- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
ya beni deli ediyor

Yaşlı başlı kedisin adam akıllı dursana yok efendim nerde.
Kedim poşetlerle oynamayı çok seviyor hep yalar falan izin vermem ama yapıyor yani napayım bende sesi hosuna gdiyo herhalde dedim.
bu sabah hediye paketi gibi bişey vardı odada onla oynuyodu sesleniyorum sesleniyorum bakmıyo transa geçmiş
bi baktım poşetin yarısı yok

kızdım biraz poşeti göstererek. tabi ben biliyorum olacağı 2 dk sonra kustu.
internette okudum akciğer kanserine sebep veriyomuş poşetler
mineral eksikliğinden olabilir yazıyordu ama sanmıyorum çünkü veterinerin önerisiyle en iyi mamayı kullanıyoruz vitamini minerali hat safada
yerde bi bant yapcagı poşet bişeyi görmesin hemen hüüüp yiyor
sağlığına bişey olacak aptalımın
bu alışkanlığı nası bıraktırırım poşet işte heryerde olabiliyor işte. Yapmasını istemediğin şeylerde kızarak basına cok hafif olmak sartıyla vurarak uyarmak gerek ama beni takmıyor çok yüzgöz oldum sanırm
kedi nanesi alacagım internetten bide en azından onu kemirir poşetten iyidir
kedi nanesinin bağımlılık yaptıgıyla ilgili bişey okumuştum bi süre sonra olmayınca deliriyolarmış bilgisi olan kullanan var mı?

Yaşlı başlı kedisin adam akıllı dursana yok efendim nerde.
Kedim poşetlerle oynamayı çok seviyor hep yalar falan izin vermem ama yapıyor yani napayım bende sesi hosuna gdiyo herhalde dedim.
bu sabah hediye paketi gibi bişey vardı odada onla oynuyodu sesleniyorum sesleniyorum bakmıyo transa geçmiş

bi baktım poşetin yarısı yok

kızdım biraz poşeti göstererek. tabi ben biliyorum olacağı 2 dk sonra kustu.

internette okudum akciğer kanserine sebep veriyomuş poşetler

mineral eksikliğinden olabilir yazıyordu ama sanmıyorum çünkü veterinerin önerisiyle en iyi mamayı kullanıyoruz vitamini minerali hat safada
yerde bi bant yapcagı poşet bişeyi görmesin hemen hüüüp yiyor

sağlığına bişey olacak aptalımın

bu alışkanlığı nası bıraktırırım poşet işte heryerde olabiliyor işte. Yapmasını istemediğin şeylerde kızarak basına cok hafif olmak sartıyla vurarak uyarmak gerek ama beni takmıyor çok yüzgöz oldum sanırm

kedi nanesi alacagım internetten bide en azından onu kemirir poşetten iyidir

kedi nanesinin bağımlılık yaptıgıyla ilgili bişey okumuştum bi süre sonra olmayınca deliriyolarmış bilgisi olan kullanan var mı?