Ben bu görgüsüzleri çekmek zorunda mıyım?

Eğer dediğiniz kadar görgüsüz insanlar ise bence esas sorun evleneceğiniz adam. Demişsiniz ya ben çevremi dikkatli seçerim o öyle değil diye, benim için ilişkide büyük sorun olurdu.

Kişi refikinden (arkadaşından) azar derler.
O kısımda şöyle, ben eğitim hayatında gördüğüm ve yaşadığım bazı olumsuzluklardan dolayı çoğu insanı hayatımdan çıkardım. Şuan ikinci bölümü okumayı kendimi daha çok geliştirmeyi istiyorum. Ama o daha çok işiyle alakalı kişilerle görüşüyor. Zaten ortaokul mezunu. Unuve Insanlar konusunda çok bilinçli değil.
Bende çok sevmem böyle boy boy foto paylaşıp yüzüktür kolyedir gözümüze gözümüze sokanları. Lakin sırf öyleler diyede ilişkiyi tamamen kesmeye gerek yok. Sizin mütavazi bi kişiliğinizin olması, onların görgüsüz olduğunuda kanıtlamaz. Düğünüm olalı 6 sene oldu hala arada açar eş dost akraba ne düğündü sizinki diye, organizasyonla yaptık düğünümüzü, ama ben şimdi utanır konu değiştiririm. O düğün evresi boyunca herkesin kafasını şişirmiştim şöyle yapcam olurmu, bu renkleri kuşşanvam uyarmı diye. Yaş aldıkça, zaman geçtikçe ilk günkü efekti, şaşası kalmıyor. Sizde o yönlerini görmezden gelip, daha iyi yönlerini keifedebilirsiniz arkadaşlarınızın. Ya da aa evet güzelmiş deyip geçebilirsiniz. Zira üstüne fazla düşerseniz bu olayın sizi kıskançlıkla bile itham edebilirler. Az görüşün, kısa sürsün.
En güzel en mantıklı yorum sizinki oldu. Teşekkür ederim. Iyi fikir :)

bahsettiginiz insanlardan instada o kadar cok var ki zaten herseyi 4 4 lükmus gibi gosterenler samimiyetsiz geliyor
ben de çok sıkıliyorum boyle tiplerden
nisanlina bahsetmelisin.sonucta nisanlinin samimi arkadaslari ve evlenince esinin istegi uzerine birbirinize gelip gitmeler olacaktir sen de simdiden bi dur demezsen daha da diyemezsin
nisanlim da seni dinleyip tmm kesiyorum arkadasligimi diyecegini zannetmiyorum ama en azindan mesela nisanlin seninle ve arkadaslariyla bi yerlere gitmeyi planladigi zamanlar bi bahaneyle gitmezsin ve boyle boyle nisanlin da anlar bi tamamen kesmez arkadasligini kesmese de eskiye gore daha az bulusursunuz buna da nisanlin icin goz yumarsin olur biter

Arkadasini soyle kim oldugunu soyleyeyim demisler. Arkadas cevresini begenmedigim bir adamla evlenmezdim. Bu insanlardan rahatsiz olmuyorsa onun dusunceleri de paraleldir.

Bunun disinda tabi ki cekmek zorunda degilsiniz. Takip etmeyin ve gormeyin yuzuk gosterme cabasindaki fotograflari. Benimde cevremde var, komik buluyorum. Ama bana bir etkileri olmuyor. Gorgsuzse gorgusuz. Dis kapinin mandali... ben de onun icin dis kapinin mandali... oyle mutluysa yapsin ne yapayim, Cok rahatsiz olursam takibi birak derim biter gider.

Merhaba kadınlar kulübünün pıtırcık üyeleri:KK200: Ben yeni üyeyim. Buda ilk konum. Ne varki bende sizler gibi derdimi paylaşıp fikir alabileceğim için çok mutluyum:KK15: Benim derdim nişanlımın çevresi.. Çevresinde yeni evlenen ve evlenecek çok fazla arkadaşı var. Ama resmen buram buram görgüsüzlük kokuyorlar. Sanki dünyanın en güzel evi onların, en marjinal düğün onların olacak, en güzel gelinlik onların.. Bir insan neden ısrarla 150 fotoğraftan 100ünde elini çenesine koyarak alyans harici yüzüklerini gösterir? Birde sürekli sözler yazılar herkes bizi kıskanıyor herkes bizi ayırmaya çalışıyor çekemiyor vs. Kimse de bunlara çıkıp demiyor mu bir senin mi var millet seni neden kıskansın diye? Başta o kadar çok seviyordum ve o kadar hevesliydim ki onlarla kaynaşmaya. Şuan resmen tiksiniyorum.. Bende ortaya bir laf atmak istiyorum. Ama hem kendime yakıştıramıyorum. Hemde erkek arkadaşım böyle bir durumda yalnız kalır. Başka çevresi yok çünkü. Bundan korkuyorum. Ben ona göre arkadaşlarını daha düzgün insanlardan seçen biriyim. Oysa yani yedi düvelle barışık derler ya o tarz bi insan. Kimsenin söylediği lafı üstüne alınmaz. Çekinmez üzülmez kırılmaz. Hep herkesi boşver der bana. Benim gelin olacağım yerde görgüsüzlük gerçekten hatsafada bu arada. Ben ömür boyu bu insanlarla nasıl bir arada yapacağım bilmiyorum.. Aşırı hovarda olduğu birkaç arkadaşı ile ilişiği kestik. Iş dışında görüşemez. Gerçekten çevresinde düzgün 1 2 arkadaşı ya var ya yok. Ben ileride hiç eşimle onun arkadaşları ile beraber vakit geçiremeyecek miyim? Onun tek başına onlarla görüşmesini de asla istemiyorum. Dediğim gibi pek güvenmiyorum biraz hovarda tipler. Ne yapmayalım nasıl davranmalıyım:işsiz:

Geenel olarak ben cevremde boyle birseye sahit olmadim evet. Ama sahit olan cok arkadasim var baslarda inanmadim ama ss alip konusmayi yollayinca cok sasirdim.

