- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sızın gibi kadınlar da var mı ya helal olsun ne kadar iyi ne kadar anlayışlısınız ben şok kendimden utandım su anÖncelikle iyi geceler.Bir görümcem var bizimle yaşıyor, yabancı uyruklu kendisi. Sağolsun ikizlerim doğduğundan beridir bizimle. Oncesinde bir yerde calisiyordu. Calistigi yerde dönemlik calisiyordu.İs bittiğinde de bizimle kaliyordu.Sonra biz şehir değiştirdik ve kendi isteğiyle çalışmak istemedi cunku isi zordu ve arkadaslari onu disliyordu. Sonucta bizimle geldi.
Kendisi okumuyor lise mezunu.Ona üniversite baktık ancak puan olarak bir universiteye yerleşemedi,ozel okula da paramiz yetmedi ve ikizlere ben çalışırken o bakmaya başladı.
Ben de eşim de yoğun çalışıyoruz ve haliyle bu arada o sıkılıyor.Maddi sıkıntılar had safhada o yüzden çok fazla dışarı çıkan, gezen bir aile değiliz.Zaten pek zamanımız da yok.
Eşimin ailesinin geçim masraflarını da biz karşılıyoruz çünkü babası vefat etti.Esimin maaşı tamamen ona gidiyor.Ben de evi geçindirmeye çalışıyorum.Kendisi de çocuğa bakiyor.Bu akşam çalıştığım yerden dolayı zorunlu bir iftara katılmam gerekti.Esimle gittik ve bir saat sonra geldik.Burada filmler koptu.Evi terketmeye kalkti.Hic bilmediği bir şehre gidip orada çalışacağını söyledi.Evde ortam gerildi ve eşim çıldırdı.Onlari zor ayırdım.Herseyi içinde biriktirmiş resmen kustu içindekileri.Saçını basını yoldu.Zor ikna ettim gece evden çıkmaması için.Simdi ne yapmalıyım bilmiyorum.Onu çok iyi anlıyorum sıkıldığını biliyorum ancak elimden bir şey gelmiyor. Ne yapmalı? Onu ülkesine geri mi göndermeli? Gittiği takdirde eşimin ailesinin masraflarını nasıl karşılarız bilmiyorum.Onlarin zor durumda kalmasını istemiyorum.Ancak evden kaçma ihtimalini de göz ardı edemem.Esim geri gelmemek üzere göndermek istiyor.
Bu arada kendisi çok fazla arkadaşlarını netten takip ediyor, onları kıskanıyor, birileri aklını bulandırıyor. Bu akşam ki konuşmalarından eşimle beni de kiskandigini anladim. Biz eşimle o üzülmesin diye resmen arkadaş hayatı yaşıyoruz.Onun yanında beni opmez, sarilmaz.Ben de istemem zaten. Birlikte geçirdiğimiz bir zaman da yok.
Mani olmadim.Gitsin istiyorum ben de artık.Ancak sanki dün gece o kadar sıkıntı çıkaran saçını başını yolan kendisi değilmiş gibi davranıyor bugün de. O kadar laf söyledikten o kadar sıkıntı çıkardıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmamımızı bekliyor. Bugün de abisinin parasıyla gitmeyeceğini çalışıp para kazanacagini ve öyle gideceğini söylüyor.Bilmiyorum çok dengesiz ancak şuan en kısa sürede gitmesi taraftarıyım.Kendi evimde stresli ve mutsuz olmak istemiyorum.Suan işteyim eve gidince bir konuşma yapsam mı yoksa abisine mı bıraksam konuşmayı bilemedim.Gitsin ülkesinde çalışıp ailesine baksın. Siz de bakıcıya para ödeyin..
Çocuk bakmak tabiki zordur. Bunalmış olabilir. Ama evli çiftin evde biriyle yaşaması bence daha zordur.
Çok iyi niyetlisiniz. Gönderin gitsin mani olmayın eşinize..
Mani olmadim.Gitsin istiyorum ben de artık.Ancak sanki dün gece o kadar sıkıntı çıkaran saçını başını yolan kendisi değilmiş gibi davranıyor bugün de. O kadar laf söyledikten o kadar sıkıntı çıkardıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmamımızı bekliyor. Bugün de abisinin parasıyla gitmeyeceğini çalışıp para kazanacagini ve öyle gideceğini söylüyor.Bilmiyorum çok dengesiz ancak şuan en kısa sürede gitmesi taraftarıyım.Kendi evimde stresli ve mutsuz olmak istemiyorum.Suan işteyim eve gidince bir konuşma yapsam mı yoksa abisine mı bıraksam konuşmayı bilemedim.
