Ben bu kadar üzelmeyi haketmiyorum !

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Sevgilim var 2 yillik ve 3 hafta 1 bulusmamiza ragmen annem surekli sorun ediyor neyse 3 saatcik disari cikmaya basladim pek laf etmedi ama bugun dogum gunuydu 10 da ciktim 6 olmadan eve geldim demedigi laf kalmadi aglamaktan gozum aciyor sevgilime anlattim daynicaz biraz filan yapiyor kafayi yicem suana kadar 10 kez bulustuysak 8 inde boyle yapti annem bana :( gelsinler istesinler senden kurtulim diyor

Üzelmek ne demek? Kaç yaşındasın?

Anneler kızları için tedirgin olurlar. Evlilik planı için biraz erken ilişkiniz çok yeni. Bence sen annenle bu durumu konuş. İstiyorsa arkadaşın olarak tanıştır. En azından kiminle gezdiğini bilsin

İlişkiniz yeni değil ya yaşınız küçük. Düşündüğümü yazmamışım sorry

Istemiyor cok sevgilime kalsa gelip tanisicak hemen anneme ayrildik yine yalan soylemeyi dusunuyorum

O zaman da kiminle bu kadar saattir dışardasın dicek. Yalan söyleme. İşler daha cok karışır. Niye istemiyor acaba?

O zaman da kiminle bu kadar saattir dışardasın dicek. Yalan söyleme. İşler daha cok karışır. Niye istemiyor acaba?
Ne yapiyormusum disarda saatlerce guvensizlikten yani :) ben sevgilim desinki gelim istiyim seni soz olsun aramizda demesini bekledim demedi bile :) benden 1 yas buyuk

Sen delirdin mi söz dediğin oyuncak değil. Anneni tedirgin etme aradığında aç hep yalan söyleme derim ben. Nasipse zaten olur

Çok üzgün olduğun için sana sorun cok büyükmüş gibi geliyor. Ama dik dursan ve güler yüzle annene cok sevdiğini biraz zaman istediğinizi beklediğinizi fln anlatsan belki içi rahatlar

annende çok abartmış ya ne var sanki eskiler gibi görücü usulü mu evlenecekmışsın

Back
X