• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu adama ne yaptım ki???

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
asistanı olduğum adamı çok severim kendisi zor zamanlarımda bana hep destek olmuştur zam aylarında oldukça iyi zamlar yapar ameliyat olduğumda ise
tüm aylığımı yemek paramı aksatmadan yatırdı sgk dan aldığım parayı almadı bana verdi.
şimdi ise cuma gününden beri bana bir tavırlı aman Allahım azarlama falan anlamdım yani ben ne yaptım buna şimdi yanlış bir hareket yaptığımı da hatırlamıyorum moralim çok bozuk ya şimdi bile yanımdan geçti bizim hizmetli arkadaş koli bırakmış köşeye onun için bile beni tersledi ben ne yapayım.ağlamak üzereyim sinirlerim çok bozuldu.çantamı alıp buradan kaçmak istiyorum.:43::43:

İnsanın bir anı bir anını tutmayabilir,başkasına sinirlenmiştir size kızmıştır.

Sorsan
en azından sebebi öğrenmiş olursun
senlik bir mevzu yoksa başka birşeye canı sıkkınsa ve farkında değilse tepkilerini en azından kendine gelir

Sorsan
en azından sebebi öğrenmiş olursun
senlik bir mevzu yoksa başka birşeye canı sıkkınsa ve farkında değilse tepkilerini en azından kendine gelir

senin ne haddine diyip çık dışarıya diye bağırmasında :17:

üzülme başka şeylere kafası takıktır onun. sen güler yüzlü ol yinede tebessümlü ol. bir zaman sonra normale döner

Back
X