Ben bu kadınla ne yapmalıyım?

Görmemezlikten geldiğim halde üstüme geliyor en sonunda patladım guya herkesten çok kendisi çalışıyormuş hep yalan kendini iyi pazarlıyor
işyerınde çöpü bile yerden ben çöpü yerden aldım dıye bagırman gerekiyor maalesef, kendini iyi pazarlamak önemli belli ki sana gıcık onda olmayıp sende olan bişeyler yüzünden

Güzel günler sizi bekliyor işte. Anne olma yolundasınız, bırakın 8 milyar insanın içinden 1 tane deli moralinizi bozmasın. ama insanlar karşıdakini ezebildiğini göürnce durmadan yapmak isterler. Lütfen kendi değerinizi öyle bir tipe düşürtmeyin. Çocuk tedavisi de umarım çok güzel geçer ve anne olursunuz
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Aynen ya başka illerdeki kişileri arayıp öğreneceğim yada bu salağa mecbur kalacağım o yüzden iyi kotu kendi kendime öğrenmeliyim
Kesinlikle öyle yapın iş başa düşünce öğreniliyor anca,, o kişi belki de işi size yarım yamalak sürekli kendine muhtaç bırakacak şekilde öğretecek asla güvenmeyin ve kendinizi bi süre zorlayın dediğiniz gibi başka illerdeki kişileri arayın illa ki ondan başka da bu işleri bilen vardır

Back
X