rüyanın bilinçaltı oldugu asikar, gelen ses hakkında bır fıkrım yok, aileden biri soylemıs olabılır, herneyse bu onemlı degıl....
burun estetıgı ben de oldum, estetık sonrasına ozguven hakkında cok fazla beklentı ıcıne girmemek herseyı estetıge baglamamak gerekıyor.
evet cok onemlı benım burnum buyuk degıldı, dustugumde kırılmıstı ve kemıkler yanlıs kaynamıstı gece horlama ve agız acık uyumama eden oluyordu,oldum hem kemık egrılıgım düzeldı hem et alındı hem estetık bır sekıl verıldı....
ben sabahları uyanamıyordum, ve bunu hep nefes alamamaya baglıyrdum, amelıyattan sonra tık dıye kalkıcam sanıyordum, meger tembellıkten kalkamıyormusum, halada oyle zor uyanırım sabahları, tek farkı yorgun degıl, dinlenmıs uyanıyorum.
ameliyattan korkmaya gelınce, ben tir tir titriyordum, son anda sabah amelıyat oncesı tahlıllerım yapılırken aglamaya basladım ve vazgectım, amlıyat onlugumu gıtmıstım ama esıme hadı gıdelım ıstemıyorum dedım, o sırada pembe ufacık bır surup içirdiler, güle oynaya gıttım resmen, güzel çakır keyıf oldum:)) dr.a mutlaka endısenı soyle onların verdıgı sakınlestırıcıler ıse yarıyor...