• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kizi napayim !

İtiraf etmiş olması iyi , inkâr da edebilirdi .
Bence siz parayı nereye harcadığını öğrenin , önemli olan bu koskoca kız niye böyle bi şey yapsın ki ..
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_

Zorlanacağını bilseniz de o cezayı vermeniz gerekiyor. Bir şekilde ödesin yaptığı gerçekten çok ayıp. Bunu başkasına da yapacak ve o başkası sizin gibi affetmeyecek direk şikayetçi olur.

Madde bagimlisi oldugunu zannetmiyorum. Calismiyor tum gun evde zaten. Ama bu paralar nereye gidiyor hic bilmiyorum.
Annenin de altınlarını çalmış. Onları ne yapmış daha sonra? Tüm gün evde diyorsun nereye harcadı bu paraları öğrenmen gereken bu bence. Çok küçük meblağlar değildir sonuçta. Bir şeyler alsa kendine bu parayla annen farkeder.
Annen mi söyledi bunu sana? Senden çaldıktan sonra mı ortaya çıktı annenden de çaldığı yoksa önceden haberin var mıydı?

Tüm gün evde ama bileziginizin yerine sahte bir bileziği arayıp bulmuş.
Baya planlı bir hırsızlık yapmış.

Ya tehdit ediliyor, ya madde bağımlısı ya da alışkanlıktan yapıyor.

Giden bileklik olsun, kardeşimizi mutlaka kurtarın.
Ilk değilmiş ve belkide başka kişilerden de çalıyor.
Okuyor mu ?

Konuşun kendisiyle.Daha önce de yapmış.İki sebep vardır;Ya kardeşinizin paraya çok ihtiyacı var (ama bu asla çalmasını haklı göstermez) ya da kardeşinizin çalma hastalığı var (kiliptoman-umarım doğru yazmışımdır).Yani sakın sert tepki göstermeyin.Durumun sebebini araştırın niye yapıyor bunları

Giden bileklikler umrumda bile degil napiyor bu kadar parayi anlamiyorm. Daha omce telefon faturam icralik oldu o yuzden mecbur kaldim dedi ailem affetti. Ama bu defa nie yapti anlamiyorum.

Kardesimi polise sikayet edecek degilim. Sadece iyi bir ders vermek stiyorum ve sebebini ogrenmek istiyorum.

Nasil bir konusma yapayim ya da nasil davranayim ?

Tüm gün evde ama bileziginizin yerine sahte bir bileziği arayıp bulmuş.
Baya planlı bir hırsızlık yapmış.

Ya tehdit ediliyor, ya madde bağımlısı ya da alışkanlıktan yapıyor.

Giden bileklik olsun, kardeşimizi mutlaka kurtarın.
Ilk değilmiş ve belkide başka kişilerden de çalıyor.
Okuyor mu ?

Gecen yil mezun oldu. Is bulamadi. O yuzden evde. Is basvurularina gidiyor o kdr. Oyle gezmesi falan yok.
Tehdit edildiginden korkuyorum

Hazırlıklı gelmiş yanında sahtesini getirerek.
Hastalık olabilir.
Bir kez affedersiz güç alarak baskasına da yapar.
Korkutun gözünü iyice. Hasta ise uzmana görünmeli. Hadi siz ablasısınız. İlerde iş hayatına girse yine aynı şey olsa gözünün yaşına bakmazlar hemen damgalarlar

Daha once de sikistirdim telefon faturam vardi oraya yatirdim dedi.
Bilmiyorum artik ne dusunecegimi ne yapacagimi sasirdim.
O altın bilezikler ile telefon faturası ödedim yalanı tutmaz
Bence polise giderim diye tehtit edin konuşturun madde bağımlısı olabilir mi

Hastalık olabilir.
Korkutun gözünü iyice. Hasta ise uzmana görünmeli. Hadi siz ablasısınız. İlerde iş hayatına girse yine aynı şey olsa gözünün yaşına bakmazlar hemen damgalarlar

Iste bu yuzden yardim etmek istiyorum. Ne desem soze nasil baslasam bilmiyorum yarin

Evde oturup çalışmıyorsa aklıma internetten bir sevgili bulup ona para gönderiyor olabileceği geldi. Tehdit ediliyor ya da karşı taraf kendini acındırıyor olabilir. İlk vukuatı değilmiş çünkü. Paranın nereye gittiğini sorun, söylemek istemezse "Ben sana yardımcı olmak istiyorum lütfen beni yapmak istemeyeceğim şeylere zorlama" deyin, detay vermeyin yani ne yapacağınız hakkında. Nereye harcama yaptığını bulmanız önemli.

Bence ilk başta hangi sebeple böyle birşeye cüreet ettiğini sor,çok ihtiyacın varsa bana söyleseydin zaten yardım ederdim ama bu durum çok farklı,ben kesinlikle böyle birşeye göz yummayı düşünmüyorum eniştene de söyledim kendisi de çok kızgın ve polise gitmem gerektiğini düşünüyor diyin. Ve o çaldığını geri ödemesini söyleyin aksi taktirde kesinlikle şikayetçi olacağınızı söyleyin. Bunu daha sonra yapmaması için o ödemeyi kesinlikle yaptırmalısınız.

Inanin ki surekli elimden geldigi kadar ben de esim de harclik veriyoruz. Genc kiz ihtiyaci olur diye. Ama oyle bakiyorum kendine hic birsey de almiyor.( kiyafet, makyaj malzemesi vs.)
Napiyor bilmiyorum. Telefon hattini da 1 ay once kapattirdi. Yarin esim kapattirdigi numarasina baktiracak bakalim borcu falan var mi diye

Hastalık olabilir.

Evet zaten sahtesini gormesem calindigi aklima bile gelmezdi. Resmen planlamis.

Back
X