• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz arkanızda durduğunu hissettir mi?

Işte tam olarak anlatmak istediğim bu, burda birine de yazdım. Benim ailem eşime böyle birşey göndermiş olsa hemen müdahele ederdim. Eşimden de bunu bekledim ama malesef yapmadı. Zaten onun savunmasına ihtiyacim yok kendime yetiyorum ama gönul istiyor işte :/
Aslında bizim değil onların laf söylemesi gerekiyor. Hoş değil bizim gelin olarak ileri geri konuşmamız. Bende mecbur kalmak istemiyorum ama eşim çok rahat biri. Benim abimle ne şakalar yapıyorlar birbirlerine. Abime kaş göz yapıyorum onlar gülüyorlar.. yaradılış işte. Yine de şükretmek lazım neler yaşayanlar var bugünümüze şükür..

Siz olayı kişisel algılamışsınız diğer çocuklara da göndermişler. Biraz sitem biraz geyik bir video çekmiş yenge. laf yok birşey yok. Direkt size söylenen birşey yok. Kısacası bu konu ile ilgili eşinizin arkanızda durmasını gerektirecek bi durum göremedim ben şahsi fikrim. Dediğim gibi Bu durum için konuşuyorum sadece
Hayir sadece bana geldi video.. Ve görümcem yengeyi aradığında 'evet çektim, doğruları soyledim' demiş. Gülerek laf sokmuş huyunu biliyorum.. Evin yapılmasını ben istemediğim ve onlarda bunu bildiği icin ve videoda sadece bana geldiği için haliyle üstume alındım. Yorumunuz için tesekkür ederim

Arkadaşlar herkese merhaba, telefondan yazacağım için yanlışlarım olursa kusura bakmayın.

Kayinvalidemler köylerine müstakil bir ev yaptılar. Şehir hayatından arada bir köye kaçıp rahatlamak istiyoruz diye. Biz pek gidip gelmeyiz. Sadece arada günübirlik hava değişimi için gideriz. Buarada ayni bahçede kayinvalidenin kardeşininde evi var. Kayinvalidemlerin maddi durumları şuan iyi olmamasına rağmen (kv ve kp emekli ama eve çok para harcadılar ikiside kredi çekti) köydeki evin üst katına bir kat daha yapacaklarını soylediler. Ne kadar karşı çıksakta yapmaya başlamışlar. (Karşı çıkmamızın nedeni bize söylemeselerde bizden para bekliyorlar ve 3 kardeşte gitmiyor fuzuli masraf) bizim ev kredisi borcumuz var. 2 tane görümcem daha var ama herkesin maddiyati kendine göre.

İnsaata ufaktan başlamışlar ve bizde hiç aramadik. Ayni bahçede yaşayan yenge, kayinvalidenin telefonundan bana kayinpeder ve kayinvalidenin dinlenirken videolarini çekip göndermiş. Yani yengenin bütün konuştuklarını ikiside duyuyor video cekildiklerinin farkindalar ama tepki vermiyorlar.

"Babanız sizin için uğraşıyor hiç arayıp sormuyorsunuz burası sizin için yapılıyor. Insan bir arayip, baba birseye ihtiyacın var mi der diyor" videoda. 3 dakikalık isyan dolu bir video. Ama bunları gülerek anlatıyor.

Bu video sözde 3 kardeşe ve birde bana gönderilmiş. Ne hikmetse sadece bana geldi. Şehir dışındaydım, hemen esime ardından büyük görumceme ilettim videoyu. Görümcem baya sinirlenmiş. Ertesi günü yengeyi ve annesini arayıp kızmış. Çiçek kiza niye gönderiyorsunuz, ne kadar ayıp. O bize emanet yanlış anlayıp üzülebilir demiş. Sağolsun hep yanimda bana destektir. Buarada biz bu video işini kayinvalidenin yaptırdığınada eminiz. Kv bizi şikayet etmiştir. Yengede boyle bir video gondermistir. Asıl sorun şu ki, eşimin arkamda durduğunu hissettirmesini isterdim. Yani gorumcemin degil eşimin annesine ve yengesine çiçek kizi karıştırmayın demesini beklerdim ama söylemedi.

