- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
Mobilyalarına bayıldım, hele koltuklarına çok güzel
herkesin dediği gibi sorun kapılar ve ayakkabılık
onlar beyaz olsa daha güzel olurdu
koltuk takımını nerden aldın acaba?
böyle hissetmeniz normal güzel bir evden buraya gelmişsin ordaki düzene göre almışsınız herşeyi yerleştirişsin şimdi halıydı avişzeydi berjerdi olması gerektiği yerde değil. diğer eviniz yeniymiş eşyaları gösteren kesinlikle ev arkadaşım istersen en iyi mobilyayı al ev güzel değilse eşya belli olmuyor bile bende aynı şeyi yaşıyorum maşlesef evim çok eski üstelik sobalı eşyaşlarıma acıyorum bazen.evinde özellikle kapı ve girişteki vestiyer kötü görünüyor inş. en kısa zamanda kendi evinize geçersin sevgiler .
böyle hissetmeniz normal güzel bir evden buraya gelmişsin ordaki düzene göre almışsınız herşeyi yerleştirişsin şimdi halıydı avişzeydi berjerdi olması gerektiği yerde değil. diğer eviniz yeniymiş eşyaları gösteren kesinlikle ev arkadaşım istersen en iyi mobilyayı al ev güzel değilse eşya belli olmuyor bile bende aynı şeyi yaşıyorum maşlesef evim çok eski üstelik sobalı eşyaşlarıma acıyorum bazen.evinde özellikle kapı ve girişteki vestiyer kötü görünüyor inş. en kısa zamanda kendi evinize geçersin sevgiler .
Canım msesajından sonra bende senin evine baktım. Hiçte kötü görünmüyor. Sade ama dolu dolu olmuş, beğendim.
Ama sen benim gibi detaylara yer vermemişsin fotoğraflarında o yüzden gözüme çarpan kötü bişey olmadı. Ben kapıları, vestiyeri falan özellikle çektim :/
Çok temiz/pak bir evin var güle güle otur inşallah. Kaç yıllık evlisin ev kendinizin mi?
2012 ağustos canım 17 ay gibi oldu evleneli ev kira uzun bir zamanda burda kalacak gibiyiz.kapıları fark etmişsindir vestiyerim filanda yok zaten. evim daha ilk yeni yerleştiğim zaman şidi görsen canım tavanlar simsiyah rutubetten berbat bir ev 4 oda bir salon ama çok kullanışsız ve soğuk soba yüzünden halılarım simsiyah oldu çıkmıyorda. herşeyim küfleniyor ağlıyorum sinirden. ve burdanda uzun süre gidemeyecez iyi bir yere
Canım ya çok üzüldüm. Kiraymış neden başka bir eve geçmiyorsunuz? Derler ya hani evsahibinin 1 evi varsa kiracının birsürü evi var diye :) Doğalgazlı bir eve geçsen mesela. Aynı dönemde evlenmişiz bu arada bende 2012 eylül geliniyim. Hala yeni geliniz aslında ama bu evler bizi eski gösteriyor
Bide bişeyi, lake herzaman daha şık bi izlenim veriyor. Benimki ceviz mesela, sanırım sizinkide lake değildi.
Yani mobilyanın tasarımı ne kadar sıradan, basit alışılagelmiş olsada lakeyle döşenmiş bir eve girdiğiniz zaman daha şık geliyor gözümüze. Ama tarz evlerde artıç lakeden çıkmıyor.
Tatlım eşyaların süppper..Evet ev biraz eski ama sen eve ne bakıyorsun 2-3 yıl sık dişini eski evinden daha güzel bi eve çıkarsınız...Salon takımına,vitrinine,konsoluna,koltuklarına,berjerine hele hele de zigon sehpalarınamaşallah diyorum..Çok şıklar..Emin ol; .....'nın gelin evi , .......'nın çeyiz evi yazmasalar ben onların yeni gelin evi olduğuna inanmam.. Parlak koltuklar,kocaaa koca kulplu vitrin konsollar,10 m2lik salona ne varsa koymalar..
Seninki şık ve zevkle alınmış.Bu vaziyet geçici ama inan içine sinmeyecek hiçbir şey yok.Bunlar senin içini ferahlatmak için değil gerçek düşüncelerim..Ama çok dert ediniyorsan al 2 kutu plastik boya bembeyaz yap kapıları..Maddi gücün varsa amerikan kapı yaptır...3-5 tablo,çerçeve duvarlara serpiştir tamaaam..Onun dışında güle güle otur evinde huzurla...
canım oncelıkle bunada sukret ama kapılar acık renge boyanırsa evını daha ferah gostere bılır ve ayrıca ahsap agırlıklı evın sankı daha beyaz tonlar kullanılsa esyalarını patlkatır gıbı geldı bana sızı bılmem dantellerı kaldır bence ben hıc hoslanmam evın o guzel havasını bozduguna ınanıyorum mobılyaların guzel bence mutlu olmak ıstyrsam soyle ılk evlndgnd aldgn yatak ortulerını vs ser banyo tuvalaet bnce cok masraflı ısler degıl yaptıra bılırsın bence 5-6 mılyara genel olarak guzel ev sukret canım halıne bak kendı evın olmus o evı guzellestı-ırecek olanda sensın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?