Ben bu işleri beceremiyorum anladım artık

Hiç whatsap da çevrim içi de olmadı.engelledi mi acaba ki hoş niye engellesin rahatsız mı edicem sanki.cevap yazmadım ki...

Yasasın aradı arın buluşcaz mı dedi inşallah ayrılalım demez.yarın işim var cuma olabilir konuşuruz dedim.nolur dua edin barışsın ya çok canım sıkkın

Arama sende,msj atma, eğer ararsa aç ama, isterse çok şey yapar istemezsede yapmayacak

daha herşeyin başındayken bir anda sana boş konuşuyorsun diyebilen biriyle bir de buluşacaksın? buluşun buluşun, bir kaç hafta sonra sevgilim bana hakaret ediyor diye başlık açarsın.

Hemen yelkenleri suya indirmyeceksin dimi?
Bos konuşuyorsun de cevap olarak...
O lafi yuttun mu? nasil yani?

Benim tarzım değil o çok bilmem.kaba sanki seni özledim diyen birine böy e demek
Allah allah...
Biraz alingan olun yahu karsinizdaki agir bi laf etmis arkasina ozledim diyince hemen affettiniz demekki...

E siz daha iyi bilirsiniz o zaman..

Allah allah...
Biraz alingan olun yahu karsinizdaki agir bi laf etmis arkasina ozledim diyince hemen affettiniz demekki...

E siz daha iyi bilirsiniz o zaman..
Başka bişi söyleyeyım baska bişi bulalım.ben boş konuşuyosun demeyi kendime yakıştıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…