• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle olmak istemiyorum;(

Vucudun icin ac youtube dan pilates yap birazda yediklerine dikkat et tamamdir.
Boynundaki tuyleri alabilirsin yada doktora bi gorun.
Saclarinin seklini degistir ve boyat. Birazda maske yap ki yumusacik ve parlak olsun :)
Cildinde sivilce, leke gibi problemler varsa cildiyeye git onlar ilacla hallediyor ;)
Turnaklarini sevmiyorsan manikur yaptir.
Ve en onemlisi kas seklini degistir. Kaş insanin yuzundeki simayi coook degistiriyor.
Birazda makyaj hileleri arastirirsan fistik gibi olursjn :)

Ah canim ahhh:) ben kendimi gordum su yazdiklarinda .. Ki ben 1.68 80 kiloydum.. Orta okulda hep sisman ve erkek gibi bir kizdim.. Lisede yine sismandim. Cok arkadasim vardi kizli erkekli ama herkes kizli erkekli ask mesk yasarken ben zaten beni kimse begenmez ki diye diye kendimi hep geriye cekerdim.. Lise sonda kendimce birine asik oldum.. Tabiki beni sevmiyecegi icin dile bile getirmedim.. Kendim zayifliyicagima ve degisicegime dair soz verdim. Babamdan kosu bandi istedim. Sabah aksam 1 saat hizli yurudum 3 litre su ictim. Aksam yemek yememek icin erkenden yattim uyudum. Bir nevi ac yasadim. Herneyse.. Tam tamina 2 senede 30 kilo verdim. Seninde dedigin gibi favorilerim vardi sakal gibi boynumdada killar annemin acik sari sac boyasiyla onlari boyadim. Eskiden aynaya bakip Allahim beni neden bu kadar cirkin yarattin diye aglardim. Oysaki hersey bakip gormekle alakali. O giden 30 kiloyla benim ozguvenim tamamen geri geldi. Dergilerden giyim stilleri arastirip kendime uyguladim. Sacimi surekli degistiriyodum. Artik herkes pesimde pervane oluyodu. Ki halada oyle :) suanda 23 yasindayim evleyim ve birde bebek bekliyorum sayili gunlerim kaldi. Universitede herkes bana hayrandi :) moda tekstil bolumunu bitirdim. O yuzden ablacim sakin ama sakin cok cirkinim deme :) istersen ben sana yardim ederim sen yeterki ilk once kendini begen ve sev . İse burdan basla :)

Yardımcı olursaniz sevinirim.ama benim öyle o kadar kilo fazlam yok gobegim var sadece.konusurkenki sesim hoşuma gitmiyo daha tatlı daha kibar bu ses istiyorum.ailem beni güzel buluyor (herkese kendi evladı güzel gelir zaten) o yuzden yok saç modeli yok boya yok makyaj iznim yok malesef; (
Fotoğrafımı atma taraftarı değilim. (Cirkinlikten değil sadece istemiyorum o kadar )

Her halinize şükür edin ellerin var yazabiliyorsun konuşabiliyorsun tüm ihtiyacını kimseye muhtaç olmadan giderebiliyorsun ve nekadar şükürsüzsün .... dönde bir bak sendeki olanlara nimet olarak bakanlara ....unutma Rabbim sana verdiklerini almasınıda bilir tövbe istiğfar et Allah ıslah etsin senide benide amin

Amin.Ben zaten her zaman sagligima suanki mutluluguma sukrederim ama bazen hata yapabiliyorum ışte :(
Buraya biraz tavsiye almaya geldim

Benim de ciciklerim küçük bu bi dezavandaj değil ki.
Bi dergide okumuştum küçük cicikli kızlar içten sevişirmiş.
Saçların için polen öneriyorum liseden neredeyse kel bi kız arkadaşım polen sayesinde sırma saçlı oldu.
Geri kalan önerileri zaten yapmışlar.
Kadınlar kulübü bayanlarının sözünü dinle pişman olmazsın

Sacim çok gur zaten dahada gurlesmesin :D

Yardımcı olursaniz sevinirim.ama benim öyle o kadar kilo fazlam yok gobegim var sadece.konusurkenki sesim hoşuma gitmiyo daha tatlı daha kibar bu ses istiyorum.ailem beni güzel buluyor (herkese kendi evladı güzel gelir zaten) o yuzden yok saç modeli yok boya yok makyaj iznim yok malesef; (
Fotoğrafımı atma taraftarı değilim. (Cirkinlikten değil sadece istemiyorum o kadar )

Tabiki saygi duyarim :) yasin daha kucuk makyaj islerini kuaforlere daha vaktin var . Kilo vermek icin once istemen gerek ve kosu bandi alman gerekli. Sabahlari bi dilim beyaz peynir salatalik domates eti forumun 5 tanesini yaninda tabiki sekersiz cay yada yesil cay ic canim. Ara ogun kendine 1 tane buyuk olmayacak yesil eksi elma 3 tane ceviz ye oglen izgara balik, tavuk, et, kofte (4 tane) porsiyonu abartmadan yagsiz yada az yagli tavada izgara bol yesil salata salataya bi tatli kasigi kadar zeytinyagi dok ekmek yeme.
Aksamda hazir bardak corbalar varya canim ondan ic. Bol bol su ic. Ve en gec 6 da yemek faslini bitir. Sesin daha ergenlikte oldugun icin sana tabikide kotu gelebilir. Kendin begendigin bi ses tonunda konusmayi dene :) daha zarif kendine bile iltifat ederek konus. Kendini sevmezsen kimseden sevmesini bekleme :)

Amin.Ben zaten her zaman sagligima suanki mutluluguma sukrederim ama bazen hata yapabiliyorum ışte :KK43:
Buraya biraz tavsiye almaya geldim
Canım sen her daim ağzı dualı ol Rabbim sana nurlar yağdırır zaten :KK36:herkesin gözünde en güzeli sen olursun inşallah canım

Back
X