ben bu erkekleri anlamıyorum anlamıcam da:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppelinn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppelinn

Ziyaretçi
Sırf mantıgıma uydu diye sevmediği bi kıza yakın davranabiliyorlar.hem de fazlasıyla.üstelik yalan söylüyorlar benım ıcın değerlısın seviyorum senı dıye.madem hıssetmıyorsun söyleme dimi???hem diyolar karsımdakı benı sevsın sevınce de kaçarlar.zaman geçirme o zaman kıza yazık değil mi??hele o kız bişeyler hissedip de ona yaklaştıysa durum dahada kötü.ortada kalıyor.çok merak ediyorum gerçekten sevebilejn bi erkek var mı yeryüzünde.tek kızdıgım yapamayacağına inanıyosan ugrasma ümit verme de ki olmıycak senı uzmek uıstemıyorum.ama yok akılları hep başka yönde calısıyo .hiçbiri için zerre kadar bişey yapmaya değmez.bırakacan sürünecekler..(feminist falan değilim ha:)))))) sadece herşey onlar için çok kolay buda bana koyuyo en azından yasadıklarımdan yola cıkıyorum:((( kızlar allahaşkına yanlış mı düşünüyorum?bizdede suc var mı?

erkek bunlar.. kendi istekleri için karşısındakinin duygularıyla oynayabiliyolar ve sonunda ben bişey yapmadım kendi kendine kurup kendi oynamış derler.. ama mutlaka seni seven bi erkek ve bi erkeğin sevdiği kadın olucaktır.. herkes hayata bugünkü gibi devam etmiyor.. en sert kayalar bile bi zaman zarfında toprağa dönüşüyolar..

emin ol canım hepsi böle deil.sen sadece kötü tecrübelr yaşamışsın.oyüzden böle düşünüosun.yalan söleyen duygularla oynayan sadece erkeklerde deil.kızlarda bunu gayet güsel yapıo malesef.değecek insan er yada geç çıkar karşına inş canımcım zemuszemus

Ve arkadasim bende nuruma katiliyorum.
Ama sende haklisin bu zamanda senin tarif ettigin gibi erkekler maalesef oldukca fazla

kimbilir dediğin gibi belkide vardır.ben kimsenin duygularıyla oynayamadıgım içindir bu sitemim.keşke katı ruhsuz duygusuz bişey olsaydm:1no2:

Erkekler duygusal manada kadınlar kadar güçlü olmadıkları için bağlandıklarına ya da aşık olma ihtimaline inanmak istemiyorlar. Destanlara konu olmuştur, derdi birçok hastalıktan ağırdır aşkın... Hele günümüz dünyasında futbol, bilgisayar, otomobiller ve teknoloji gibi konulara "kafa yormak" bu kadar basitken aşka, sevdanın güzelliğine, evliliğe, sevdiğinle bir olma fikrine "ortalama" bir adam kafa yormayı tercih etmiyor. Yine de ne kadınları ne de erkekleri "tek tip" düşünmemeli. Kişi neye layıksa Allah öyle biri çıkarsın karşısına zira her iki cinsin de "defolu"su var... a.s

MAALESEF HAYAT YANLIŞ ZAMNDA YANLIŞ ıNSANLARI ÇIKARABıLıYOR KARŞIMIZA...umutlu_ol aynen katılıyorum dediklerine walla.benim kadar yürekli ve cesur olsyadı zaten bu durumda olmazdık şuanda....

katılıyorum... anlamak imkansız zaten anlaşılacak bir yönleri de yok ki...

ya bide sevgide hesap oyun olur mu ben sevgimi sonuna kadar yaşamak isterim.ben herşeyi göze alabiliosam eğer karşı tarafta almalı ki anlamı olsun dimi amakaydirigubbakcemile4

boşver anlamaya calısma .. o senı anlamaya calıssın ..sen onu anlamaya calıstıkca sen onda boğulursun o da baska yerlere yelken acar ..
Kadın mılletının yaptıgı en buyuk hata bu zaten erkeklerı anlamaya calısmak ..
bırakın anlamayın ,anlamanız bıraz caba sarfetsın biz onlarda degıl onlar bizde boğulsun .. kafa yorsunlar yuzeysel olmasınlar ..
o zaman ilişkiler ne guzel yoluna gırer :)

ya bide sevgide hesap oyun olur mu ben sevgimi sonuna kadar yaşamak isterim.ben herşeyi göze alabiliosam eğer karşı tarafta almalı ki anlamı olsun dimi amakaydirigubbakcemile4

Dünyadan Pelin'e Dünyadan Peline .. brek brek brekk .bağlantı taaammmaammııı ..ses verr .cızırt cızırttt kontak kuurulmaya calısıyor .. İn dünyaya Pelinn hangı dıyarlardasın :)) üstünde uçtugun süpürgen fazla uzaklara götürmüş seni turkbayragi gel bakem dünyaya vatanına :)) :teytey:

ALEMSİN..NE GELİRSE DÜNYADA GELİO BAŞIMIZA BEN MUTLUYUM Kİ BURDA YAW.HEM AŞKOLSUN BEN CADI MIYIM Kİ SÜPÜRGEM OLSUNkafamçokkarıştı

Bu zamanda aşk meşk falan hepsi hikaye. Aşk eskidenmiş. Ben artık erkeklere inanmıyorum. Her şey çıkar meselesi.

Hepisi beyinsiz ruhsuz aynı şekilde benimde başıma geldi sıf sorunsuz diye bir kıalza evleniyor:( sevmediği halde

ya arkadaşlar inanın ilişkilerden çok ama çok soğudm.inş işe başlarsam sadece iş düşünmek istiyorum.noluyo ki günün birinde herşey bitiyo yalan dolan oluyo tamamen. karşıma biri çıksa bile sürekli şüphe duyacağım tereddüt edicem.istemeden belki de uzak durucam neden sırf zarar görmemek için.ha belki de vardır doğrudüzgün adam gibisi orasını bilemem.oda bizi bulmaz zaten:(((ben şunu sonuna kadar savunuyorum SEVGı EMEK ıSTER.....