Ben bu kadini döverim!!

Yoo aynı kafada değilim iş yerinde sizin gibi insanlarla asla yüzgöz olmam. Birlikte çalışıyor olsaydık karşıma geçip cennet mahallesi pembe gibi carcar konuşsaydınız nasıl biri olduğumu görürdünüz. Ruh hastası gibi davranan sizsiniz konu başlığınıza bakarsanız :)
🤦‍♀️👏👏

Daha önce böyle ağız içinden konuşup her söylediğimi üstüne alan ve kendisi sürekli igneli lafi olan biriyle çalıştım. Ayni duygulardaydim. Bir gün gectim karşısına takir takir söyledim. Sen bunu yapiyorsun ben yapinca alınıyorsun. Bu kisi herkesin arkasinda benim yanimda konuşan isini hic sevmeyip surekli laf soyleyip oflayan biriydi.herkws biliyordu yerine yeni çalışan bakiliyordu zaten. Hatta bana sen gec demislerdi isi kap onu cikartalim
Ona -Hic yoktan tersliyorsun eger böyle devam edersen aynısını bende göreceksin. Herkesin canı sıkkın olabilir kimse senin tavrini tasani lafını cekmek zorunda değil. Ayni durumda olmak istemezsen daha fazla uzatma diye😃
Hic bir sonra da huylu huyundan vazgecmez devam etti ama azaltarak ve genelde sana demiyorum dyerek. Az durdum çıktım zaten cikmasaydim gerçekten ya agiz kavgasi ya sac baş girecektim.

Az önce de iş yerimde arkadslarm beni disliyor diye konu okuyunca acaba ona hitaben bı başlık mi ki dedim ama yok yok değil sanirm :)

Daha önce böyle ağız içinden konuşup her söylediğimi üstüne alan ve kendisi sürekli igneli lafi olan biriyle çalıştım. Ayni duygulardaydim. Bir gün gectim karşısına takir takir söyledim. Sen bunu yapiyorsun ben yapinca alınıyorsun. Hic yoktan terliyorsun eger böyle devam edersen aynısını bende göreceksin. Herkesin canı sıkkın olabilir kimse senin tavrini tasani lafını cekmek zorunda değil. Ayni durumda olmak istemezsen daha fazla uzatma diye😃
Hic bir sonra da huylu huyundan vazgecmez devam etti ama azaltarak ve genelde sana demiyorum dyerek. Az durdum çıktım zaten cikmasaydim gerçekten ya agiz kavgasi ya sac baş girecektim.
Cok şükür beni anlayan biri çıktı defalarca ağzının payını aldı ama nafile yani birde tersledigim halde yine gelip muhatap olmaya calisiyor daha cok sinirleniyorum bakalim nice olacak sonumuz

Cok şükür beni anlayan biri çıktı defalarca ağzının payını aldı ama nafile yani birde tersledigim halde yine gelip muhatap olmaya calisiyor daha cok sinirleniyorum bakalim nice olacak sonumuz
Msjima ekleme yaptım.
O kismida okuyun genelde bu tarz insanlar is yerinde bilinir zaten. Patronda sevmez enerji emicidir mutlu olmaz.
Muhatap olmaktan vazgecmez sacma sapan espriler yapar. Hic gulunmeyecek yerde güler. Bir vakaydi kadin resmen😃

Is yerinde 5 hanımız 1 tanesi t bir ruh hastası sürekli laf sokar doğru dürüst konuşmaz sürekli herkese müdürlük taşlamaya çalışır ki ben hariç 4u aynı konumda aynı isi yapıyorlar örn biz kızlarla kırmızı renk kötü desek ve o öğün kırmızı giymiş olsa kötü ha bana dediler bana laf soktular deyip kafasında kurup kurup bize oykuler uydurup 3 yaşında çocuğa anlatır gibi ders vermeye kalkıyor gecem gün artık tak etti bağırdım cagirdim bana hiç yakışmadı ama sürekli ağzının içinden konuşup size ona buna laf sokan ses çıktı mi da ben ne yaptın ki deyip işin içinden çıkan herşeyi üstüne alınan bir manyakla muhatabız Allahtan kavga patronlara yansımadı ama korkuyorum ki ben bu kadini döveceğim bana bi akıl verin
Duzenleme: o gün o kırmızı giyince tutup kırmızı kotu demiyoruz tabiki ama o biz ne desek kendi üstüne alınıp laf sokabilmek icin saçma sapan şeyler uyduruyor.Kisiligime hakaret edecek kadar çizmeyi aştığı icin bağırdım kendisi de biz mazlum değil ıyiki yardim istedik yardım dışında her lakırdı mevcut
Sende az değilsin 😅😅😂 valla Allah o kadına sabır versin .. iğnesiz ari gibi kışkırt kışkırt sonra beni delirtti de cekil kenara 🙊🙉🙉🙈

Is yerinde 5 hanımız 1 tanesi t bir ruh hastası sürekli laf sokar doğru dürüst konuşmaz sürekli herkese müdürlük taşlamaya çalışır ki ben hariç 4u aynı konumda aynı isi yapıyorlar örn biz kızlarla kırmızı renk kötü desek ve o öğün kırmızı giymiş olsa kötü ha bana dediler bana laf soktular deyip kafasında kurup kurup bize oykuler uydurup 3 yaşında çocuğa anlatır gibi ders vermeye kalkıyor gecem gün artık tak etti bağırdım cagirdim bana hiç yakışmadı ama sürekli ağzının içinden konuşup size ona buna laf sokan ses çıktı mi da ben ne yaptın ki deyip işin içinden çıkan herşeyi üstüne alınan bir manyakla muhatabız Allahtan kavga patronlara yansımadı ama korkuyorum ki ben bu kadini döveceğim bana bi akıl verin
Duzenleme: o gün o kırmızı giyince tutup kırmızı kotu demiyoruz tabiki ama o biz ne desek kendi üstüne alınıp laf sokabilmek icin saçma sapan şeyler uyduruyor.Kisiligime hakaret edecek kadar çizmeyi aştığı icin bağırdım kendisi de biz mazlum değil ıyiki yardim istedik yardım dışında her lakırdı mevcut

Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Konuyu üstlerinizle konuşmak zorundasınız.

Msjima ekleme yaptım.
O kismida okuyun genelde bu tarz insanlar is yerinde bilinir zaten. Patronda sevmez enerji emicidir mutlu olmaz.
Muhatap olmaktan vazgecmez sacma sapan espriler yapar. Hic gulunmeyecek yerde güler. Bir vakaydi kadin resmen😃
Ayy resmen onu tarif ettiniz yaa

Cok zor boyle insanlarla ugrasmak benim de buna benzer bi tanidigim var biz arabamizi sattik esim iki defa cok yakin arkadasindan emanet araba aldi gecen bi arkadastayiz bu da sizde aliskinsiniz baskasindan araba alip carsiya gitmeye zaten dedi ben sok gecirdim dondum kaldim sonradan niye soyle demedim niye boyle demedim diye kendime kizdim bi daha olsun herkesin icinde fena bozacam.daha oncede buna benzer seyler yapti mesafe koydum ama mecbur bazn bi araya geloyorz onda da yapacagini yapiyor kadibin aklo sadece seytanloga calisiyor

Kadın sizin gibi kavga çıkarmadan ders vermek istiyormuş konuşarak ne güzel işte...

Bence sizi biraz saf görmüş oynuyor ayrıca kızlar kızlar diye söz etmişsiniz ortak fikirlerinizden peki neden siz patlayıp üstüne atladınız kadının 😂

Back
X