ben bu degildim :(

her insan yaşar dönem dönem böyle ruh halleri.üzülme.sinirliyken pek konuşmamaya çalış,sakinleşmeyi bekle.hem kalp kırmamış,hem de üzülmemiş olursun.

Bence hayalindekiler gerçekleşmedi ondan,evli olmak zor ,evli olmak ile ne beklentin vardı, bence saat 12 sonra masal bitti gerçek yüzüstüne çıktı ,külkedisi masal misali

canım evlilik zor herkez ruhsal durumları yaşar ama empati yap lütfen eşini türkiyeden almışsın belkide ailesinden arkadaşlarından kopardın onu orda yepyeni hayat kurmaya çalışıyor bu durum onun için daha zor ama bu zor durumda ona destek olman gerekiyor sabredemediğin durumlarda da sinirliyken konuşmamaya çalış daha sonra sinirin geçtiğinde sakin sakin konuş

her insan yaşar dönem dönem böyle ruh halleri.üzülme.sinirliyken pek konuşmamaya çalış,sakinleşmeyi bekle.hem kalp kırmamış,hem de üzülmemiş olursun.

:( ama ben bu degildim ki. neden böyle oldum.. kaldiramiyorum artik agir geliyo fazla geliyo.. insallah gecer. dua et nolur :(

Bence hayalindekiler gerçekleşmedi ondan,evli olmak zor ,evli olmak ile ne beklentin vardı, bence saat 12 sonra masal bitti gerçek yüzüstüne çıktı ,külkedisi masal misali
hayalimdekilerin gerceklestigini düsünüyorum. sadece hayat sartlari zorluyo sanki ne bileyim onun icin hersey yeni benim issizlik krizim. fazla geliyo iste bazi seyler.

canım evlilik zor herkez ruhsal durumları yaşar ama empati yap lütfen eşini türkiyeden almışsın belkide ailesinden arkadaşlarından kopardın onu orda yepyeni hayat kurmaya çalışıyor bu durum onun için daha zor ama bu zor durumda ona destek olman gerekiyor sabredemediğin durumlarda da sinirliyken konuşmamaya çalış daha sonra sinirin geçtiğinde sakin sakin konuş
evet herseyden kopardim onu. isteyerek yapti, benim icin yapti. herseyi bana degisti bunu biliyorum zaten. icinden cikamadigim bi sorun var bende. ona destek olmam gerekirken onun aksilesmesi gerekirken hersey onu yipratmasi gerekirken (erkek olarak) onun sinirli olmasi gerekirken gayet sakin. bazen dayanamiyo tabi bana sinirleniyo sert konusuyo biraz.. yada konusmuyo.. bitiyorum sanki yavas yavas. konusuyo benle bak durum böyl eböyle hayati bana dahada zor etme diyo 2 gün iyi oluyo sonra huysuzlugum yine basliyo

evliliginizde istediginiz bulamadiniz mi
sizi bu kadar gergin yapan ne
siz biliyorsunuz mutlaka

İşsizsin mutsuzsun oda işsiz ve gergin..Bunlar sizi olumsuz etkiliyor olabilir.Ayrıca kafanı kurcalayan şeyler olduğu zaman gergin olmanda normal.İnsan nazının kime geçtiğini düşünürse ona patlarmış.Hayatın getirdiği zorluktan olduğunu düşünüyorum bu ruh halinizin.Umarım iş falan bulunca düzelir herşey.Ama sen bu zaman içinde olabildiğince sakin olmaya çalışki eşini yıpratıp kaybetme..

evliliginizde istediginiz bulamadiniz mi
sizi bu kadar gergin yapan ne
siz biliyorsunuz mutlaka

ben bilsem buraya konu acmazdim zaten. kendim cagresine bakardim.
icinde bulundugumuz durum beni böyle gergin yapiodur diye tahmin ediyorum
baska hicbise bilmiyorum malesef :(

İşsizsin mutsuzsun oda işsiz ve gergin..Bunlar sizi olumsuz etkiliyor olabilir.Ayrıca kafanı kurcalayan şeyler olduğu zaman gergin olmanda normal.İnsan nazının kime geçtiğini düşünürse ona patlarmış.Hayatın getirdiği zorluktan olduğunu düşünüyorum bu ruh halinizin.Umarım iş falan bulunca düzelir herşey.Ama sen bu zaman içinde olabildiğince sakin olmaya çalışki eşini yıpratıp kaybetme..

