ben bu kızı döverim!

eftenya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
132
1
0
Ankara
çok sinirliyim çok. yeni başladığım iş yerinde psikolojik sorunları olan kompleksli bir kızla çalışmak zorundayım ne yazık ki! durmadan çevresindeki herkesi aşağılama derdinde. uzun hikaye...
konuşması oturması kalkması beni deli ediyor.
"bugünlerde çok güzelim, ne kadar güzelim" diye ortada gezen, gözünde lens kafasında güneş gözlüğüyle ortada gezen bir tip... en son eşimin misafir geldiğinde yardım etmesinden bahsederken başkasına, lafa dalıp "ben öyle erkek sevmek, erkek dediğin ağır olmalı, her şeye karışmamalı, ben ağır erkek severim." diye sohbete cacık oldu. sanki fikrini soran oldu. evli olmadığı için neyin ne demek olduğundan bihaber kendini beğenmiş sersem. oysa ki bu öyle güzel, öyle değerli bir şey ki... eşimden yola çıkarak böyle bir şey söylemesi ağrıma gitti. ağırlık hafiflik bununla ölçülmez dedim. ama içimde kaldı laflar... inşallah onu saçından sürükleyen ağır bir eşi olur. bi patlatcam kafasına! nasıl geçecek zaman böyle bilmiyorum

neyse canım birgün belki o da evlenir ve abuk sabuk konuşma hakkı olur o zaman onun da.

merhaba canım inan okadar güzel tarif ettin ben güzelim kafada güneş gözlüğü altına pislemiş çocuk gibi konuşma vs..
bence bulara ortak bir isim koymak lazımm diye düşünüyorum.ha bide iş yerinde en çok o çalışıyo en cok o molaya çıkar en çok osohbet eder herkes dedikodu malzemesidir hepsii yapa biliyo çok çalışmakla birlikte bence süper girl...amerikaya tarasferini yapcaz bi tek uçamıyoo....muhahahahha

recep ivedik modeli biriyle evlensinde görsün ağırlığı..canım bence o sana muhalefet olmak istemiş:)
sen eşim hiç yardım etmez hiç bişeye karışmaz çok ağırdır diye anlatsaydın oda ben öyle erkek sevmem erkek dediğin yardım edecek derdi:)
takma kafana sinir olmaya değmez..'' tamam canım sensin'' de geç :)

Kavga varsa bizde varız!!

Şaka bir yana, bence de takmayın, alttan alan siz olun. Zamanla onu takmadığınızı görünce o sinir olacaktır.

takmamaktan başka çarem yok. çünkü laf sokma özelliğim yok muhatap olmamaya çalışacağım. konuşma tarzı bile sinir bozucu. bülent ersoy gibi konuşuyor. hadi o tvde sanatçı da sen kimsin de aramızda konuşurken bu şekilde konuşuyorsun. vaktinde radyo programcılığı yapmış, diksiyonu düzgünmüş, işinde çok iyiymiş vs vsvs vsvs. herkes özelliğini saymaya kalkarsa hepsinin altında ezilir de kimse onun gibi kompleksli değil! o yüzden kendini şu an mükemmel sanıyor. bir vurcam bi vurcam kafasına kafasına.. ramazan ramazan canımı sıktı.

Ayy sinir olurum öyle küstahlara. Şöyle saçlarını tutacan bi çevirecen bi çevirecen..
Ohh miss!!

Son düzenleme:
Puhahahah ne güldüm akşam akşam

Döv kız, döv. Ne sanıyorsa kendini köfte.

Böyle insanların varlığını görünce şiddete bakış açım değişiyor :) hak ediyorlar ama

anlatmaya kalksan anlamaz. hiç uğraşmayacaksın konuşmakla. patlatırım iki tane hiç olmazsa içimin şişi iner. akşama kadar midem yandı. oh yazdım buraya rahatladım valla.

iş yerindeki boyle tiplerden bende nefret ediyorum ya benim ablamın calıstıgı yerde de boyle bi tip var ablam bide hamile gecenlerde aralarında birseyler olmus falan valla dedim dövcem ben o tipi baska caresi yok hamile kadına çaçaronluk yapabiliyosa dahada pis doverim dedim hazır elimiz degmisken sizin ordakı ukalayıda hallediverelim

amannnn bekar kızlar evlılerı herzaman delı edıyor sanırım
anlamıyorlarmı kıskanıyorlarmı nedır bılmıyorum bı muhalefetlık bı sacmalamak hepsı boyle dua ette ewlensın

bence kızın ciddi sorunları var...
biraz arkadaşça yanaşsan, heralde ağlayarak sorunlarından bahseder sana

sorunlarını ukalalık ve konuştuğu büyük sözlerle dile getiriyor aslında...
içinde ne fırtınalar kopuyordur o kızın.

aşırı gıcık tiplerin en derın yaraları vardır..

Son düzenleme:

of bu tarz m.llar her yerde var susacaksın cevap vermeyeceksin ama biliyorum patlatıp enerji atmak istiyorsun en iyisi bakıslarınla ve az öz konusman olacak

çete oluşturalım iş yerinde problem yaşayan herkesi kurtaralım bu cadolozlardan. sırayla hepsini hepsini dövelim. saçlarını yolalım...

zaten çok mutsuz olduğu belli. içi nefret dolu. her fırsatta herkesten sinirini çıkarıyor. derdi nedir bilmiyorum. bilmek de istemiyorum bana uzak Allah a yakın olsun. düşündüm düşündüm. dövemeyeceğime göre yeni bir taktik geliştirdim. onu uygulayacağım. yokmuş gibi davranacağım. başkasıyla konuşurken bile lafının bitmesini beklemeden diyeceğimi diyip çekip gideceğim. bi şey söylediğinde hı efendim bana mı dedin dicem. tabi saçını başını yolmak daha iyiydi ama ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…