şimdi içinde dalgalanıp duran bir deniz.. seni savurmasından boğmasından sular altında kalmaktan korkuyorsun. ama ne zaman fırtına dinecek o zaman anlayacaksın denizin güzelliğini.. deniz aynı deniz.. fırtına geçecek..zaman herşeyin ilacı.. bu da bir tecrübedir senin için.. acı da olsa.. ama seni ne kadar olgunlaştırdığını görünce sevineceksin bile.. herşeyden bir pay al..sana önerim bundan sonra hayatına çıkacak olan kişilere önyargılı olma. kişiliksiz biri yüzünden seni hakeden başka insanlara da kapatma kendini.. kimseye güvenmezlik yapma..mutluluklar...
ne kadar güzel ve doğru yazmışsn cnm..en dibe vurmuş gibiyim.herşey aktığım heryer karanlık.hazmedemiyorum haksızlığı,ben bunu haketmedmki,sadece yuva kurmak istedim,umut ettim,çeyiz aldım,tüm hayatımı odakladım.bu kadar kişilksiz insanlar beni bu kadar üzmeye güçleri yetti..ALLAH yukarda şahidim ve onun hakkında bana neler söylediler.saçları beyazlamış,senden 10 yaş büyük duruyor,konuşması kadın gibi,sana yakışmıyor..neler neler söylediler ama ben hiç onu aşağılamadım..