Kadin gruba parfum fotosu atip 600 tl kocam aldi yazmis digeride esi yemek yaparken fotosunu cekip benimki de yemek yapiyor yazmis. Resmen s.dik yaristiriyorlat inanamadm. Uzak durun o insanlardan

Yüce Allah’ım “evlilik” denen kavramı kaderime yazmışsa. Kesinlikle en hassas noktam olmalı ki çevre konusunda adamı tartarım. Flörtleştiğim insana bile söylüyorum. Çevrenle beni fazla muhatap etmezsin 1,2 samimi erkek arkadaşın dışında kimseyle tanışmam. Haşır neşir olmam. Misafirlik işi zaten en sevmediğim şey hiç kolay kolay ağırlayamam kimsenin gelip gitmesini istemem.
Ona göre sohbet ederim hoşuma gitmezse rahvan gidilir. Hiç gerek yok bunları çekmeye.
Görgüsüzlük en beteri, insan babadan görme olsun kocadan değil. Kaliteli insan barındırmak güzeldir.
Az insan çok huzur.
Mesafeli olun.

Ooo buda biseymi ayol benim ve kaynanamin komsusunun gelinin 5tasi var
Gayet normal istersem 15 taş takarım.
Kaynananin bir komsusu bunlari görüpte yeni nisanlananan kızının,kaynanasini arayip kızıma 5 taş takın demiş. Onlarda takamayız demis.Ve nisan bozuldu :)
Var boyle insanlar.
Biz evlendik yine kaynana komsusu bizim düğün yaptığımız yerde kizina nisan yaptı.
:)
Sanki memlekette baska yer yok.
Sonuc kaynananin o les cevresiyle görüşmüyorum samimiyet kurmadim onlarin çocukları ile de ayni yas grubu kızı falan var. Asla istemem benden uzak dursunlar . Ben görüşmeyince eşim de görüşmüyor. Yillarca komsuluk etmisler.Kardes gibi buyumusler oglanla falan. Galiba eşim karaktersiz?

Doğru söylüyorsunuz pek fazla muhattap olmam ağzımı tutarım. Ama o kadar zıt kutuplarız ki tanıdıktan sonra bir bir soğudum hepsinden..
Ee gorusme o zaman.
Simdi de gorusme sonra da gorusme
Kafaya takacak ne var bunda?
Nisanlina soyle aynen bize dedigin gibi; hepsi gorgusuz gorusmuycem ben..de

Merhaba kadınlar kulübünün pıtırcık üyeleri:KK200: Ben yeni üyeyim. Buda ilk konum. Ne varki bende sizler gibi derdimi paylaşıp fikir alabileceğim için çok mutluyum:KK15: Benim derdim nişanlımın çevresi.. Çevresinde yeni evlenen ve evlenecek çok fazla arkadaşı var. Ama resmen buram buram görgüsüzlük kokuyorlar. Sanki dünyanın en güzel evi onların, en marjinal düğün onların olacak, en güzel gelinlik onların.. Bir insan neden ısrarla 150 fotoğraftan 100ünde elini çenesine koyarak alyans harici yüzüklerini gösterir? Birde sürekli sözler yazılar herkes bizi kıskanıyor herkes bizi ayırmaya çalışıyor çekemiyor vs. Kimse de bunlara çıkıp demiyor mu bir senin mi var millet seni neden kıskansın diye? Başta o kadar çok seviyordum ve o kadar hevesliydim ki onlarla kaynaşmaya. Şuan resmen tiksiniyorum.. Bende ortaya bir laf atmak istiyorum. Ama hem kendime yakıştıramıyorum. Hemde erkek arkadaşım böyle bir durumda yalnız kalır. Başka çevresi yok çünkü. Bundan korkuyorum. Ben ona göre arkadaşlarını daha düzgün insanlardan seçen biriyim. Oysa yani yedi düvelle barışık derler ya o tarz bi insan. Kimsenin söylediği lafı üstüne alınmaz. Çekinmez üzülmez kırılmaz. Hep herkesi boşver der bana. Benim gelin olacağım yerde görgüsüzlük gerçekten hatsafada bu arada. Ben ömür boyu bu insanlarla nasıl bir arada yapacağım bilmiyorum.. Aşırı hovarda olduğu birkaç arkadaşı ile ilişiği kestik. Iş dışında görüşemez. Gerçekten çevresinde düzgün 1 2 arkadaşı ya var ya yok. Ben ileride hiç eşimle onun arkadaşları ile beraber vakit geçiremeyecek miyim? Onun tek başına onlarla görüşmesini de asla istemiyorum. Dediğim gibi pek güvenmiyorum biraz hovarda tipler. Ne yapmayalım nasıl davranmalıyım:işsiz:
Esimin samimi oldugu 3 arkadasi yakinda evlendi biri benden kucuk fazla muhattap olmuyorum digerine icim isinmadi biriyle de baktim konusmya calisiyom burnu yukseklerde 1 haftalik gelinken dugunlerde havasindan gecilmiyor bende o yokmus gibi davraniyorum sende muhattap olmak zorundw degilsin

Back
X