Ben Bu Durumu Nasıl Düzelticem :(((

cansunursima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
179
72
43
35
Diğer
arkadaşlar herkese merhaba,
yine bir sorun yine ben burda aldım soluğu.
kısa kesmeye gayret edicem.
bilmeyenler için özet geçeyim hemen.yaklaşık 3 ay önce 2.evliliğimi yaptım.eşiminde 2.evliliği.9 yaşlarında iki kızımız var ve dördümüz birlikte yaşıyoruz.
şimdi sorunumuz şu ki: benim eski eşim geçen hafta evlendi.oda 2.evliliğini yaptı. kızımda nikahlarına gitti. onunla ilgili bir sorun yaşamadık hiç. ama ben meraklı melahat malum siteden onların nikah fotolarına baktım.hemde 2 kez.bi kez kendim baktım.bi kezde ofisteki ortak bir arkadaşa göstermek için.
sakın yanlış anlaşılmasın tamamen meraktan.gelin ne giymiş onu bile merak ettim açıkçası.fakat gel görki telde açık unutmuşum sayfayı.ve eşim teli eli aldığında görmüş ve geçmişe bakmış.
çok kötü kavga ettik akşam.salonda yattı hatta.üzülüp ondan baktığımı iddia etti.
çok üzülüyorum dünden beri.hatalıyım biliyorum ama kendimi ona anlatamıyorum.
siz olsanız bundan sonraki süreçte nasıl davranırdınız?aklım durdu benim :(((

Özrünü dileyip sadece meraktan baktığını ikna etmelisin.
Affeder inşallah.

Himm kotu olmus empati kurunca bunu adam yapsaydi etmedigimizi birakmazdik. Ayrilmaya bile kalkardik eski karisini unutamamis diye. Onun icin esinizin tepkilerine karsi anlayisli olun. ikna etmekten baska cikar yol yok heraldr tatli dil guleryuz bundan sonrasi

Zor bir durum...
Ama eşiniz zamanla anlayacaktır.. şu an inatlığından olsa gerek köşesine çekilmiştir.. siz yine de niyetinizi anlatın ona eninde sonunda hak verecektir size inşaAllah..

Zor bir durum. Biz kadınların merakı başımıza böyle işler açıyor işte. İnşallah düzelir aranız.

Himm kotu olmus empati kurunca bunu adam yapsaydi etmedigimizi birakmazdik. Ayrilmaya bile kalkardik eski karisini unutamamis diye. Onun icin esinizin tepkilerine karsi anlayisli olun. ikna etmekten baska cikar yol yok heraldr tatli dil guleryuz bundan sonrasi
hayatta en sevmediğim şey evde küslük.tahammül edemiyorum.ama hep bir sıkıntı çıkıyo.sadece merakta baktım vallahi.ama anlatamıyorum adama :(

ayyy empati yaptımda ben olsam bende sırf merakımdan bakardım ve yakalansam nasıl açıklayacağımı bilemezdim..Meraktan bakmak bile bahane değil ama işte nasıl anlatırsın...Valla kötü olmuş...Çok üstüne gitme eşinin zamanla unutur süründürme politikası yapar şimdi ki haklı da..Biraz dayan...

ayyy empati yaptımda ben olsam bende sırf merakımdan bakardım ve yakalansam nasıl açıklayacağımı bilemezdim..Meraktan bakmak bile bahane değil ama işte nasıl anlatırsın...Valla kötü olmuş...Çok üstüne gitme eşinin zamanla unutur süründürme politikası yapar şimdi ki haklı da..Biraz dayan...
bundan sonra istediğini yapabilirsin.istediğin kişiyle görüşebilirsin.özgürsün artık dedi.telde bile zordan konuşuyo.çok kızdı. bende zaten öfke kontrolü problemi var.nasıl alttan alıcam napıcam şaşırdım :(

hayatta en sevmediğim şey evde küslük.tahammül edemiyorum.ama hep bir sıkıntı çıkıyo.sadece merakta baktım vallahi.ama anlatamıyorum adama :KK43:
Anliyorum biz kadinlar iste de bunu anlatmak zor gercekten ama sunubda soyleyim merak da ilgiden dogar. esinin sana %100 guvenmesi ixin elinden geleni yapmalisin. Huyunu bilmiyorum ama erkek mileti bunu hep cikarir artik karsina.

bundan sonra istediğini yapabilirsin.istediğin kişiyle görüşebilirsin.özgürsün artık dedi.telde bile zordan konuşuyo.çok kızdı. bende zaten öfke kontrolü problemi var.nasıl alttan alıcam napıcam şaşırdım :KK43:
O zaman onun güvenini kazanana kadar faceni kapat...Sadece evine, eşine ve çocuklarına kanalize ol...Eminim geçecektir değim gibi az zaman lazım ;)

bu konuyu hiç açma sadece üzerine düş ilgilen yni onu sevdiğini göster ...haklı olarak eski eşini hala sevip sevmediğin arasında kalmış...onu gerçekten sevdiğini anladığında herşey düzelir..

Olmuşla ölmüşe çare yok yapmasaydınız iyiydi de ,

artık eşiniz size zor güvenir,hala eski eşinizi unutamadığınızı sanır,

bu yüzden eşinize onu ne kadar çok sevdiğinizi sırf meraktan baktığınızı kanıtlamaya çalışın.

hayatta en sevmediğim şey evde küslük.tahammül edemiyorum.ama hep bir sıkıntı çıkıyo.sadece merakta baktım vallahi.ama anlatamıyorum adama :KK43:
Biraz şirinlik, bol sevdiği şeyler, sonra da ya aşkııım valla sadece merak, kim bu adama gider diye, kızım da muhatap olmak zorunda kalırsa fettan bir tip mi diye.... nesine üzülücem Allaseeen modu :)

Back
X