• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kizi napayim !

Ya yumusaksiniz yok sert cikin yok affetmeyin ne bu Allah askina ?
Napsin agzini burnunu mu kirsin ?
Alip karakola mi gotursun
Kardesi yani en nihayetinde..
Her ailenin farkli farkli dertleri var maalesef
Bu da sizin sinaviniz demek ki .
Gercekten vicdanina oynamak lazim bu durumlarda sanirim
Alttan alttan alip gercegi ogrenmek gerekiyor .
Ne sıkıntısı var ,utanacagi bi seyler mi var ?
Borcu harci mi var ?
Birilerine mi ozeniyo
Hastalik olamaz planli yurutmus cunku
Bilemedim ama kolay gelsin

Suç savar demek istemedim.. konuyu dine çekmek te istemedim.. demek istediğim başörtüsü yüzünden işe giremiyor ama hırsızlık yapmaya çekinmiyor.. tezat değil mi??

Daha gecende de dedim basortusu eskide kaldi hanimefendi .
Polisler bile ! Basortulu
Avukat ,ogretmen her meslek
Kici kirik bi market mi bunu sorun yapicak ?
Bim e basvursun madem ???

Daha gecende de dedim basortusu eskide kaldi hanimefendi .
Polisler bile ! Basortulu
Avukat ,ogretmen her meslek
Kici kirik bi market mi bunu sorun yapicak ?
Bim e basvursun madem ???

Ben size soyle anlatayim. Biz kucuk bir yerde yasiyoruz. Bir tane koton bi tane migros bi tane lc w. Ve birkac tane market var. Bime basvuru yapti zaten cvp gelmesi henuz.
Koton ve migros tesetturlu alim yapmiyorlarmis. Bu yuzden hem kpss ye hazirlanip hem de gunluk oslerde calisiyor. Brosur dagitmak, stantlarda beklemek gibi.

Ben size soyle anlatayim. Biz kucuk bir yerde yasiyoruz. Bir tane koton bi tane migros bi tane lc w. Ve birkac tane market var. Bime basvuru yapti zaten cvp gelmesi henuz.
Koton ve migros tesetturlu alim yapmiyorlarmis. Bu yuzden hem kpss ye hazirlanip hem de gunluk oslerde calisiyor. Brosur dagitmak, stantlarda beklemek gibi.

Anladim umarim gercegi ogrenirsiniz
O da hem kendini hem sizi zora sokmaz daha fazla
Cunku bu baskalari tarafindan duyulursa
Bi daha kimse evine alip gorusmek istemez .

Anladim umarim gercegi ogrenirsiniz
O da hem kendini hem sizi zora sokmaz daha fazla
Cunku bu baskalari tarafindan duyulursa
Bi daha kimse evine alip gorusmek istemez .
Evet bende bundan korkuyorum. Daha 20 yasinda. Kucuk de bi yerde yasiyoruz. Duyulursa hayatinin sonuna kadar bu hirsizlik damgasiyla yasar.
O yuzden herhangi bi borcu varsa yada baska bi durumdan dolayi yaptiysa ogrenip yardimci olmak istiyorum. netice de kardesim. Bir soz var atsan atilmaz satsan satilmaz . O hesap iste.

Daha once deginildi mi bilmiyorum ama daha onceki vukuatiyla, su anki yaptigi arasinda ne kadar zaman gecti? O zaman sordugunuzda gerekcesi neydi?

Evet bende bundan korkuyorum. Daha 20 yasinda. Kucuk de bi yerde yasiyoruz. Duyulursa hayatinin sonuna kadar bu hirsizlik damgasiyla yasar.
O yuzden herhangi bi borcu varsa yada baska bi durumdan dolayi yaptiysa ogrenip yardimci olmak istiyorum. netice de kardesim. Bir soz var atsan atilmaz satsan satilmaz . O hesap iste.

Yaklasik 7 ay gibi bi sure

Malesef gelmedi. Brosur dagitimi 7 de bitmis. Gec oldu hemde enistemin yuzune nasil bakayim yarin oglen enistm yokken geleyim dedi. Tamam dedim bende. Aksam biraz arayip anlatacakmis
İnşallah gelir, ama yüz yüze konuşmak daha uygun. Bu kadar atlatmasina fırsat vermeyin. Hem bir şey söyleyim böyle yapacağını gelmeyeceğini tahmin etmiştim.

Back
X