Merhaba kadınlar kulübünün pıtırcık üyeleri

Ben yeni üyeyim. Buda ilk konum. Ne varki bende sizler gibi derdimi paylaşıp fikir alabileceğim için çok mutluyum

Benim derdim nişanlımın çevresi.. Çevresinde yeni evlenen ve evlenecek çok fazla arkadaşı var. Ama resmen buram buram görgüsüzlük kokuyorlar. Sanki dünyanın en güzel evi onların, en marjinal düğün onların olacak, en güzel gelinlik onların.. Bir insan neden ısrarla 150 fotoğraftan 100ünde elini çenesine koyarak alyans harici yüzüklerini gösterir? Birde sürekli sözler yazılar herkes bizi kıskanıyor herkes bizi ayırmaya çalışıyor çekemiyor vs. Kimse de bunlara çıkıp demiyor mu bir senin mi var millet seni neden kıskansın diye? Başta o kadar çok seviyordum ve o kadar hevesliydim ki onlarla kaynaşmaya. Şuan resmen tiksiniyorum.. Bende ortaya bir laf atmak istiyorum. Ama hem kendime yakıştıramıyorum. Hemde erkek arkadaşım böyle bir durumda yalnız kalır. Başka çevresi yok çünkü. Bundan korkuyorum. Ben ona göre arkadaşlarını daha düzgün insanlardan seçen biriyim. Oysa yani yedi düvelle barışık derler ya o tarz bi insan. Kimsenin söylediği lafı üstüne alınmaz. Çekinmez üzülmez kırılmaz. Hep herkesi boşver der bana. Benim gelin olacağım yerde görgüsüzlük gerçekten hatsafada bu arada. Ben ömür boyu bu insanlarla nasıl bir arada yapacağım bilmiyorum.. Aşırı hovarda olduğu birkaç arkadaşı ile ilişiği kestik. Iş dışında görüşemez. Gerçekten çevresinde düzgün 1 2 arkadaşı ya var ya yok. Ben ileride hiç eşimle onun arkadaşları ile beraber vakit geçiremeyecek miyim? Onun tek başına onlarla görüşmesini de asla istemiyorum. Dediğim gibi pek güvenmiyorum biraz hovarda tipler. Ne yapmayalım nasıl davranmalıyım