Kız eve hapsolmuş ikiz bebek bakıuor bence saglikli bakmiyor zavallı yavrulara vurmadigi ne malum..ikiz bebege anne bile bakamaz 2binden asagi hicbir bakici bakmaz ben kıza hak verdim kaka temizlemek cocuk doyurmak zor iş ..arkadaslarina tabi ki imrenir..ben kendimden biliyorum ikizlerde nefes bile alamazsın siz evde oturun o çalıssin benceÖncelikle iyi geceler.Bir görümcem var bizimle yaşıyor, yabancı uyruklu kendisi. Sağolsun ikizlerim doğduğundan beridir bizimle. Oncesinde bir yerde calisiyordu. Calistigi yerde dönemlik calisiyordu.İs bittiğinde de bizimle kaliyordu.Sonra biz şehir değiştirdik ve kendi isteğiyle çalışmak istemedi cunku isi zordu ve arkadaslari onu disliyordu. Sonucta bizimle geldi.
Kendisi okumuyor lise mezunu.Ona üniversite baktık ancak puan olarak bir universiteye yerleşemedi,ozel okula da paramiz yetmedi ve ikizlere ben çalışırken o bakmaya başladı.
Ben de eşim de yoğun çalışıyoruz ve haliyle bu arada o sıkılıyor.Maddi sıkıntılar had safhada o yüzden çok fazla dışarı çıkan, gezen bir aile değiliz.Zaten pek zamanımız da yok.
Eşimin ailesinin geçim masraflarını da biz karşılıyoruz çünkü babası vefat etti.Esimin maaşı tamamen ona gidiyor.Ben de evi geçindirmeye çalışıyorum.Kendisi de çocuğa bakiyor.Bu akşam çalıştığım yerden dolayı zorunlu bir iftara katılmam gerekti.Esimle gittik ve bir saat sonra geldik.Burada filmler koptu.Evi terketmeye kalkti.Hic bilmediği bir şehre gidip orada çalışacağını söyledi.Evde ortam gerildi ve eşim çıldırdı.Onlari zor ayırdım.Herseyi içinde biriktirmiş resmen kustu içindekileri.Saçını basını yoldu.Zor ikna ettim gece evden çıkmaması için.Simdi ne yapmalıyım bilmiyorum.Onu çok iyi anlıyorum sıkıldığını biliyorum ancak elimden bir şey gelmiyor. Ne yapmalı? Onu ülkesine geri mi göndermeli? Gittiği takdirde eşimin ailesinin masraflarını nasıl karşılarız bilmiyorum.Onlarin zor durumda kalmasını istemiyorum.Ancak evden kaçma ihtimalini de göz ardı edemem.Esim geri gelmemek üzere göndermek istiyor.
Bu arada kendisi çok fazla arkadaşlarını netten takip ediyor, onları kıskanıyor, birileri aklını bulandırıyor. Bu akşam ki konuşmalarından eşimle beni de kiskandigini anladim. Biz eşimle o üzülmesin diye resmen arkadaş hayatı yaşıyoruz.Onun yanında beni opmez, sarilmaz.Ben de istemem zaten. Birlikte geçirdiğimiz bir zaman da yok.
çıldırması çok normal degil mi stresini atmiş empati yapın anneligi o yapmis siz degil..Ben o kıza cok hak veriyorum burda bizim bilmedigimiz cok detay vardir kızın ailesine para gitsin diye kız hizmetciliginizi yapiyor eşiniz ailesine bedavadan para yollamiyor ki bu kız zaten işçiniz resmen ortada yardim ve fedakarlik yok ki kiz evde işciMani olmadim.Gitsin istiyorum ben de artık.Ancak sanki dün gece o kadar sıkıntı çıkaran saçını başını yolan kendisi değilmiş gibi davranıyor bugün de. O kadar laf söyledikten o kadar sıkıntı çıkardıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmamımızı bekliyor. Bugün de abisinin parasıyla gitmeyeceğini çalışıp para kazanacagini ve öyle gideceğini söylüyor.Bilmiyorum çok dengesiz ancak şuan en kısa sürede gitmesi taraftarıyım.Kendi evimde stresli ve mutsuz olmak istemiyorum.Suan işteyim eve gidince bir konuşma yapsam mı yoksa abisine mı bıraksam konuşmayı bilemedim.
