Ben bu adamla ne yapacağım,boşanmayı düşünüyorum artık

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.475
Artık bıktım, gururuna yediremeyip benden habersiz yaptığı ödemelerden usandım. Bana ekside olan bankamatik kartını ödediğini söyledi ve geçmişte güvenimi sarstığı için kartını kontrol etmek istedim. Yine yalan söylemiş bana,bu kaçıncı? Neden akıllanmıyor bu adam deliricem artık. Araç vergisini ödemiş,üzülürüm diye borcu kapattım demiş.Ben bu adama bin kere bana yalan söyleme,daha çok üzülüyorum dedim.Ve bu son şansıydı,artık boşanacağım yardım edin:KK43:

Son düzenleme:
yalancı adamla zor
Allah yardımcın olsun.. çocuk var mıydı senin ceyz?

Yalnız adam neden her ödemesini gizliyor? Yani farkında olmadan kızıyor, tepki göstrriyor olabilirmisin? Yojsa araç vergisine nie kızasın o da nie saklama gereği duysun?
Hani bir ödeme yaptığında yada borç olduğunda offf bıktım borçlardan, öde öde bitmitor, borç yapıyorsun gibisinden söyleniorsan o yüzden gizlior olabilirmi?
Yani öncelikle sebebini bulmalı ona görr adım atmalısın. Başka başka konularda da yalan söylüyormu pek?

Araç vergisini ödemesine kızıyor musun ki yalan söylemiş?
Canım neden kızayım, daha geçen ay da birimizin maaşı kadar sigorta vb ödedik.200-300 tl ye mi kızacağım. Beni sorunum para değil bana yalan söylemesi.Bankaya ödeyemediği için üzülürmüşüm ama artık dayanamıyorum bu yalanlara

yalan söylemek alışkanlık olmuş olmalı. halbuki araç vergisi de ödenmesi gereken bir borç. yani ödemek zorunda ama burda sorun olan şey neden yalan söylüyor? siz bu adama sırtınızı dönemicek misiniz? nereye kadar idare edeceksiniz? affedeceksiniz? eşinizin bu huyundan vaz geçmesi gerekiyor... ama nasıl??? belki de psikolojik yardım almalı...

Tamam yalan kötü bir şey ama belli ki sizin tepkilerinizden korkuyor.Hemen boşanma yoluna gitmek biraz fevri bir karar gibi.o_O

Arac vergisini odedigi icin diğer borcu kapatamamis sanırım. Ceyz uzulmesin diye de yalan söylemiş.

Yalan gerçekten cok kötü. Bi arkadasimin esi hep yalan söylüyordu. Ortaya cikinca da sen kizarsin diye söylüyorum vs gibi bahaneler buluyordu. Psikiyatriste gitmeye ikna oldu ve mitomani teshisi kondu. Esiniz yalnizca bu borc konusunda mi yalana basvuruyor yoksa genel bir durum mu?

Yalnız adam neden her ödemesini gizliyor? Yani farkında olmadan kızıyor, tepki göstrriyor olabilirmisin? Yojsa araç vergisine nie kızasın o da nie saklama gereği duysun?
Hani bir ödeme yaptığında yada borç olduğunda offf bıktım borçlardan, öde öde bitmitor, borç yapıyorsun gibisinden söyleniorsan o yüzden gizlior olabilirmi?
Yani öncelikle sebebini bulmalı ona görr adım atmalısın. Başka başka konularda da yalan söylüyormu pek?
4 yıllık evliyiz,bu sene bitirmeye başladık borçları ve ister istemez ikimiz de yıprandık. Kredi çekmiştik,eşyaları da taksitle aldık. Öderken zor oldu ama huzurumuz yerindeydi.Ama ne zaman ki kredinin ödenirken aksadığını öğrendim, o günden beri huzurumuz bozuldu.Bir yerden patlak verince kendi başının çaresine bakmaya çalışıyor,benden gizliyor.Sorunca da yalana başvuruyor. Güvenim kalmadı artık.

Tamam yalan kötü bir şey ama belli ki sizin tepkilerinizden korkuyor.Hemen boşanma yoluna gitmek biraz fevri bir karar gibi.o_O
Yalanlarına artık dayanamıyorum,26 yaşındayım 14 yaşımdan beri benim hayatımda çocukluk aşkım.Ve ciddi anlamda düşünüyorum boşanmayı. Yaşamayan benim hissettiklerimi anlayamaz,para konusundaki kaçıncı hatası bu.Ya ben çalışamasam ne olacak? Belki başka eşlerin yaptığı hataları,kötü hiç bir şeyi yok. Affedemiyorum bu huyunu

Arac vergisini odedigi icin diğer borcu kapatamamis sanırım. Ceyz uzulmesin diye de yalan söylemiş.

