Ben bu kadini anlamiyorum

Bence abartmışsınız burada ne alaka evlenmeden korunma hapına başladım desin milletin yanında ya da öyle konuşsun bunları sizin yanınızda mı söyledi böyle amiyane tabirle duydunuz mu siz yani. Bu tarz kimse kolay kolay konuşmaz yani. Görümcenizle alakalı ne sorununuz var anlamadım evlenemedi diye tribe girdi filan zaten bakın evleniyormuş. Fiyatını soruyormuş sorsun benim kaynanamda sorar göğsümü gere gere söylerim kocam götürüyor alıyor ohh sefam olsun özellikle söylerim eğer onlara gebe değilsem ne var bunda büyütmeyin böyle şeyleri.

Ya inanilmaz geliyor ama söyliyor ve söyledi
Görümcem hep isterki o ortada olsun herkes onunla ilgilensin söyle böyle densin cok patavatsiz ve mutlulugu kimseye yakistirmayan cirkef biri yüzüne güler en iyi arkadasin olur ama arkandan acayip dedikodu eder ben onun yüzünden neler cektim dügün benim gitmek istedigim bi kuaför vardi onun yüzünden gidemedim icimde kaldi
Bakin kaynanam bile der kizim bir yana digerleri bir yana bu dogrumu ya? Digerlerini sen kapi önündemi buldun?

Sen Ne Dersen De Kayınvalidenin Düşüncesi Böyle Malesef Patavatsızmış Birde Sende Onu Milletin İçinde Boz :19:

Back