onun erkek olarak böyle olmasi gerekirken sorunlari ben cikariyorum ne bileyim canim yaa :( insallah düzelir

her zaman söylerim öfkeyle kalkan zararla oturur.eşin sana karşı anlayışlı ve saygılıymış bu sinirli hallerin onun senden soğumasına sebep olabilir.gerekirse psikolojik destek al uzman birine görün bu ruh halinden kurtul canım

bir piskolog değilim ama şöyle yorum yapacağım eşin şimdi orda sıfırdan başlıyor yeni hayata adapte olmak ,yeni bir ülke ,iş olayı bütün bunlar büyük sorunlar e sende bunun farkındasın ama elinden birşey gelmiyor onun güçlü olmasını istiyorsun şu anda bunlar olmadığı için üzülüyorsun haliyle .üzüntün öfkeye dönüşmüş e aşkda yavaş yavaş tükeniyor tabi zamanla sen gerçekleri daha çok kavrıyorsun şu anda .yanlış anlama biz kadınlar erkeklerimizin güçlü olmasını isteriz .garanti iş,mevki sahibi,paralı olmasını istiyoruz .bu maalesef böyle .bundan dolayı erkeğin kadından güçlü olmasını doğru bulurum her zaman .ben kendi adıma böyleyim yoksa kadın erkeği ezmeye başlar tıpkı senin durumunda olduğu gibi .mesela annem babama kzıınca bağırır çağırır yani büyütkçe büyütür bazen düşünürüm annemin kaybetme korkusu olsa bu şekilde davranamazdı diye neyse konuya dönersek canım kendini suçlama bu kadının doğası insan doğası aslında .sinrilerin bozuksa bir uzman yardımı al bence ,sinrilerin yatışır biraz ama uzun vadede yapıcak birşeyin yok çünkü bu hayatı sen seçmişsin seçtiklerimizin sonuçlarına katlanmak zorundayız her zaman .

Bence bu sizin iradenizin dışında gelişen bi olay.
Ellerinizle düzeltemediğiniz bi durum var ortada.
Ya nazar değmiş
Yada çekemeyen biri büyü yaptırmış.
Benim arkadaşımın eşinden biliyorum
Evliliklerini çekemeyen birileri büyü yaptırmıştı.

Son düzenleme:
Cnm bide bak şuda var
Burda bi çok insan sorun yaşadığı konular var
Bunları görüp haline şükredersen geçebilir diye düşünüyorum

Ya nazar değmiş

büyü mü :19:
böyle seyleri inanmayin , sakin aman diyim.
inanirsaniz etkilenirsiniz, arkadasin durumu psikolojik, issizlik az buz birsey degil.
arkadasim eger Allah a inancin saglam ise dua et , bende evligim ilk senesinde maddi olarak sikinti cektim, inan tek care dua etmek Allah tan istemek tabi kul olarak da gayretsiz olmaz. zahmetsiz rahmet gelmez.
bu arada esinide düsün, asil adapdasyon sorunu yasayan o bence, ben kadin halimle burda o kadar zorlandim...
tüm hayatini isini gücünü , cevreni geride birakip, yeniden bir hayat kurmak kolay degil.

her zaman söylerim öfkeyle kalkan zararla oturur.eşin sana karşı anlayışlı ve saygılıymış bu sinirli hallerin onun senden soğumasına sebep olabilir.gerekirse psikolojik destek al uzman birine görün bu ruh halinden kurtul canım

bende bunu söylerdim evlenmeden önce.. ama simdi kendim yapiyorum. insallah kurtulurum dua et lütfen.. piskolojik destek almam biraz zor müslüman bi pskolog olmasi lazim beni anlayabilmesi icin. burdada o biraz zor :(

bir piskolog değilim ama şöyle yorum yapacağım eşin şimdi orda sıfırdan başlıyor yeni hayata adapte olmak ,yeni bir ülke ,iş olayı bütün bunlar büyük sorunlar e sende bunun farkındasın ama elinden birşey gelmiyor onun güçlü olmasını istiyorsun şu anda bunlar olmadığı için üzülüyorsun haliyle .üzüntün öfkeye dönüşmüş e aşkda yavaş yavaş tükeniyor tabi zamanla sen gerçekleri daha çok kavrıyorsun şu anda .yanlış anlama biz kadınlar erkeklerimizin güçlü olmasını isteriz .garanti iş,mevki sahibi,paralı olmasını istiyoruz .bu maalesef böyle .bundan dolayı erkeğin kadından güçlü olmasını doğru bulurum her zaman .ben kendi adıma böyleyim yoksa kadın erkeği ezmeye başlar tıpkı senin durumunda olduğu gibi .mesela annem babama kzıınca bağırır çağırır yani büyütkçe büyütür bazen düşünürüm annemin kaybetme korkusu olsa bu şekilde davranamazdı diye neyse konuya dönersek canım kendini suçlama bu kadının doğası insan doğası aslında .sinrilerin bozuksa bir uzman yardımı al bence ,sinrilerin yatışır biraz ama uzun vadede yapıcak birşeyin yok çünkü bu hayatı sen seçmişsin seçtiklerimizin sonuçlarına katlanmak zorundayız her zaman .

