- 24 Nisan 2014
- 145
- 61
- 298
- Konu Sahibi mahsupella
Is yerinde 5 hanımız 1 tanesi t bir ruh hastası sürekli laf sokar doğru dürüst konuşmaz sürekli herkese müdürlük taşlamaya çalışır ki ben hariç 4u aynı konumda aynı isi yapıyorlar örn biz kızlarla kırmızı renk kötü desek ve o öğün kırmızı giymiş olsa kötü ha bana dediler bana laf soktular deyip kafasında kurup kurup bize oykuler uydurup 3 yaşında çocuğa anlatır gibi ders vermeye kalkıyor gecem gün artık tak etti bağırdım cagirdim bana hiç yakışmadı ama sürekli ağzının içinden konuşup size ona buna laf sokan ses çıktı mi da ben ne yaptın ki deyip işin içinden çıkan herşeyi üstüne alınan bir manyakla muhatabız Allahtan kavga patronlara yansımadı ama korkuyorum ki ben bu kadini döveceğim bana bi akıl verin
Duzenleme: o gün o kırmızı giyince tutup kırmızı kotu demiyoruz tabiki ama o biz ne desek kendi üstüne alınıp laf sokabilmek icin saçma sapan şeyler uyduruyor.Kisiligime hakaret edecek kadar çizmeyi aştığı icin bağırdım kendisi de biz mazlum değil ıyiki yardim istedik yardım dışında her lakırdı mevcut
Duzenleme: o gün o kırmızı giyince tutup kırmızı kotu demiyoruz tabiki ama o biz ne desek kendi üstüne alınıp laf sokabilmek icin saçma sapan şeyler uyduruyor.Kisiligime hakaret edecek kadar çizmeyi aştığı icin bağırdım kendisi de biz mazlum değil ıyiki yardim istedik yardım dışında her lakırdı mevcut
Son düzenleme: