Mrb kızlar 21 yasndayım 3 yılı geçen iliskim var geçen yıl bu zamanlar sevgilimin telefonundaki taslaklardan yakın arkadasının facesinin adresini ve sifresini gördüm,
Biz sevgilimle facebook kullanmıyoruz bu sebepten direk süphelendim ve face sifresini alıp eve gectiğimde bilgisayarımdan kontrol amaclı hesabına girdim.
İlk olarak msjlara baktım baktıgım tarihten 1 ay önce falan sevgilim bi kıza demiski naber napıyosun falan kız küçük tanıyorum kendisini yalnız kıza begüm diye birini sormus senin yanındaki begüm nasl bi kız anlasabiliyomusun gibisinden konusmus. Begüm dediğide ahlaksız bir insan bizzat biliyorum iftira atmıyorum kendini parayla satan bir kız. bu kadar kızla ilgili baska birsey sormamıs numarasnı falan istememis yani. Öyle konusmayı kısa kesmisler kızla daha bisey yazmams o yazısmadan sonra bide zaman zaman girmis erkek arkadaslarına naber diye msjlar yazms hep gördüm hepsinide. Ben bunları gördüm erkek arkadasımdan ayrıldım geçen yıl 1ay pesimde kostu gecesini gündüzünü zehir ettim kendisine, sorduğumda bana şu açıklamaya yaptı begüm benim şu abimin takıldıgı kız abim benden iyilik yapmamı istedi kendisine ayarlamam icin bende kıramadım sansımı denedim sadece nasl biri oldugunu sordum dedi o dediği abisinide cok yakından tanıyorum sevgilisini sürekli aldatan bi insan.
Herneyse iste ben erkek arkadasımı affetmedim tatile gittim o sıra pesmden geldi agladı rezil etti kendini sonra ne olduysa oldu geri döndüm ama bu kız mevzusunu hic unutmadım zorla kapımdan aldı gel dedi o konustugum kızlara gidiyoruz sorcaz yüzlescez dedi hayır dedim istemedim öyle kötüydüm ki öyle aglıyodumki o ucuz insanın karsısında kendimi düsürmek istemedim. Gitmedim yüzlesmedim.. iyimi yaptım kötümü bilmiyorum..
Ben cok süpheci bi insanım kızlar herkesden süphelenirim en yakınımdakinden bile. Sevgilim dediğim insanda böyle yapınca her ne kadar geri dönsemde içimde yaşattıgım o acıyı yenemedim bazı anlar geldi rüyalarımda sık sık görür oldum int ten o kızın hesabını hep takip ettim resimlerine baktım hep.. ta ki bugüne kadar 1 yıldır durmadan takip ettiğim kızı engelledim acıtıgm sahte hesaptan ve sildim..
Şuan öyle bi acı ile doluki kalbim yaklasık 2bucuk 3 saattir durmadan aglıyorum bu sabah konusurken laf arasında bir kızın kendisine yazıldıgını söyledi kızın yerini ve mekanını söyledi bana söyler bana saklamaz bunu biliyorum bende bu begüm konusunu actım neden onu sordun diye ısrarla lafa girdim numarasını istemis begüm sevgilimin bana direk bunu söyledi yemin ederim yol verdim abimle takıldılar abim bıraktı kancayı bana dikti falan dedi abimin inadına verdi almadım dedi. Sabahtan beri kendi kendimi yiyorum neden gelipte simdi söyledin dedim bu mevzu gecen yıldan cok daha sonraları oldu dedi oldugu zaman bana soylemedi birkez daha kalbimden vuruldum sakayla karısık bana dediki tamam bidaha anlatmıycam o zaman anlatıncada hep trip atıyosun falan.. ben hemen bana gelip anlatmamasına bozuldum haksızmıyım? siz olsanız naparsınız bu güvensizliği bu acıyı nasl yenebilirsiniz
yalvarırım yardım edin ne olur kötü yorum yapmayın kaldıracak halde degilim..
.