• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu evin kadını değil miyim?

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
16.752
33.175
798
Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...

Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
Al götür eve...fazla geleni ..yakınındaki öğrenci evine ver..

Her eve boyle kv lazim diyorum...ne guzel iste yaptigi hersey dogal katkisiz ben olsam haftada bir mutlaka tarhana corbasini yaparim,salcasi zaten katkisiz buzluga bile atabilirsiniz,aslinda cok sanslisiniz keske banada gonderen olsa ,gozum kapali meyve sebze yiyebilsek

Kaba bir deyim vardır; öküz altında buzağı aramak..

Yaptığınız resmen bu, memnun olmanız gerekirken bahane üretip rahatsızlık duyuyorsunuz.

Erzak göndermelerinden rahatsız olmanız çok ilginç, depolamak istemiyorsanız annenize kardeşinize komşunuza dağıtın bir kısmını.

Canm tam olarak sorun nedir?erzak vermesimi sana sormamasimi

Eşinizin de evliliğinizde bir birey olduğunu, bahçeden toplanmış sebze ve meyve yeme hakkı olduğunu düşünürseniz kabullenmeniz daha kolay olur.
O sizin sevdiğiniz adam ve onu bahçe mahsülleri yemek mutlu ediyor. Onun mutluluğu ile mutlu olabilirsiniz.

Back
X