• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kayınvalideden bıktım

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
İyi akşamlar kızlar.ben kayınvalidemle ne konumundayım halen çözemedim.kavgalı evlendim beni çok küçümsedi ama yinede iyi olmayı başardık.ben dışa dönük cana yakın Birisiyim.ara sıra soğukluklar oldu onlar uzun hikaye ama aramız çok iyiydi kaç aydır.doğumgünümde bana hediye bile aldı.bende ona alırım devamlı.neyse 2hafta önce eşim annesinin arkadaşıyla izmire kızının yanına gittiğini söyledi.eşimede haber vermemiş babasından duymuş.görümcem bekar.bende kırıldım çok yakın oturuyoruz torununu görmeden haber vermeden niye gitti diye üzüldüm sonra kafama takmadım demekki önemsemedi diye.ardan 1 hafta geçti aramadı sonra sabah beni aradı bende şaşırdım.telefonu açtım naber napıyosun vs dedikten sonra benden

Son düzenleme:
Sizin hataniz boyle bir kayinvalide ile mesafenizi koymamaniz
Bir kere kavgali evlenmissiniz sonra cok iyi olmussunuz
Boyle surekli gel git olacagina
Mesafeli olun sayginizi eksik etmeyin ama samimiyet beklemeyin onun kredi kartindan alisveris yapmayin
Ayni benim kayinvalidem
O da bana kizinin esinin dedikodusunu yapti buz gibi sogudum demekki herkese benim dedikodumu dunden yapiyordur diye
Ve gercekten aramizda gecen bir konusma yarim gun gecmeden turkiye genelindeki tum akrabalarina anlatilmisti
Simdi cok mesafeliyim

kayınvalideniz ergen mi?ne o öyle faceden tripli mesajlar yazmak...bence açıkça konuşun.neden kızdığını,açıklayabiliyorsa ne ala.ona göre savunmanızı yaparsınız ama hiç yoktan trip atıyorsa,hiç uğraşmayın ne hali varsa görsüm..

Yerinizde olsam arayi soguk tutardim mumkun oldugu kadar gorusmezdim elime gectikce de borcunu verir kurtulurdum
Ne yapacagi belli olmaz...

Sizin hataniz boyle bir kayinvalide ile mesafenizi koymamaniz
Bir kere kavgali evlenmissiniz sonra cok iyi olmussunuz
Boyle surekli gel git olacagina
Mesafeli olun sayginizi eksik etmeyin ama samimiyet beklemeyin onun kredi kartindan alisveris yapmayin
Ayni benim kayinvalidem
O da bana kizinin esinin dedikodusunu yapti buz gibi sogudum demekki herkese benim dedikodumu dunden yapiyordur diye
Ve gercekten aramizda gecen bir konusma yarim gun gecmeden turkiye genelindeki tum akrabalarina anlatilmisti
Simdi cok mesafeliyim
Çok doğru söylüyorsun bu bi gerçek ya birinin dedikodusunu görüştüğü halde sana yapıyorsa seninde dedikodunu ona yapıyordur.ben eşim arada kalmasın diye hep yakın olmaya çalıştım ama o kendini hem bişey sandı iyi olduğuda oldu ama sonra kendi kendine tripleniyo soğuyo sonra yine can ciğer oluyo.ben hep kendimde sorun aradım ama doğumgünü yaptım herkes kaynanan nekadar kendini beğenmiş bizi çok küçümsedi dediklerinde anladım ben bütün arkadaşlarını akrabalarımı küçümsedi eşimin annesi diye annem gibi davrandım ama olmuyormuş :(

kayınvalideniz ergen mi?ne o öyle faceden tripli mesajlar yazmak...bence açıkça konuşun.neden kızdığını,açıklayabiliyorsa ne ala.ona göre savunmanızı yaparsınız ama hiç yoktan trip atıyorsa,hiç uğraşmayın ne hali varsa görsüm..
Ya hep böyle facelerde uğraşıyo bide anlamıyorum diyor.whatsappta bi defa herkes edepsiz olmuş diye yorum yazmış bende aradım bişeymi yaptım dedim oda yok mok dedi ama açıklama yapmadı.ya zaten yüzüme gülerken kayınpederime benim dedikodumu yapmış kayınpederime gaz veriyo oda biraz sert konuşur aradım anne babam böyle böyle dedi bana dedim seni kırdımmı ne oldu dedim yok ya baban çok alıngan falan diye geçiştirdi.ortalık karışıyo ama soğuk olucam artık bıktım ya 7sene oldu 30uma geldim huzur istiyorum

Kayın validenizin yazdığı mesajlarda size laf sokmak amacı olduğunu düşünmüyorum.

Yerinizde olsam arayi soguk tutardim mumkun oldugu kadar gorusmezdim elime gectikce de borcunu verir kurtulurdum
Ne yapacagi belli olmaz...
Valla evsahibim bunu yapmaz ya 4gün önceden arayıp parayı hatırlatmaz yani alt tarafı 100 lira zaten veriyorum yani vermesem tamam dicem çok zoruma gitti bugün eşim bırakmadı hatta para yarın yatırsam problem olurmu dedim yok tmm yazmış şok oldum.para muhabbetini hiç sevmem ama dışarıdan el bile yapmaz bunu ve gerçekten mesafeli olucam artık

Kayın validenizin yazdığı mesajlarda size laf sokmak amacı olduğunu düşünmüyorum.
Başta bende öyle dedim ama para istediği gün paylaşmış çıkarcı gibilerinden sonra ben bişey yazmayınca hemen silmiş neden se benden para istediğinde ve hesap numarası yazdığında paylaşmış normalde bişey paylaşmıyo ayrıca alacaklı gibi arayıp niye parayı söylüyo alacaklı bile yapmaz çok kırıldım sanki para kaçırıyorum vermiyorum gibi hissettim

Başta bende öyle dedim ama para istediği gün paylaşmış çıkarcı gibilerinden sonra ben bişey yazmayınca hemen silmiş neden se benden para istediğinde ve hesap numarası yazdığında paylaşmış normalde bişey paylaşmıyo ayrıca alacaklı gibi arayıp niye parayı söylüyo alacaklı bile yapmaz çok kırıldım sanki para kaçırıyorum vermiyorum gibi hissettim

Kızının dolduruşuna gelmiştir belki, görümcenizle aranız nasıl?

