Ben bu insanla ne yapicam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi slz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esim annesinin haksiz oldugunu biliyor bana annesini savunmuyor ama kadin her seye karismaktan zevk aliyo.tam bes yil kac gidilecek yerden dugun,dogum gunleri ve s.vaz gecdim ben sirf kv den izin almam gerek diye .bes yil her anneme gittigimde sorar giderdim bi de arkamdan gulerdi.her sordugymda da o gunku keyfine gore git ve ya gitme derdi

Siz kayınvalidenizden izin alarak basta hata yapmıssınız.Taviz tavizi doğurur.. Bunu oncelikle eşinizle konusmalısınız daha sonra esınız annesıyle gorussun..Esınızın bu duruma dur dememesı de ayrı tuhaf..Saygı ayrı bıseydır..

Merhaba hanimlar.uzun zaman oldu buraya yazmiyali .Bi sürü problemler degisiklikler oldu hayatimda neyse .ama artik yine dayanamaz hale geldim ve yazmak istedim.Sorun kv dem.cok hasetci hep benimle bi yaris halinde ben ne yapsam hemen gider yapar ,ben ne alsam gider alir ve s.inanin kendim sok oluyorum bazen yaptiklarina.Kadin beni ezik gormekden mutsuz ,zayif bakimsiz gormekden zevk aliyor resmen.ne zaman suslensem bi yere gezmeye gitsem ve ya bi sey alsam hemen 180derece yuzu doner .Ona gore ben sadece kole gibi calismali evden disari cikmamaliyim o istediginde cemkirip gitmeli.Simdi hafta sonu halamin kizin dugunu var baska sehirde gidicem diye sonunda ksvga cikardi.ben bu insandan nasil korunucam,evlatlarimi nasil koruyucam ?varmi boyle kv desi olan?uzun oldu kusura bakmayin aslinda yazicak cooook sey var ama sigmaz bu sayfalara.tewekkurler simdiden okuyan her kese.
inadına yaşa

• Beğen
Reactions: slz
Ayni evdemi yasiyosunuz?

Laf sokacaksin. Inadina suslenip puslenip gezeceksin:-)

• Beğen
Reactions: slz
Esim annesinin haksiz oldugunu biliyor bana annesini savunmuyor ama kadin her seye karismaktan zevk aliyo.tam bes yil kac gidilecek yerden dugun,dogum gunleri ve s.vaz gecdim ben sirf kv den izin almam gerek diye .bes yil her anneme gittigimde sorar giderdim bi de arkamdan gulerdi.her sordugymda da o gunku keyfine gore git ve ya gitme derdi
:KK70::KK70::KK70::KK70:

bundan 4 ay evvel dayım vefat etti;bende apar topar eşimi aradım ,hemen sağolsun biletimi aldı,valizi aldım, evden gelip beni aldı....zıırrrr telefon açtım; daha başın sağolsun! demeden! napıorsun? dedi
bende çıkıyorum, taziyeye gideceğim dedim...
uçaklamı gidiyorsun?
evet, zor olur otobüsle! cenazeye yetişmek istiyorum,dedim.....(bu arada dayımdan bir kaç ay öncede babamı kaybettik !annemin halini düşünün!)
uçaklamı yani? dedi evet dedim, ya anne nasıl gideyim çocukla başka diye terslendim,eşimde yanımda!
kiminle gidiyorsun?demeye kalmadı;eşim ordan bişeyler fısıldıyor,bir dakika dedim, teli kapadım....veeee sağolsun ana kuzucuğu eşim, kuzenleriyle gidiyor biletide onlar aldı demiş.....
havalanına gidene kadar kavga kıyamet koptu!cenaze bu dedim ,niye yalan söylüyor,beni zor durumda bırakıyorsun,izinmi alacakmışım,kendinde bu hakkı nasıl görüyor vsvsvs
tabi yolda aramadım 3 gün sonra aramış başsağlığı diliyor.....gelde çatlama,anlayacağın böyle modeller var,tasarı harikası!
Basiniz sag olsun .Diyorum ya insan bi turlu anliyamiyo yaptiklarin vicdanlari sertlesmis sanki

açıklama yapmanız ve öncelikle görüşmeniz gereken kişi eşiniz.mesela düğün için şehirdışına gitmeyi eşinizle konuştunuz,o da olur dedi.ya da anneme sor mu diyor eşiniz anlamadım o kısmı.ilk seçenekse kv yi arar dersiniz ben gidiyorum eşimle de konuştum,hoşçakalın gibi.,izin almak da nedir yahu?
annene giderken neden kv arıyorsun anlamadım o kısmı da.kaç yaşında çocuk sahibi kadınsın kv kim oluyor da annene bile gitmene karışıyor..sokmayın bu kadar hayatınızın içine.mesafe candır.
Esim bana soylemez ama o da gidip annesine soyler biz filancanin dugunune gidecegiz diye .ben eskiden hep anneme gittigimde soylerdim artik soylemiyorum diye cinnet geciriyo neymis niye soylemiyorum buna izin almiyorum bende gerekli olan yerlerde sana soyluyorum anneme giderken de soylemen gerek mi dedim.zaten bu kadin derdi saygi degil otorite kole gibi davranmak bana yoksa ben ona fazlasiyla saygi gosteriyorum

Back
X