- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Arama sende,msj atma, eğer ararsa aç ama, isterse çok şey yapar istemezsede yapmayacakben biriyle tanıştım.bu arada hayatım boyunca ilişkilerde dikiş tutturamadım hiç.neyse iki ay oldu sanırım.ilk başlarda çok ilgiliydi.işte resmini poster yaptıracağım bile demişti:) şimdi adam özellikle iki gündür doğru düzgün aramıyor.ben mesaj atıyorum arıyorum.
Denemek için hani iletişim kuracak mı diye bişiler yazıyorum.çok kısa cevaplar.bi derdin mi var dedim yoo nereden çıkardın dedi.üzerine çok düştüm sanırım.
Soğutup arayı ayrılmayı mı planlıyor bilmiyorum derdi ne.ne yapmalıyım sizce? Aramama kararı aldım bende o arasın mesaj atsın aramıyor mu inceldiği yerden kopsun diyorum ama niye hep benim ilişkilerim böyle bitiyor neden yürümüyor bilmiyorum.hakkaten bilmiyorumkimse benimle yürütmüyo ilişkisini.çok da iyi bi adam sıkıntı bende mi çözemedim ki
Dün akşam işte msj attı cevap verdim.sonra biraz za an geçti baktım ürekli w atsap da çevrim içi.bana msj attı.bende tutamadım kendimi.aradığın sorduğun doğru düzgün yok sürekli whatsap dasın diye.ablasıyla arkadasıyla konuşuyomuş konuşmalarını yolladı.bir saat öncesi in konuşmalar.
Beni soğutmaya çalışıyosan başarılı dedim.başta ilgili olup şimdi ilgilenme en sorun benim için dedim.kiminle konultuğunnigl ilendirmiyo beni istediğinle konuş dedim.
Boş konuşuyosun yazmış.cevap vermedim.hala ses yok ondan da bende msj atmıyorum aramıyorum.bitti sanıyorum.hiç tutamam çenemi zaten.benden hiiiiiç işi olmicak anladım artık.yalnız ölü üm ben sanırım
Zaten ayrılmak için buluşacak sanırım.daha herşeyin başındayken bir anda sana boş konuşuyorsun diyebilen biriyle bir de buluşacaksın? buluşun buluşun, bir kaç hafta sonra sevgilim bana hakaret ediyor diye başlık açarsın.
izzeti nefsiniz yok mu sizin? bile bile gitmeyin o zaman. ben soğudum deyin ayrılın. sevmiyosa ok der devam eder yoluna. seviyorsa vazgeçirmeye çalışır zaten.Zaten ayrılmak için buluşacak sanırım.ayrılmasın ya
İzzeti nefsiniz yok mu ağır değil mi biraz? Bende ona demiyorum zaten buraya yazıyorum.izzeti nefsiniz yok mu sizin? bile bile gitmeyin o zaman. ben soğudum deyin ayrılın. sevmiyosa ok der devam eder yoluna. seviyorsa vazgeçirmeye çalışır zaten.
Benim tarzım değil o çok bilmem.kaba sanki seni özledim diyen birine böy e demekHemen yelkenleri suya indirmyeceksin dimi?
Bos konuşuyorsun de cevap olarak...
O lafi yuttun mu? nasil yani?
Soğuk nasıl yani gerçekten bilmiyorum iç naz yap ayı trip atmayı yok bende ondan soruyorum.ne diyeyimHemen yelkenleri suya indirmeyin.Soğuk olun biraz
Allah allah...Benim tarzım değil o çok bilmem.kaba sanki seni özledim diyen birine böy e demek
Başka bişi söyleyeyım baska bişi bulalım.ben boş konuşuyosun demeyi kendime yakıştıramıyorum.Allah allah...
Biraz alingan olun yahu karsinizdaki agir bi laf etmis arkasina ozledim diyince hemen affettiniz demekki...
E siz daha iyi bilirsiniz o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?