Ben bu kadini döverim!!

mahsupella

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
145
61
298
Is yerinde 5 hanımız 1 tanesi t bir ruh hastası sürekli laf sokar doğru dürüst konuşmaz sürekli herkese müdürlük taşlamaya çalışır ki ben hariç 4u aynı konumda aynı isi yapıyorlar örn biz kızlarla kırmızı renk kötü desek ve o öğün kırmızı giymiş olsa kötü ha bana dediler bana laf soktular deyip kafasında kurup kurup bize oykuler uydurup 3 yaşında çocuğa anlatır gibi ders vermeye kalkıyor gecem gün artık tak etti bağırdım cagirdim bana hiç yakışmadı ama sürekli ağzının içinden konuşup size ona buna laf sokan ses çıktı mi da ben ne yaptın ki deyip işin içinden çıkan herşeyi üstüne alınan bir manyakla muhatabız Allahtan kavga patronlara yansımadı ama korkuyorum ki ben bu kadini döveceğim bana bi akıl verin
Duzenleme: o gün o kırmızı giyince tutup kırmızı kotu demiyoruz tabiki ama o biz ne desek kendi üstüne alınıp laf sokabilmek icin saçma sapan şeyler uyduruyor.Kisiligime hakaret edecek kadar çizmeyi aştığı icin bağırdım kendisi de biz mazlum değil ıyiki yardim istedik yardım dışında her lakırdı mevcut

Son düzenleme:
İnsanları görmezden gelmeyi ogrenmelısınız.
Bu insanlar heryerde cunku. Yolda yururken bile denk gelebilirsiniz. Bunları duzeltmek haddimiz olmadigina ve gerekte olmadigina göre, hıc muamelesi yapmak zorundayız
Sinirlerimizden enerjımızden daha önemli degıller.
Deli diyin gecin.
Size zarar ötesi. Gerek var mı? Deger mı?
Hayır..

Benim eski iş yerinde de vardi ilk girdiğim günden beri sabah kalkıp makyaj mi yapıyorsun hergun saçını mi yapıyorsun v.s diye laf söylüyordu. Sanki ona yaptırıyorum sanane dimi ?
Işe ilk girdigim gün daha bir özenerek v.s giyinmişim tabi. Yanından geçtim odaya girerken aaayyy havasından da geçilmiyor dedi. Sadece yürüdüm yani. Ne havası allah aşkına ? Ilk gun zaten alışma sureci, stres v.s. Kahvaltıya yanimda avokado götürüyordum. Bakışlarını görmeniz lazımdı. Bimde bile satılan bir yiyecek sonuçta. Sanki hayvar getirmişim gibi bakışlar 😂😂
Hiç ama hiç umursamadım. Sonra gitti simsiyah saçlarını benimkinin aynisina boyattı 😂 aynısı ama gri beyaz gibi bir renk yani normal sarı da değil. Etrafta hep bağırırdı kendi kendine. Herkes ona ruh hastası derdi. Siz muhattap olmayın. Kaliteli davranin bırakın o ruh hastası durumunda kalsin. Çünkü yukarı da arkadaşımızinda dediği gibi her iş yerinde var bu modellerden. Diger isyerimde de vardi bu anlattığımdan daha beteri. Benim odamda askılık var diye benimle ikinci gun kavga etmeye geldi düşünün sanki ben koymuşum gibi. Askılık için kavga mi edilir ? Üstelik yeni ise giren bir merhaban bile olmayan biriyle. Kimseye kendimi ezdirmem asla altta kalmam ama onlar gibi çingene şekilde cevapta asla vermem. Bırakırım o ruh hastası gibi görünsün.

