Ben bu kızı nasıl ağırlayacağım şimdi?

MightyPineapple

La Chica Bonita
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
3.242
5.175
73
Herkese merhaba, acil yardıma ihtiyacım var.
Yarın arkadaşımı ağırlayacağım, e haliyle yemek bekliyor. Tatlıyı hallettim, ama ben bu kıza ne pişireceğim?
Kesinlikle et, tavuk vs yemiyor vejetaryen bir kız. Evimde fırınım yok, tavada veya tencerede bir şeyler yapabilirim, onlar da çok büyük değil, 2 kişilik bir şeyler anca sığar.

Çok malzeme istemeyen, hatta yarın için şimdiden yapıp yarın ısıtabileceğim ne yapabilirim ben bu kıza? Bir de soğan doğrayamıyorum gözlerim hem acıyor hem ağrıyor ağlatıyor resmen :(
Salata ve yoğurt hallederim, buğday ekmeğim de var, tatlı da yapacağım, tek çeşit bir yemek yapmalıyım ne yapabilirim?
Yardım, imdaattt !!!!

Yarın arkadaşımı ağırlayacağım, e haliyle yemek bekliyor. Tatlıyı hallettim, ama ben bu kıza ne pişireceğim?
Kesinlikle et, tavuk vs yemiyor vejetaryen bir kız. Evimde fırınım yok, tavada veya tencerede bir şeyler yapabilirim, onlar da çok büyük değil, 2 kişilik bir şeyler anca sığar.

Çok malzeme istemeyen, hatta yarın için şimdiden yapıp yarın ısıtabileceğim ne yapabilirim ben bu kıza? Bir de soğan doğrayamıyorum gözlerim hem acıyor hem ağrıyor ağlatıyor resmen :KK43:
Salata ve yoğurt hallederim, buğday ekmeğim de var, tatlı da yapacağım, tek çeşit bir yemek yapmalıyım ne yapabilirim?
Yardım, imdaattt !!!!
gözleme yap

kabak mücver yap. yarın ısıtıp servis edebileceğin bir şey.
bir de makarna kaynatırsın. yoğurt sos falan :kk77:

Mantar sote ve makarna yapabilirsiniz.
Mücver ve makarna yapabilirsiniz.

Bir gün önceden yapamasanizda 1 saatte halledersiniz :)

kuru fasulye-pilav-turşu-salata
makarna-çorba-salata
pizza-patates
türlü-pilav
bezelye-pilav-salata
yani arkadaşınızın da sizin de beslenme alışkanlıklarınızı en iyi siz biliyorsunuz, bana zeytinyağlı fasulye yapsanız yanında yoğurtla bayılırım, kimisi de patates kızart yeter der v.s.

Çok malzeme istemeyen, hatta yarın için şimdiden yaıp yarınaşklabileceğim ne yapabilirim ben bu kıza? Bir de soğan doğrayamıyorum gözlerim hem acıyor hem ağrıyor ağlatıyor resmen :KK43:
Yardım, imdaattt !!!!

Aksam yemegine mi geliyo? Eger oyleyse bi corba yap pilav yanina da mantar sote barbunya pırasa yesil fasulye gibi sebze yemeklerinden briini yapabilirsin ya da corba balik salata yapabilirsin.. eger kiz kiza oturmayaysa kisir mercimekli kofte falan yapabilirsin. Hatta mercimekli kofteyi aksamm yemegine de yapabilirsin. Ayrica sogan dograyamiyorum gozlerim yasariyor dersen hicbir yemegi yapamazsin cunku butun yemeklerde sogan var biz de sogani aşkla dogramiyoruz bizim de gozumuz yasariyor

Bir tavada biber, mantar ve havucu soğanla birlikte sotele. İçine biraz krema kat. Spaghetti makarnayı da haşla, süz ve içine karıştır. Tuz, karabiber ekle. Mis gibi yemek. Yarım saat sürmez.

AlmightyMermst: 45006022 .!.:
Onun evine ilk gittiğimde o da bana yemek yaptı, şimdi bana ziyarete geliyor ayıp olur :)

O halde yap madem:) vejateryenler çin boregine ana yemek gözüyle bakar bayilirlar kolay aslinda bi bak netten

Back
X