Ben bu insanla ne yapicam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi slz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
210
4
118
Iğdır
Merhaba hanimlar.uzun zaman oldu buraya yazmiyali .Bi sürü problemler degisiklikler oldu hayatimda neyse .ama artik yine dayanamaz hale geldim ve yazmak istedim.Sorun kv dem.cok hasetci hep benimle bi yaris halinde ben ne yapsam hemen gider yapar ,ben ne alsam gider alir ve s.inanin kendim sok oluyorum bazen yaptiklarina.Kadin beni ezik gormekden mutsuz ,zayif bakimsiz gormekden zevk aliyor resmen.ne zaman suslensem bi yere gezmeye gitsem ve ya bi sey alsam hemen 180derece yuzu doner .Ona gore ben sadece kole gibi calismali evden disari cikmamaliyim o istediginde cemkirip gitmeli.Simdi hafta sonu halamin kizin dugunu var baska sehirde gidicem diye sonunda ksvga cikardi.ben bu insandan nasil korunucam,evlatlarimi nasil koruyucam ?varmi boyle kv desi olan?uzun oldu kusura bakmayin aslinda yazicak cooook sey var ama sigmaz bu sayfalara.tewekkurler simdiden okuyan her kese.

Takma
Düşerse düşsün yüzü

Umursama aynı evde yaşamıyorsanız da görüşmeyi azaltın

Bir de benden gördü yaptı konusunda da bilemiyor beni örnek alıyor deyin yüzüne de bunu söyleyin

• Beğen
Reactions: slz
elinden geldiği kadar muhattap olma kıskanıyor belliki oğlunun parasını harcıyorsun diye .ne alırsan al ona haber verme görüncede burnun havada olsun sallama boşver elinden geliyorsa evini taşı...

Eşiniz ne diyor bu duruma? Yoksa kvnin sizin üzerinizdeki düşüncelerinden size ne ki? Herhangi bir yaptırımı yoksa, takılmayın böylesi şeylere. Yüzü dönse ne olacak, sende olanı alsa, senin yaptığımı yapsa ne olacak ki? Sen kapını çekince huzurlu musun önemli olan o.

Hatta yüzü düştükçe daha da allı güllü sürün takıştır.
Ne yapıyor ki evlatlarına?
Kavga çıkarırken eşin ne yapıyor??

• Beğen
Reactions: slz
elinden geldiği kadar muhattap olma kıskanıyor belliki oğlunun parasını harcıyorsun diye .ne alırsan al ona haber verme görüncede burnun havada olsun sallama boşver elinden geliyorsa evini taşı...
Evimiz ayri ama hala anneme giderken bile izin almami istiyor ondan zaren kavgada ondan cikti

Merhaba hanimlar.uzun zaman oldu buraya yazmiyali .Bi sürü problemler degisiklikler oldu hayatimda neyse .ama artik yine dayanamaz hale geldim ve yazmak istedim.Sorun kv dem.cok hasetci hep benimle bi yaris halinde ben ne yapsam hemen gider yapar ,ben ne alsam gider alir ve s.inanin kendim sok oluyorum bazen yaptiklarina.Kadin beni ezik gormekden mutsuz ,zayif bakimsiz gormekden zevk aliyor resmen.ne zaman suslensem bi yere gezmeye gitsem ve ya bi sey alsam hemen 180derece yuzu doner .Ona gore ben sadece kole gibi calismali evden disari cikmamaliyim o istediginde cemkirip gitmeli.Simdi hafta sonu halamin kizin dugunu var baska sehirde gidicem diye sonunda ksvga cikardi.ben bu insandan nasil korunucam,evlatlarimi nasil koruyucam ?varmi boyle kv desi olan?uzun oldu kusura bakmayin aslinda yazicak cooook sey var ama sigmaz bu sayfalara.tewekkurler simdiden okuyan her kese.

Babaannem böle idi. Belki daha beterdi. Siz diil , eşinizin yanınızda durması gerekiyor. Annesiyle konuşup '' Bu benim eşim ona saygı duymak zorundasın demeli'' Sizi her durumda korumalı. O zaman kayınvalide 'niz yerini bilicektir. Annemde alıntı yapıyım Derdi ki : Bir kadının yanında kocası her zaman her koşulda durmalı o durursa , dünya karşına dikilse boş , ama kadının yanında dünya dursa koca durmazsa dünya boş derdi.