Yalan gerçekten cok kötü. Bi arkadasimin esi hep yalan söylüyordu. Ortaya cikinca da sen kizarsin diye söylüyorum vs gibi bahaneler buluyordu. Psikiyatriste gitmeye ikna oldu ve mitomani teshisi kondu. Esiniz yalnizca bu borc konusunda mi yalana basvuruyor yoksa genel bir durum mu?
Biz de mi gitsek acaba? Psikolojik olduğunu tedavisi olduğunu hiç düşünmemiştim, sıkıştıkça yalana başvuruyor.

Canım neden kızayım, daha geçen ay da birimizin maaşı kadar sigorta vb ödedik.200-300 tl ye mi kızacağım. Beni sorunum para değil bana yalan söylemesi.Bankaya ödeyemediği için üzülürmüşüm ama artık dayanamıyorum bu yalanlara
Iyi de ben anlamadım canım ya ortada yalan söylenecek bir durum yok ki o zaman. Çok ilginç gerçekten. Her konuda mı böyle peki. Yani yalan söyleme hastalığı filan vardır belki. Hiç normal değil çünkü. Insan bilinçli olarak neden yapsın ki bunu.

Yalanlarına artık dayanamıyorum,26 yaşındayım 14 yaşımdan beri benim hayatımda çocukluk aşkım.Ve ciddi anlamda düşünüyorum boşanmayı. Yaşamayan benim hissettiklerimi anlayamaz,para konusundaki kaçıncı hatası bu.Ya ben çalışamasam ne olacak? Belki başka eşlerin yaptığı hataları,kötü hiç bir şeyi yok. Affedemiyorum bu huyunu

Ben iyi bir şey olduğunu savunmadım ama seviyorsunuz ve bundan başka kötü huyu da yok anladığım kadarıyla.Bir kaç kere daha uyarın.Gerekirse biraz uzak kalın.Bir şekilde sizi anlamasını sağlayın.

Iyi de ben anlamadım canım ya ortada yalan söylenecek bir durum yok ki o zaman. Çok ilginç gerçekten. Her konuda mı böyle peki. Yani yalan söyleme hastalığı filan vardır belki. Hiç normal değil çünkü. Insan bilinçli olarak neden yapsın ki bunu.
Bilmiyorum canım,hastalık mı acaba? Kredi ödediğimiz dönemde son aylarda aksatmış,ben ozaman doğum iznindeydim. Banka annesini aramış da ortaya çıktı.Bin tane yalan söyledi borçla ilgili,bir de banka ödemelerine,öğrenim kredisine,borçlarına hiç ama hiç sadık değil.

Ben iyi bir şey olduğunu savunmadım ama seviyorsunuz ve bundan başka kötü huyu da yok anladığım kadarıyla.Bir kaç kere daha uyarın.Gerekirse biraz uzak kalın.Bir şekilde sizi anlamasını sağlayın.
Bu dediklerinizi yaptım,defalarca uyardım,uzak kaldım. Bin pişman oldu,her seferinde düzeldiğini düşündüm.Ve yine aynısı...Bekar kişiler varsa burayı okuyorsa onlara örnek olsun.Sevgiliniz nişanlınız evlenmeden önce nasılsa o kötü huyu evlendikten sonra da devam ediyor, maalesef hiç bir şey değişmiyor.

Artık bıktım, gururuna yediremeyip benden habersiz yaptığı ödemelerden, bana söylediği yalanlardan usandım. Bana ekside olan bankamatik kartını ödediğini söyledi ve geçmişte güvenimi sarstığı için kartını kontrol etmek istedim. Yine yalan söylemiş bana,bu kaçıncı? Neden akıllanmıyor bu adam deliricem artık. Araç vergisini ödemiş,üzülürüm diye borcu kapattım demiş.Ben bu adama bin kere bana yalan söyleme,daha çok üzülüyorum dedim.Ve bu son şansıydı,artık boşanacağım yardım edin:KK43:
Niye söylüyor bunları? Siz arabanın vergisini ödediğini duyunca keşke ödemeseydin mi diyeceksiniz, başka işler karıştırıyor olmasın?

X