Ben bu ilişkiyi nasıl toparlarım? :((

mirimoro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
7
0
36
İsviçre
Merhaba kızlar
Sorunum şu: bir çocukla görüşmeye başladım. her şey onun ısteğıyle başladı. ben ders çalışıyorum hayatımda bır erkek ıstemıyordum ancak benı ıkna ettı güzel olacağına. çocukla aynı lıseye gıtmışız ancak tanışmıyorduk. neyse tamam deneyelım dedım görüştük. ancak çk etkılenmıştım çok centılmen ve hoştu. ışte bu sırada bırkaç arkadaşıma onun hakkında ne bıldıklerını sordum. sağlam pabuç değıl dedıler. yanı lıseden berı (5 yıldır görmemışlerdı onu, o dönem oyleymış)
neyse her şey çok güzel gıdıyor gözümüm ıcıne bakıyordu nasıl güzel bakışı var anlatamam el üstünde tutuyor benı. ışte geçenlerde ıkımızın fotoğrafını facebbok'a ekledım. çok kızdı ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden yapma dedı. bır şeyler karıştırdığını anlamıştım sen güvenılmezsın hata etmışım amacını anladım senın dedım.!! emın mısın gerçek düşüncelerın mı bunlar dedı. evet nefret ettım senden dedım. o da o zaman devam etmenın mantığı yok dedı kestırıp attı.

sonra bır pışman oldum anlatamam. köpek gıbı pışmanım 3 gündür kafamı toparlayamıyorum resmen. yüzümde güller açmıştı onunlayken. mesaj attım çok pışmanım sevıyorum ben dedım. kafam karışık eskısı gıbı olr mu bbılmıyorum haftaıçı yüzyüze konuşalım dedı. nasıl telafı edıcem nasıl düzeltıcem ben ayrılmak ıstemıyorum onunla çok mutluyum bana bır akıl verın ablalarım, kardeşlerım.

not: ben yay burcuyum o koç.

(klavyem arızalı. harfler ıcın özür dılerım)

Son düzenleme:
face e fotonuzu koymandan neden bu kadar rahatsız oluyoki? gerçekten aşık olsa çok hoşuna giderdi sevinirdi bence... belkide sakladığı bişeyler var? bu kadar kaybetme korkusu yaşama bence yaşıyosanda belli etme iyice havalara girip seni çantada keklik görebilir...

prensıp olarak karşıymış ışte. ben de hemen şüphe moduna geçtım normalde o kadar sorgulamam neden dıye. :26::26::26:

canım burç olarak çok uyumlu olmanız lazım bende yay burcuyum ordan biliorum en ii koç ve aslanla anlaşırım. ama sadece burçla olcak birşey deil bu. bence çokta alttan alma derim. gerçekten birşeyler hissediyorsa o anlayıp hatasını arasaydı daha iyiydi. biraz aceşle etmişsin aramakta. yada h.içi görüşme. bir an boşluktan attım mesajı de geç. sen öle yaptıkça ipleri onun eline verirsin bir, ikincisi kendini bulunmaz hint kumaşı sanar. tepkin biraz ağır gibi olmuş ama yerden göğe kadar haklısın. gerçi ilişkiniz ne kadarlıktı o da önemli. mesela biz eşimle birbirimizi bile eklememiştik ilk zamanlar

bır de erkekler kaçan kovalanır mantığını sevıyor sanırım o yüzden ne kadar zor bır ınsan olursam o kadar çok mu üstüme düşer yoksa fazla naz aşık mı usandırır

resim koyma meselesine bi erkeğin karsı cıkması çok ilginç bi kız resm koymaktan cekinse anlarım.. bnce sakladıgı cekindiği baska seyler var.. hani gercektende sevio olsa kestirip atmazdı

bir erkek nıye çekinirki resım koyulmasından ? hiçmi şüphe uyandırmıyo tatlım sende kesın başka taraklarda bezi vardır ahanda net uzak dur bırak o senın peşinden koşsun erkekler sevıldıgını anlıyınca kaçıyolar bikere tecrübeyle sabittir

Sen neden pişman oldun onu anlamadım ki.
Bir halt karıştırmasa fotoğrafa ses çıkarmazdı.
Birilerinin görmesini istemiyor demek prensip falan palavra.
Şimdi bir de kaçan kovalanır moduna girmiş bence hiç devam etme bırak gitsin.

nıye pişman oldun anlamadım. adam barız bırşey karıştırıyor bellı. sız bırlıkteysenız bunu ınsanların bılmesının ne sakıncası olabılır. sen erkek olsan o kız olsa anlarım ailesınden akrabalarından cekınır. ama o bır erkek.
uzak dur aman dıyeyım çok bellı yalan soyluyor. sen doğru olanı yaptın

Sana değer veren biri olsaydı, iyi tamam diyip geçmezdi. İkincisi sana fırsat vermeden o düzeltmeye çalışırdı bişeyleri..
Senin çaba göstermenle eski mutluğunuzu bulamazsın..Yoksa elde var 0 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…