Eşiniz ne diyor bu duruma? Yoksa kvnin sizin üzerinizdeki düşüncelerinden size ne ki? Herhangi bir yaptırımı yoksa, takılmayın böylesi şeylere. Yüzü dönse ne olacak, sende olanı alsa, senin yaptığımı yapsa ne olacak ki? Sen kapını çekince huzurlu musun önemli olan o.

Hatta yüzü düştükçe daha da allı güllü sürün takıştır.
Ne yapıyor ki evlatlarına?
Kavga çıkarırken eşin ne yapıyor??
Esim tam olarak annem hakli demiyo bana hak veriyo ama etkileniyor da .tabii ki gitsin alsin giysin gezsin o da insan benim ona digecegim yok ama ben yapinca kuduroyo bi de nasil desem birinde iyi bi sey gorse konusup konusup onu yikar nazar gibi evlatlarim icin o yizden endiseleniyorum.

Babaannem böle idi. Belki daha beterdi. Siz diil , eşinizin yanınızda durması gerekiyor. Annesiyle konuşup '' Bu benim eşim ona saygı duymak zorundasın demeli'' Sizi her durumda korumalı. O zaman kayınvalide 'niz yerini bilicektir. Annemde alıntı yapıyım Derdi ki : Bir kadının yanında kocası her zaman her koşulda durmalı o durursa , dünya karşına dikilse boş , ama kadının yanında dünya dursa koca durmazsa dünya boş derdi.
Cok dogru ama iste insan kafasina sigdiramiyo nedir bu kin nedir hirs kalb darligi

Esim tam olarak annem hakli demiyo bana hak veriyo ama etkileniyor da .tabii ki gitsin alsin giysin gezsin o da insan benim ona digecegim yok ama ben yapinca kuduroyo bi de nasil desem birinde iyi bi sey gorse konusup konusup onu yikar nazar gibi evlatlarim icin o yizden endiseleniyorum.

Babaannemi tarif ediyorsun :KK53: bize gelince bizi baştan aşağı süzerdi . Bu yaşlı kadınlar neden böle olur anlamış diilim. Yahu güzellikle anlatsan laftan anlamazlar , kalbini kırmıyım desen daha çok üstüne gelirler... Yani demem o ki araya hiç girme eşin halletsin . Sen konuşursan herkese seni rezil eder, gelinim şöylede böylede ama oğlu konuşursa , susar bir iki bir iki artık pes edip karışmaz.

Dinlemeyin, oralı olmayın, mademki eşiniz size karşı annesini kayıran sert tutumlu birisi değil, görmezden gelin kvnizi.
Sana surat assın, görme o yüzünü astığını.Ay ne ilginç trip atıyor kadın sana :)) Bırak kendi kafasında kurduğu küçük dünyasında eğlensin. Konuşur konuşur kendine dinler. Sen laf söylersen esas konuşmaya devam eder.

Ha sinirlerini yıpratmasına da izin vermezsin o ayrı. Konuşurken de yeri gelirse haddini bildiriverin. Çok yalnız kalmamaya çalışın kv ile, mesafe koyun. Ağır bir olay olursa da eşinizi bilgilendirip "Ben de insanım bi yerde patlayacağım bak terbiyesizlik yapmak istemiyorum annene, bi şeyler söyle artık" da diyebilirsiniz.

evet erkekler etkileniyor annelerinin tavırlarından.Allah size yardım etsin.bu oğul anaları beni deli edecek.işleri güçleri yok mu bunların ya! sen yapacağını yap,kimseden izin almak zorunda değilsin eşin hariç.

Cok dogru ama iste insan kafasina sigdiramiyo nedir bu kin nedir hirs kalb darligi
Bi kere kardesimin cocugunun dogum gunune giderken kuafore gittim diye o kadar soylendi en sonunda restoranin merdivenlerine takti bu kadar merdiveni nasil cikayim diye neticede bu kadar konusmanin sayesinde kaza yaptik donusde olumden donduk.

Dinlemeyin, oralı olmayın, mademki eşiniz size karşı annesini kayıran sert tutumlu birisi değil, görmezden gelin kvnizi.
Sana surat assın, görme o yüzünü astığını.Ay ne ilginç trip atıyor kadın sana :)) Bırak kendi kafasında kurduğu küçük dünyasında eğlensin. Konuşur konuşur kendine dinler. Sen laf söylersen esas konuşmaya devam eder.