İnsanları görmezden gelmeyi ogrenmelısınız.
Bu insanlar heryerde cunku. Yolda yururken bile denk gelebilirsiniz. Bunları duzeltmek haddimiz olmadigina ve gerekte olmadigina göre, hıc muamelesi yapmak zorundayız
Sinirlerimizden enerjımızden daha önemli degıller.
Deli diyin gecin.
Size zarar ötesi. Gerek var mı? Deger mı?
Hayır..
Cok haklisiniz şahsın ilk kavgası da değil herkesle kavgalı şirkette ama ısrarla orada gerçekten gurursuzlukmu psikopatlik mi bilemiyorum ya

Kırmızı giyindiğim gün kırmızı renk kötü derseniz ben de üzerime alınırım normali bu zaten. İş hayatında profesyonel davranamayacaksanız çalışmayın. Öyle kavga falan çıkarıp kendinizi rezil etmemiş olursunuz en azından.
Sizde aynı kafadansiniz demekki burası burasi birtasarım ofisi renkler işimiz tabiki konuşacağız ruhu hasta olan aşağılık kompleksli insanlar ancak herşeyi üstüne alinirlar sanırım

Benim eski iş yerinde de vardi ilk girdiğim günden beri sabah kalkıp makyaj mi yapıyorsun hergun saçını mi yapıyorsun v.s diye laf söylüyordu. Sanki ona yaptırıyorum sanane dimi ?
Işe ilk girdigim gün daha bir özenerek v.s giyinmişim tabi. Yanından geçtim odaya girerken aaayyy havasından da geçilmiyor dedi. Sadece yürüdüm yani. Ne havası allah aşkına ? Ilk gun zaten alışma sureci, stres v.s. Kahvaltıya yanimda avokado götürüyordum. Bakışlarını görmeniz lazımdı. Bimde bile satılan bir yiyecek sonuçta. Sanki hayvar getirmişim gibi bakışlar 😂😂
Hiç ama hiç umursamadım. Sonra gitti simsiyah saçlarını benimkinin aynisina boyattı 😂 aynısı ama gri beyaz gibi bir renk yani normal sarı da değil. Etrafta hep bağırırdı kendi kendine. Herkes ona ruh hastası derdi. Siz muhattap olmayın. Kaliteli davranin bırakın o ruh hastası durumunda kalsin. Çünkü yukarı da arkadaşımızinda dediği gibi her iş yerinde var bu modellerden. Diger isyerimde de vardi bu anlattığımdan daha beteri. Benim odamda askılık var diye benimle ikinci gun kavga etmeye geldi düşünün sanki ben koymuşum gibi. Askılık için kavga mi edilir ? Üstelik yeni ise giren bir merhaban bile olmayan biriyle. Kimseye kendimi ezdirmem asla altta kalmam ama onlar gibi çingene şekilde cevapta asla vermem. Bırakırım o ruh hastası gibi görünsün.
Sessoz kaldikca tepemize çıkıyor sürekli lafla taciz normalde benim tarzım değildir is yerinde bu şekilde olmak ama gecen gun en som kisiligime varacak hakaret edince fevrim dondu

Vallaa tam anlamadim olayi ama sinir bozucu insan cok bu hayatta.. bazen bende agzina bitane patlatsam icim rahatlicak dedigim insanlar oluyo sonra diyorum ki buda cozum degil.. bu tip insani gormezden gelip sorularina bile cevap vermeyerek yokmus gibi davranarak ustesinden gelebilisin zamanla cok kolaylasiyor git gide takmamaya basliyosun.. inan boyle yapinca agzina patlatmaktan beter oluyorlar.. kendilerini hic goruyorlar cunku.. sinirden kuduruyolar..

Cidden birinin üstünde kırmızı varsa ve sen kırmızı kötü dersen karşındaki bunu tabii ki üstüne alınır. Kıskançlık hatta bu yaptığınız. Bir de bağırıp kendinizi rezil etmişsiniz. Biraz olgun davranın iş hayatını kaldırmak zordur. Oranın tasarım ofisi vs. olması da sizin hedef alarak konuşmanızı haklı çıkarmaz. Net olun.

