ben bu kızlarla nasıl başa çıkıcam ya

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
canlarım
ben yeni tatilden geldim.ve yeni arkadaşlar edindim .içlerinden biri ilk başlarda benden hoşlanıyo gibiydi sonra aile dostlarımızdan birinin kızı bu çocukla tanıştı.hemen bi ilgi çekmeye çalışmalar,saçma sapan çığlık atmalar,işte onu görünce gereksiz kahkahalar atmalar falan..v.s..sonra bu çocuk bununla ilgilenmeye başladı.ben de çocuktan çok hoşlanıyorum.napsam bilemedim.ne zaman böyle bişey olsa hep elimden alıyo..yanına gidiyo,saçıyla başıyla oynuyo çocuğun..ben bunları yapmıyorum işte kendimi eğer yapsaydım salak gibi hissederdim..yaa bi de kız biraz güzel ama ben de onun kadar güzel olduğumu düşünürum.
ve okulda da hep böyle oluyo.başka kızlar tarafından mesela.

bu tür kızların havasını nasıl söndürebiliriz?

haha bana pucca'yı hatırlattı bu durum. PuCCa diye bir yazar var kitaplarını okursan bence buna kendinden cevap bulabilirsin. konunun üzerine gerçekten tavsiye ediyorum :))

kendıne güvenerek, kendını severek, kendı degerını bılerek..mesala ..?? o sekılde söndürebılırsın..

Aman gitmiş saçıyla başıyla oynamış dokununca erimiş öbürü de sen havalı takıl asıl o gelsin senin peşinden kovalasın bakalım dimi :)

Özgüven burada devreye giriyor işte. Çok sıcakkanlı biri olmama rağmen ilk tanıştığım insanlara çok mesafeliyimdir. Birde sanırım yapım gereği kambur ve sönük durmam, dik dururum ve burnum hep yukarıya bakar, alışkanlık sanırım Bu yüzden de daha beni tanımayanlar çok havalı derler. Ama öyle saçla oynama çığlık atma huyum yoktur, ona hava da denmez, dikkat çekmek için basitlik denir

Sen kendindeki havayı farketmezsen başkaları seni nasıl farketsin güzelim ...

Kaç yaşındasın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…