Çok doğru söylüyorsun bu bi gerçek ya birinin dedikodusunu görüştüğü halde sana yapıyorsa seninde dedikodunu ona yapıyordur.ben eşim arada kalmasın diye hep yakın olmaya çalıştım ama o kendini hem bişey sandı iyi olduğuda oldu ama sonra kendi kendine tripleniyo soğuyo sonra yine can ciğer oluyo.ben hep kendimde sorun aradım ama doğumgünü yaptım herkes kaynanan nekadar kendini beğenmiş bizi çok küçümsedi dediklerinde anladım ben bütün arkadaşlarını akrabalarımı küçümsedi eşimin annesi diye annem gibi davrandım ama olmuyormuş :KK43:
Bence kayinvalidenizi takibe almayin ne yazarsa ne yaparsa yapsin
Mesafenizi koruyun
Kayinvalideniz dengesiz bir kisilik
Bir insan sizin deger verdiginiz insanlari kucumsuyorsa ona mesafeli davranmanin zamani gelmistir

Bence kayinvalidenizi takibe almayin ne yazarsa ne yaparsa yapsin
Mesafenizi koruyun
Kayinvalideniz dengesiz bir kisilik
Bir insan sizin deger verdiginiz insanlari kucumsuyorsa ona mesafeli davranmanin zamani gelmistir
Doğru söylüyosun bide nerden geldiklerine baksalar baştan hata yaptım ben mesafe koymamakla eşim arada kalmasın hep dedim oğlunuda pek sevmez dengesiz bi kişik gerçekten öyle

Doğru söylüyosun bide nerden geldiklerine baksalar baştan hata yaptım ben mesafe koymamakla eşim arada kalmasın hep dedim oğlunuda pek sevmez dengesiz bi kişik gerçekten öyle

Siz saygili davrandiktan sonra esinizinde sizden beni arada birakma diye talep etcegini sanmiyorum

Siz saygili davrandiktan sonra esinizinde sizden beni arada birakma diye talep etcegini sanmiyorum
Saygıyı bozmam zaten saygılı mesafeli soğuk en iyisi sanırım 1sene evli kalmadan hamile kaldım diye yapmadığını bırakmayan insana benim mesafeli olmamam kabahat iyi niyet bazen salaklık başka bişey değil

Kadinin nasil biri oldugunu biliyosunuz ve araniza mesafe koymuyosunuz ..
Suc sizde yani , ben ne boyle insana hediye alirim.nede hediyesini kabul ederim .
Arana mesafe koy muhatap olma.

Sana yazılmış olduğuna hala inanmıyorum.. Bazen bir yazı hoşuma gider bende paylaşırım.. Bir ara kp nin yaptığı bir şey çook zoruma gitti oda anladı zaten, yinede konuşurken haala babam diye çağırım, neyse o gün bir yazı gördüm çok hoşuma gitti paylaştım.. " iki dakika adam ol desem, kaç dakikam kaldı diyecek insanlar var " die.. Oda yazmış kızım sen hep neşeli şeyler yazardın bu ne, banamı kızdın die.. Töbe asla kp ye böyle şeyler demem.. Ama denk gelmiş işte o gün.. Yani her yazılanı üstüne alma.. Yiyosa yüzüne desin, yoksa salla gitsin

Kadinin nasil biri oldugunu biliyosunuz ve araniza mesafe koymuyosunuz ..
Suc sizde yani , ben ne boyle insana hediye alirim.nede hediyesini kabul ederim .
Arana mesafe koy muhatap olma.
Evet ya saftirik gibi samimi olmaya çalışıyorum halbuki ana oğul bile birbirlerini pek sevmezler bananeki sevmeye sevilmeye çalışıyorum çok pişmanım çook.

Saygıyı bozmam zaten saygılı mesafeli soğuk en iyisi sanırım 1sene evli kalmadan hamile kaldım diye yapmadığını bırakmayan insana benim mesafeli olmamam kabahat iyi niyet bazen salaklık başka bişey değil
Oyle dusunmeyin
Ama iyiniyetinizi de insanlara daha fazla harcatmayin

Sana yazılmış olduğuna hala inanmıyorum.. Bazen bir yazı hoşuma gider bende paylaşırım.. Bir ara kp nin yaptığı bir şey çook zoruma gitti oda anladı zaten, yinede konuşurken haala babam diye çağırım, neyse o gün bir yazı gördüm çok hoşuma gitti paylaştım.. " iki dakika adam ol desem, kaç dakikam kaldı diyecek insanlar var " die.. Oda yazmış kızım sen hep neşeli şeyler yazardın bu ne, banamı kızdın die.. Töbe asla kp ye böyle şeyler demem.. Ama denk gelmiş işte o gün.. Yani her yazılanı üstüne alma.. Yiyosa yüzüne desin, yoksa salla gitsin
Öyle ama insan gelininden alacaklı gibi para isteyip bunu paylaşırsa kendine yazılmış hissediyor işte.ya bi arada devamlı bişeyler yazıp duruyordu aramız düzelince güzel şeyler paylaşmaya başladı ordan zaten mimli

Back
X