Vallaa tam anlamadim olayi ama sinir bozucu insan cok bu hayatta.. bazen bende agzina bitane patlatsam icim rahatlicak dedigim insanlar oluyo sonra diyorum ki buda cozum degil.. bu tip insani gormezden gelip sorularina bile cevap vermeyerek yokmus gibi davranarak ustesinden gelebilisin zamanla cok kolaylasiyor git gide takmamaya basliyosun.. inan boyle yapinca agzina patlatmaktan beter oluyorlar.. kendilerini hic goruyorlar cunku.. sinirden kuduruyolar..
Cok haklisiniz boyle insanlara verilecek en net yanıt sessizlik olmali

Cidden birinin üstünde kırmızı varsa ve sen kırmızı kötü dersen karşındaki bunu tabii ki üstüne alınır. Kıskançlık hatta bu yaptığınız. Bir de bağırıp kendinizi rezil etmişsiniz. Biraz olgun davranın iş hayatını kaldırmak zordur. Oranın tasarım ofisi vs. olması da sizin hedef alarak konuşmanızı haklı çıkarmaz. Net olun.
Ya ben mi anlatamadım anlamak mi istemiyorsunuz olay su mesela arkadaş doktora gitmiş doktor ona kötü davranmış sarı çiyan ya dedi o da o gün sarı giymiş sarı çiyan he deyip üstüne alındı bu kafada biri biz onun gibi karakter yoksunu değiliz hanfendi laf sokarak değil konuşarak dert çözüyoruz ama onun kafa hep orada oldugundan her lafi kendine spyleniyor sanıyor kavga işine gelince kişiliğimle ilgili konuşan kim olsa aynı şeyi yapardım zaman mekan fark etmez herkes haddini bilecek.

Cok haklisiniz şahsın ilk kavgası da değil herkesle kavgalı şirkette ama ısrarla orada gerçekten gurursuzlukmu psikopatlik mi bilemiyorum ya
Herkesle kavgaliysa kesin sizin konunuzda da haksizdir. Çünkü herkes herkes.... Kadına bağırma cesaretini de ordan aldınız değil mi. Onu o hale getiren var mıdır ki , yoksa doğuştan mı arıza ? Bir de utanmaz bak ısrarla orada ,aslında kaçıp gitmesi gerekiyordu.

Herkesle kavgaliysa kesin sizin konunuzda da haksizdir. Çünkü herkes herkes.... Kadına bağırma cesaretini de ordan aldınız değil mi. Onu o hale getiren var mıdır ki , yoksa doğuştan mı arıza ? Bir de utanmaz bak ısrarla orada ,aslında kaçıp gitmesi gerekiyordu.
Sizin mantığınıza bakılırsa bir kişi geçimsizse herkes eğri o doğru mu oluyor şimdi ben 5 aydır buradayım bu kadının geçimsizliği benden önce defalarca patronun Onune gitmiş oyle bir yazmissiniz ki garibanı topluca linç ettik sanacaklar ben bağırırken o susup oturmadı merak etmeyin kendine yakıştığı gibi bire beş konuştu

İhtiyactır, ekmek aslanın agzında malum.
Hayat sartları zor. Siz görmezden gelin, bosverın. Mesaınızı tamamlayın gıdın evinize

Profesyonel bir şekilde ağzının payını verin. Millet biraz profesyonel davransin. Kimse kimsenin psikolijik dengesizliklerini çekmek zorunda değil. İş hariç muhabbete hiç gerek yok. Olmadı şikayet edin

Sizde aynı kafadansiniz demekki burası burasi birtasarım ofisi renkler işimiz tabiki konuşacağız ruhu hasta olan aşağılık kompleksli insanlar ancak herşeyi üstüne alinirlar sanırım
Yoo aynı kafada değilim iş yerinde sizin gibi insanlarla asla yüzgöz olmam. Birlikte çalışıyor olsaydık karşıma geçip cennet mahallesi pembe gibi carcar konuşsaydınız nasıl biri olduğumu görürdünüz. Ruh hastası gibi davranan sizsiniz konu başlığınıza bakarsanız :)

Back
X