• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu hayvanı parçalarım.

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
ya beni deli ediyor :14: :4:

Yaşlı başlı kedisin adam akıllı dursana yok efendim nerde.

Kedim poşetlerle oynamayı çok seviyor hep yalar falan izin vermem ama yapıyor yani napayım bende sesi hosuna gdiyo herhalde dedim.

bu sabah hediye paketi gibi bişey vardı odada onla oynuyodu sesleniyorum sesleniyorum bakmıyo transa geçmiş :53:

bi baktım poşetin yarısı yok:47::47:

kızdım biraz poşeti göstererek. tabi ben biliyorum olacağı 2 dk sonra kustu. :31:

internette okudum akciğer kanserine sebep veriyomuş poşetler :14:

mineral eksikliğinden olabilir yazıyordu ama sanmıyorum çünkü veterinerin önerisiyle en iyi mamayı kullanıyoruz vitamini minerali hat safada

yerde bi bant yapcagı poşet bişeyi görmesin hemen hüüüp yiyor :56:

sağlığına bişey olacak aptalımın :14:

bu alışkanlığı nası bıraktırırım poşet işte heryerde olabiliyor işte. Yapmasını istemediğin şeylerde kızarak basına cok hafif olmak sartıyla vurarak uyarmak gerek ama beni takmıyor çok yüzgöz oldum sanırm :29:

kedi nanesi alacagım internetten bide en azından onu kemirir poşetten iyidir :19:

kedi nanesinin bağımlılık yaptıgıyla ilgili bişey okumuştum bi süre sonra olmayınca deliriyolarmış bilgisi olan kullanan var mı?

Back