site yöneticileri lütfen konumu başka topiğe taşımayın çünkü şu anda benim en büyük derdim bu. 2 ay önce sokakta bir kedi miyavlaması duydum, evlere girmeye çalışıyordu, insanlar tekme atarak uzaklaştırıyordu. dayanamadım indim aldım. 3 aylık minicik bir kedi, patileriyle öyle bir sarıldı ki bana korkudan titriyordu. veterinere götürdüm iç- dış parazitini yaptırdım sonra tek patisinde çatlak vardı. veteriner evden kaçmış atlama sırasında çatlak oluşmuş dedi. tedavisini yaptırdım şimdi hafif aksıyor. benim evde 3 kedim var ve en büyüğü bu yeni gelen yavruyu kabul edemedi ve hastalandı. uzun zamandır her gün veterinere götürüyorum. veteriner sokakta bulduğum kediyi sokağa bırakmamı söyledi, yoksa stresten kedimi kaybedebileceğimi belirtti. e şimdi bu yavru 5 aylık oldu, evde büyümüş bir kedi sokakta nasıl yaşasın? ağlamaktan göz pınarlarım kurudu. sakinleştirici kullanıyorum ve bu durumun üstesinden gelemiyorum. insan evladını sokağa bırakabilir mi? 2 aydır açmadığım ilan kalmadı. bütün sitelere ilanlar verdim ama yok bir allahın kulu da evini açmadı bu yavruya. öyle de güzel ki ama insanlar illa yavru olsun, 2 aylık olsun, ben yavru istiyorum bahaneleriyle sahiplenmediler. ben bu çocuğu nasıl sokağa bırakacağım? bırakmazsam can yoldaşımı kaybedeceğim. iki ara bir derede kaldım. hayvanseverler size soruyorum ben ne yapayım?