Ha sinirlerini yıpratmasına da izin vermezsin o ayrı. Konuşurken de yeri gelirse haddini bildiriverin. Çok yalnız kalmamaya çalışın kv ile, mesafe koyun. Ağır bir olay olursa da eşinizi bilgilendirip "Ben de insanım bi yerde patlayacağım bak terbiyesizlik yapmak istemiyorum annene, bi şeyler söyle artık" da diyebilirsiniz.
Son zamanlar dediginiz gibi yapiyordum bu seferde saygisiz oldum onunla iki kelme konusmuyomusom .eskiden o geldigi zaman isi gucu birakip gelip yanina oturardim o zamanda senin isin gucun yokmu derdi bana .diyorum ya nasil davranacagin sasiri insan

Ben konuyu bi derdim var bolumune acdim ama konuyu orda goremiyorum neden acaba?

Bu duruma esınızın tavrı nedir? Esınız varken annesıne ne ki?

Bu duruma esınızın tavrı nedir? Esınız varken annesıne ne ki?
Esim annesinin haksiz oldugunu biliyor bana annesini savunmuyor ama kadin her seye karismaktan zevk aliyo.tam bes yil kac gidilecek yerden dugun,dogum gunleri ve s.vaz gecdim ben sirf kv den izin almam gerek diye .bes yil her anneme gittigimde sorar giderdim bi de arkamdan gulerdi.her sordugymda da o gunku keyfine gore git ve ya gitme derdi

Bi kere kardesimin cocugunun dogum gunune giderken kuafore gittim diye o kadar soylendi en sonunda restoranin merdivenlerine takti bu kadar merdiveni nasil cikayim diye neticede bu kadar konusmanin sayesinde kaza yaptik donusde olumden donduk.
bundan 4 ay evvel dayım vefat etti;bende apar topar eşimi aradım ,hemen sağolsun biletimi aldı,valizi aldım, evden gelip beni aldı....zıırrrr telefon açtım; daha başın sağolsun! demeden! napıorsun? dedi
bende çıkıyorum, taziyeye gideceğim dedim...
uçaklamı gidiyorsun?
evet, zor olur otobüsle! cenazeye yetişmek istiyorum,dedim.....(bu arada dayımdan bir kaç ay öncede babamı kaybettik !annemin halini düşünün!)
uçaklamı yani? dedi evet dedim, ya anne nasıl gideyim çocukla başka diye terslendim,eşimde yanımda!
kiminle gidiyorsun?demeye kalmadı;eşim ordan bişeyler fısıldıyor,bir dakika dedim, teli kapadım....veeee sağolsun ana kuzucuğu eşim, kuzenleriyle gidiyor biletide onlar aldı demiş.....
havalanına gidene kadar kavga kıyamet koptu!cenaze bu dedim ,niye yalan söylüyor,beni zor durumda bırakıyorsun,izinmi alacakmışım,kendinde bu hakkı nasıl görüyor vsvsvs
tabi yolda aramadım 3 gün sonra aramış başsağlığı diliyor.....gelde çatlama,anlayacağın böyle modeller var,tasarı harikası!

Var mı hala böyle modeller ya ne sinir bozucu eskiden babaannem böyleydi ben çemkirirdim karşısına geçip neyse sizin durumunuza gelince de eşinizin tavrı nedir bilmiyorum ama mesafe koyun görüşmeyi kesin böyle hayat geçmez ki

açıklama yapmanız ve öncelikle görüşmeniz gereken kişi eşiniz.mesela düğün için şehirdışına gitmeyi eşinizle konuştunuz,o da olur dedi.ya da anneme sor mu diyor eşiniz anlamadım o kısmı.ilk seçenekse kv yi arar dersiniz ben gidiyorum eşimle de konuştum,hoşçakalın gibi.,izin almak da nedir yahu?
annene giderken neden kv arıyorsun anlamadım o kısmı da.kaç yaşında çocuk sahibi kadınsın kv kim oluyor da annene bile gitmene karışıyor..sokmayın bu kadar hayatınızın içine.mesafe candır.

Back
X