Pardon ama ben tam üç sene eşimin ailesine kendim para gönderdim hem de bankalara borçlanarak.Esimin duzgun bir isi bile yoktu.Hicbir şey de beklemedim hala daha beklemiyorum.Vicdanim o çocukların aç kalmasına dayanamadı zaten. Tabi kendisi bunu hizmetçilik olarak görüyor olabilir bilemiyorum.Zayen böyle görüyorsa ben de gitmesi taraftariyim.Kendini yipratmasna gerek yok.Ben evde oturup çocuklarıma bakmayı İnan ki isterim ancak görümcem şuan ki Türkiye şartlarında imkansız mükemmel iş bulamaz.Kaldi ki ben kamuda çalışıyorum.Ha ayrıca onun çocuklarıma vurmadigindan eminim,öyle birisi değil kendisi.Oldukca vicdanlı ve çocuklarımı seven birisi.Sadece çok fazla bunalmış ve bunu bize normal yollardan değil öfkesi ile yansıtıyor.çıldırması çok normal degil mi stresini atmiş empati yapın anneligi o yapmis siz degil..Ben o kıza cok hak veriyorum burda bizim bilmedigimiz cok detay vardir kızın ailesine para gitsin diye kız hizmetciliginizi yapiyor eşiniz ailesine bedavadan para yollamiyor ki bu kız zaten işçiniz resmen ortada yardim ve fedakarlik yok ki kiz evde işci
Malesef kayınpeder kapalı kutu.Bir yerlerde mali varsa bile bilmiyoruz.Maas falan da yok ülkenin ortamı çok kotu.Tamam işte, girsin işe çalışsın.. Ailesine o baksın.. Sizde bakıcı tutarsınız.. Eşinizin aileside, görümcenizin nesi oluyormuş? ?
Ya da madem kp yok kv gelir çocuklara bakar.. Kız yine gitsin nereye isterse..
Kp den de maaş Vs kalmadı mı?
25 yaşında çocuk değil.Ancak arkadaşlarıyla bağlantısını kopardı şimdide onları gün boyu stalkliyor.Bilmiyorum ona ne iyi gelir.Hersey güllük Gülistanlik gibi davranıp bir gecede herşeyi yakıp yıkan ve sonra da pişman olan birisi.Ancak ben acaba ne zaman kriz çıkartacak diye düşünmekten yoruldumzamanla eşin ve sende yıpranırsın. o yuzden aklı selım düşünün.gitmek ıstıyorsaa gitsin ama bu seferde yanlış yola gırerse arkadaş özentısı falan demişssiniz.yaşı kaç mesela.ulke ozlemıde cekıyor olabılır.arkadaşları,aılesı normal seyler aslında oyle davranması.ama sızınde huzurunuz var bır yandan bılemedım.
Baba yaşarken mukemmel bir hayat yaşamışlar.Kayinpeder zengin hayatı yaşıyormuş evde hizmetçiler falan varmış.Bundan dolayı çok zorlanıyorlar şuan.Bir de ülke öyle bir ülke ki kadının adı yokBu güne kadar elinizden gelen herşeyi yapmışsınız. Ancak iki tane evladınız olduğunu unutmamalısınız. Eğer onları da aynı maddi zorluklar içerisine sokmak istemiyorsanız görümcenizi memleketine yollayın. Orada bir iş bulsun çalışsın bu onun için de iyi olur. Ayrıca annesi çok mu yaşlı neden çalışmıyor? Sabrınıza ve kalbinize hayran kaldım maşallah.
Aslında beni çok seviyor bunu biliyorum ancak bunaldigi için böyle yapıyor.Arkadassizlik onu çok zorluyor ve istiyor ki biz yorgun argın eve geldiğimizde onu çıkarıp gezdirelim.Bu da pek mümkün olmuyor.En iyisi iyi kotu bir iş bulmak ona.Ancak söyle bir sorun var ki önceden çalıştığı yerde çok iyi para alıyordu ve her yeri öyle sanıyor.Is bulmak da o kadar zor ki.Bu akşam onunla konuşmayı düşünüyorum.Istiyorsa ülkesine dönebilir istiyorsa iş bulunursa calisabilir.Keşke herkes sizin gibi düşünceli ve anlayışlı olsa... görümceniz o kadar şanslı ki... çok güzel bir kalbiniz var... aslında kendisi de bir yerde çalışsa, hem arkadaş edinir hem zamanı geçer.