- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Agir konus.bu yaptigina alisir ve devam ederse sonra uzulen yine siz olacaksiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenin de altınlarını çalmış. Onları ne yapmış daha sonra? Tüm gün evde diyorsun nereye harcadı bu paraları öğrenmen gereken bu bence. Çok küçük meblağlar değildir sonuçta. Bir şeyler alsa kendine bu parayla annen farkeder.Madde bagimlisi oldugunu zannetmiyorum. Calismiyor tum gun evde zaten. Ama bu paralar nereye gidiyor hic bilmiyorum.
Daha once de sikistirdim telefon faturam vardi oraya yatirdim dedi.Parayı nereye harcadığını bulun bence o sıkıntıyı çözerseniz hırsızlık yapmasına gerek kalmaz
Tüm gün evde ama bileziginizin yerine sahte bir bileziği arayıp bulmuş.
Baya planlı bir hırsızlık yapmış.
Ya tehdit ediliyor, ya madde bağımlısı ya da alışkanlıktan yapıyor.
Giden bileklik olsun, kardeşimizi mutlaka kurtarın.
Ilk değilmiş ve belkide başka kişilerden de çalıyor.
Okuyor mu ?
O altın bilezikler ile telefon faturası ödedim yalanı tutmazDaha once de sikistirdim telefon faturam vardi oraya yatirdim dedi.
Bilmiyorum artik ne dusunecegimi ne yapacagimi sasirdim.
Hazırlıklı gelmiş yanında sahtesini getirerek.
Hastalık olabilir.
Bir kez affedersiz güç alarak baskasına da yapar.
Korkutun gözünü iyice. Hasta ise uzmana görünmeli. Hadi siz ablasısınız. İlerde iş hayatına girse yine aynı şey olsa gözünün yaşına bakmazlar hemen damgalarlar
O altın bilezikler ile telefon faturası ödedim yalanı tutmaz
Bence polise giderim diye tehtit edin konuşturun madde bağımlısı olabilir mi
O altın bilezikler ile telefon faturası ödedim yalanı tutmaz
Bence polise giderim diye tehtit edin konuşturun madde bağımlısı olabilir mi
Bence ilk başta hangi sebeple böyle birşeye cüreet ettiğini sor,çok ihtiyacın varsa bana söyleseydin zaten yardım ederdim ama bu durum çok farklı,ben kesinlikle böyle birşeye göz yummayı düşünmüyorum eniştene de söyledim kendisi de çok kızgın ve polise gitmem gerektiğini düşünüyor diyin. Ve o çaldığını geri ödemesini söyleyin aksi taktirde kesinlikle şikayetçi olacağınızı söyleyin. Bunu daha sonra yapmaması için o ödemeyi kesinlikle yaptırmalısınız.
Hazırlıklı gelmiş yanında sahtesini getirerek.
Hastalık olabilir.
Bir kez affedersiz güç alarak baskasına da yapar.
Korkutun gözünü iyice. Hasta ise uzmana görünmeli. Hadi siz ablasısınız. İlerde iş hayatına girse yine aynı şey olsa gözünün yaşına bakmazlar hemen damgalarlar