Aslında eş ailesiyle gayet resmiyimdir. annesiylede aramizda bir duvar vardir, direk bana birşey soyleyemez. Çünkü cevabımı sakınmam. Daha kv ile görüşmedik onunlada uygun bir dille bu yaptığının hoş olmadigini söyleyeceğim. Ama yinede eşime kırıldım. Ne desemde kırıldığımi farkettirsem? Çünkü her konuda kendimi savunmaktan sıkıldığımı farkettim. Neden arkamda durduğunu hissettirmiyorsun dediğimde ihtiyacın mi var kendini ne guzel savunuyorsun diyor.
Sırf bu yüzden eşinize kızmaya hakkınız yok. Onun ailesi bazi erkekler ailesine kızamaz içten içe kızsa bile heleki bazilarıda kızar ama eşine belli etmez senden habersiz belli kızmışdır ?! Benim eşim de bazen duyuyorum başkalarından beni savunmuş ailesini uyarmış ozaman hoşuma gitmiyor değil ama bende istemem eşimin yanında aileme kızim o bu kozu almazsın benden gücü almazsın diye. Yani benim fikrim bu .. aileye gelince ayıp etmişler sizden para beklemekle Yani yoksa yok ne die kalkıp ev yapıyolar bu bendede var 😁 aynı olay haha ama eşin bu konuda destek çıkmıyor en azından ailesine bu iyi bişi

Hayir sadece bana geldi video.. Ve görümcem yengeyi aradığında 'evet çektim, doğruları soyledim' demiş. Gülerek laf sokmuş huyunu biliyorum.. Evin yapılmasını ben istemediğim ve onlarda bunu bildiği icin ve videoda sadece bana geldiği için haliyle üstume alındım. Yorumunuz için tesekkür ederim

Ben yanlış okudum o zaman kusura bakmayın. O zaman tabiki de ayıp etmişler. Eşinizin görümcenizden önce arayıp durumun hoş olmadığını uygun bir dille anlatması gerekirdi. Tabi büyük suç mikser yengede uzak durmakta fayda var

Sırf bu yüzden eşinize kızmaya hakkınız yok. Onun ailesi bazi erkekler ailesine kızamaz içten içe kızsa bile heleki bazilarıda kızar ama eşine belli etmez senden habersiz belli kızmışdır ?! Benim eşim de bazen duyuyorum başkalarından beni savunmuş ailesini uyarmış ozaman hoşuma gitmiyor değil ama bende istemem eşimin yanında aileme kızim o bu kozu almazsın benden gücü almazsın diye. Yani benim fikrim bu .. aileye gelince ayıp etmişler sizden para beklemekle Yani yoksa yok ne die kalkıp ev yapıyolar bu bendede var 😁 aynı olay haha ama eşin bu konuda destek çıkmıyor en azından ailesine bu iyi bişi

Kayinvalide maddi yardim beklediğini belirttikten sonra eşimle bir daha konuşmadılar, eşim kızıp telefonu kapatti bana köydeki ev lazim değil diye.. o yüzden eminim benim hakkımda konuşmadı daha ailesiyle.. kimseye güvenip ev almadık kendi kendimize yetiyoruz ama onlar bize yardım teklif edeceklerine hala bizden para beklemeleri beni herşeyden soğuttu zaten

Ben yanlış okudum o zaman kusura bakmayın. O zaman tabiki de ayıp etmişler. Eşinizin görümcenizden önce arayıp durumun hoş olmadığını uygun bir dille anlatması gerekirdi. Tabi büyük suç mikser yengede uzak durmakta fayda var

Beklediğim oydu çünkü benim ailem böyle bir video gönderse eşime, hemen müdahale ederim. Kırıldım mı evet ama bir süre sonra uygun bir şekilde esimle bu durumu konuşacağım. Şimdi olay çok yeni, esim zaten annesine kızgın birde beni savunmadigi icin rahatsiz olduğumu soylersem belki tartışabilirler. Tartışma sebepleri ben olmak istemiyorum

Beklediğim oydu çünkü benim ailem böyle bir video gönderse eşime, hemen müdahale ederim. Kırıldım mı evet ama bir süre sonra uygun bir şekilde esimle bu durumu konuşacağım. Şimdi olay çok yeni, esim zaten annesine kızgın birde beni savunmadigi icin rahatsiz olduğumu soylersem belki tartışabilirler. Tartışma sebepleri ben olmak istemiyorum

En güzeli. Olay biraz soğusun uygun bir dille konuşursunuz.

Back
X