çok sinirliyim çok. yeni başladığım iş yerinde psikolojik sorunları olan kompleksli bir kızla çalışmak zorundayım ne yazık ki! durmadan çevresindeki herkesi aşağılama derdinde. uzun hikaye...
konuşması oturması kalkması beni deli ediyor.
"bugünlerde çok güzelim, ne kadar güzelim" diye ortada gezen, gözünde lens kafasında güneş gözlüğüyle ortada gezen bir tip... en son eşimin misafir geldiğinde yardım etmesinden bahsederken başkasına, lafa dalıp "ben öyle erkek sevmek, erkek dediğin ağır olmalı, her şeye karışmamalı, ben ağır erkek severim." diye sohbete cacık oldu. sanki fikrini soran oldu. evli olmadığı için neyin ne demek olduğundan bihaber kendini beğenmiş sersem. oysa ki bu öyle güzel, öyle değerli bir şey ki... eşimden yola çıkarak böyle bir şey söylemesi ağrıma gitti. ağırlık hafiflik bununla ölçülmez dedim. ama içimde kaldı laflar...inşallah onu saçından sürükleyen ağır bir eşi olur. bi patlatcam kafasına! nasıl geçecek zaman böyle bilmiyorum
Ayy sinir olurum öyle küstahlara.Şöyle saçlarını tutacan bi çevirecen bi çevirecen..
Ohh miss!!
hangi şehirdesin mlk? bi gün buluşalım da kızı alıp ohhh şöyle bi evirip çevirelim... ohhh mis
Böyle insanların varlığını görünce şiddete bakış açım değişiyor :) hak ediyorlar ama
Puhahahahne güldüm akşam akşam
Döv kız, döv. Ne sanıyorsa kendini köfte.
çok sinirliyim çok. yeni başladığım iş yerinde psikolojik sorunları olan kompleksli bir kızla çalışmak zorundayım ne yazık ki! durmadan çevresindeki herkesi aşağılama derdinde. uzun hikaye...
"bugünlerde çok güzelim, ne kadar güzelim" diye ortada gezen, gözünde lens kafasında güneş gözlüğüyle ortada gezen bir tip... en son eşimin misafir geldiğinde yardım etmesinden bahsederken başkasına, lafa dalıp "ben öyle erkek sevmek, erkek dediğin ağır olmalı, her şeye karışmamalı, ben ağır erkek severim." diye sohbete cacık oldu. sanki fikrini soran oldu. evli olmadığı için neyin ne demek olduğundan bihaber kendini beğenmiş sersem. oysa ki bu öyle güzel, öyle değerli bir şey ki... eşimden yola çıkarak böyle bir şey söylemesi ağrıma gitti. ağırlık hafiflik bununla ölçülmez dedim. ama içimde kaldı laflar...inşallah onu saçından sürükleyen ağır bir eşi olur. bi patlatcam kafasına! nasıl geçecek zaman böyle bilmiyorum
iş yerindeki boyle tiplerden bende nefret ediyorum ya benim ablamın calıstıgı yerde de boyle bi tip var ablam bide hamile gecenlerde aralarında birseyler olmus falan valla dedim dövcem ben o tipi baska caresi yok hamile kadına çaçaronluk yapabiliyosa dahada pis doverim dedimhazır elimiz degmisken sizin ordakı ukalayıda hallediverelim
bence kızın ciddi sorunları var...
biraz arkadaşça yanaşsan, heralde ağlayarak sorunlarından bahseder sana
sorunlarını ukalalık ve konuştuğu büyük sözlerle dile getiriyor aslında...
içinde ne fırtınalar kopuyordur o kızın.
aşırı gıcık tiplerin en derın yaraları vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?