hepinize yorumlarinizdan dolayi tesekkür ederim. o gerektiginden fazla güclü evet hem icinde bulundugu durum hemde sorunlu bi esi var. sonradan cok üzülüyorum kendime kiziyorum o uyurken onu öpüyorum sariliyorum kocaman ben onu asla üzmek istemezdim oysa :( onu cok seviyorum. dünya bi yana o bi yana. insallah hersey düzelir ve olmasi gerektigi gibi olur.. huzurlu ve mutlu bi yuva istemistim oysa, ama buna simdilerde kendim mani oluyorum

Ya nazar değmiş

burayi günlük takip ediyorum nerdeyse tüm konulari okuyorum ama cevap yazmiyorum o ayri. ozaman bende düsünüyorum yaa sükredecek okadar cok seyim varken ben neden böyle yapiyorum diye. nazar olmus olabilir acikcasi bende öyle düsünmüyorum degil. bizi disardan görenler, benim böyle aksi oldugumu bilmeyenler :) arti esim cok cabuk geldi almanyaya oda olabilir. elhamdülillah bi sorun yasamadik. esim ailemle cok iyi geciniyo babamla arkadas zannediyo tanimayanlar. yani onlar kendi evlatlari gibi esimde öz annesi babasi gibi davraniyo seviyo onlari. bende ayni sekilde esimin ailesiyle iyi anlasiyorum bunlar önemli faktörler bence. elhamdülillah bi sorun yok ama insanlar mutlulugu cekemiyo. herseyin yolunda gitmesini hic cekemiyo. firsatcilar kötü niyetciler okadar cok ki. basina bisey gelsede gülsem diyenler.. ahhh ahh.. Rabbime havale ettim..

inanirsaniz etkilenirsiniz, arkadasin durumu psikolojik, issizlik az buz birsey degil.
arkadasim eger Allah a inancin saglam ise dua et , bende evligim ilk senesinde maddi olarak sikinti cektim, inan tek care dua etmek Allah tan istemek tabi kul olarak da gayretsiz olmaz. zahmetsiz rahmet gelmez.
bu arada esinide düsün, asil adapdasyon sorunu yasayan o bence, ben kadin halimle burda o kadar zorlandim...
tüm hayatini isini gücünü , cevreni geride birakip, yeniden bir hayat kurmak kolay degil.

dinde yeri varsa inanmayin olmaz :/ ama tabiki üzerinde fazla durmamak lazim dedigin gibi etkilenebiliriz..
elhamdülillah.. zor oldugu kesin sabir isteyen bisey. insallah sabirla atlatiriz. evet canim aynen, kadinlar bile cok zorlaniyo bi erkek icin daha zor alismak, yeni cevre edinmek, issiz evde oturmak :(

İnanmayın demeyin..
Bu benim görüşüm değil veya bunu ben uydurmuyorum dikkat edin lütfen bu Allah tarafından bildirilen bi konu.
Oyüzden bu konuda görüş bildirilmesi taraftarı değilim.

Canım yanlış anlamadıysam zamanında çok alttan aldığını okudum.5 senenin birikmişin çıkıyor olmasın.

Evet büyü vardır.Ama düşünmemek gerekir.
Daha fazla psikolojin bozulur.

İçinden eşine kızmak ya da bağırmak geldiği zaman ağzını açmadan önce ayaktaysan otur.Oturuyorsan uzan.Hala da geçmediyse abdest almak iyi gelir.
Allaha dua et.Haline şükret.
İnşallah ben de uygulayabilirim yazdıklarımı.
Sinirlilik hiç iyi bişey değil.Ben de evlenmeden önce çook sakindim.
Evlendim.2 yıl sonra kendimi tanıyamaz oldum.Şimdi çabuçak sinirlenen, ufacık kızlarıma bile bağıran bir kadın olsum çıktım.
Öfkenin kalp kırmasına izin verme.
Mutluluklar ve kolaylıklar diliyorum sizin için Allah tan.:16::16:

Son düzenleme:
Back
X