen niye anlattın bilmem ne saydırdım benim ozelimi sırrımı anlatan o diye üstüne yalan katar
Güya eli uzunmuşta o çocuk face kapatmazsa benimde başım yanacakmis da bilmem ne
Ben gidip doveyim diyorum yeter 1 sene oldu iki manyak yüzünden çok ciddiyim ya
Ne yapayım ne edeyim :'(
Hayır bulaşma vs yok ailesine direk razey yaptı o çocuğu getirdi onların yakın arkadaşı benim üstüme iftira atıyorlar vs sallamış birşeyler güya ben demişim o sevgiliniz bırak bu çocuk daha iyi diye.Arkadaşınız adamı aldatmış. Onun eski sevgilisi de intikam için özel hayatını deşifre etmiş. Bu durum sizi neden telaşa sokuyor onu anlamadım ben. Bizlere anlatmadığınız bir şeylere mi bulaştınız? Öyleyse söyleyin yardımcı olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?