Saç Rengi ve Saç Boyama ben bu siyahdan nasıl kurtulucam?

lazrail

mihr&mah masalı
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
451
8
46
İstanbul
günaydın kızlar.. Bu sabah aynada kendimle karşılaştım ve yine o mutsuz ifade yüzümde...
saçımdan dolayı başım dertte... arasıra bazı konulara yazıyorum ama cevap alamadım. sonkez özel olarak açayım dedim. belki bir fikir vereniniz olur..
ben 5-6 senedir saçlarımı sürekli boyuyorum. pembe-yeşil-mavi felan..
bu kış kızıl yaptım ve yazın başında ilkdefa kuaföre gidip turuncu yaptırdım. önce kızıl olduğu için açtılar haliyle..
ilkdefa saçıma açıcı kullanmış oldum.. 2 haftada dibimin cıkması falan birkenara iğrenç saman oldu haliyle...
sonra siyaha boyadım... çok pişmanım. şimdi dibim geldikçe siyahın yanında sapsarı kaldı.. ve artık boyamak da istemiyorum:(
kendi sacımın rengine çevirsem siyah yerleri uzadıkça kestire kestire kurtulurum boyadan ama siyah üstüne hiç boya almıyor:(:(
2 hafta önce kendi rengimde boyayayım dedim..sonuç hüsran ben bu siyahtan nasıl kurtulucam:(
birde benim saçlar epeeey dalgalı oryali yiyince tamamen öldü gitti ne dalgalanıyor ne duruluyor...
ilkdefa saçımı uzatma kararı almıştum bu olaydan dolayı kestirdim yine

size saç yıllığımı göstereyim birde:)
çok az fotoğrafım olduğundan hep arkadaşlara modellik yaptıklarım varmış bende.. buraya ekliyim derken farkettim. neyse böle işte.

Back