Ben bu testlerden çok sıkıldım arkadaşlar

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.585
158
bata 10 gün var ve test yaptım yine böyle çıktı gidip beta hcg baktırsam 0.1 çıkacak eminim ama bu testler böyle çıkmaya bıkmadı bir türlü

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 178
  • image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 150
  • image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 158
Canım birincisi adetine daha on gün varken çıkması imkansız. Kana bile anca karışıyor. İkincisi testi sökmek mantıklı gelmedi bana yani o dışardan net çift pembe görünüyorsa pozitiftir bence. Üzülme az daha sabret. Hem gebeliği erken öğrenince zaman geçmek bilmiyor:) inşallah hamilesindir

Sağol Can'ım inşallah ❣ öylede görünüyor ben net görülsün diye böyle çektim güzel Dilek'lerin için çok teşekkür ederim

Bebetime kuzum inan bu kaçıncı böyle çıkıyor artık unut edipte üzülmekten çok korkuyorum

Bebetime kuzum inan bu kaçıncı böyle çıkıyor artık unut edipte üzülmekten çok korkuyorum

Canim seni uzmek istemem ama Bebetime, Certain ve Miratech icin hep olumsuz yorumlar var. Surekli pozitif verip yanilttigina dair
Istersen bir internetten arastir.
Farkli bir testle tekrarla bakalim. Laboquick guzel bir marka.

Canim seni uzmek istemem ama Bebetime, Certain ve Miratech icin hep olumsuz yorumlar var. Surekli pozitif verip yanilttigina dair
Istersen bir internetten arastir.
Farkli bir testle tekrarla bakalim. Laboquick guzel bir marka.
Evet tatlım bulunduğum yerde sadece bu vardı almak zorunda kaldım sipariş vereceğim zaten laboquick harika bir marka benim için favorim haklısın teşekkür ederim tatlım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…