- 3 Nisan 2015
- 17
- 4
- 3
- 33
- Konu Sahibi cunkucoksevdim
Bugun kendimden utandim. Ben boyle fesat ve kotu kalpli oldugumu bilmiyordum. Yakin sayilan bir arkadasim var 24 yasinda hic ask hayati olmadi diyebilirim, keske benimde karsima biri ciksa diyordu bende insallah hayirli biri cikar arkadasimin karsisina diye dua ediyordum hatta. Gorusememistik bayadir bugun gorustuk tesadufen, dun istemeye gelmisler ve nisan yapmislar hatta dugun tarihi bile kesmisler ekim ayina.. Fotograflari gosterdi okadar yakisikli ki cocuk, evin tek cocuguymus 6 bilezik ve set takmislar evde nisan olmasina ragmen daha bissuru ayrinti iste.. insallah karakteride iyidir ve cok mutlu eder arkadasimi.. ama icim buruldu benim uzun suren iliskim var ama daha askerlik universite vs evlilik gorunmuyor ufukta, maddi durumlarin payida var tabiki.
Arkadasim benden sonra biriyle tanisip benden once evlenmesi beni kiskandirdi, kotu hissettirdi, utanc verici ama boyle hissettim iste. Bugun durup durup aklima geliyor sacmasapan
Ama sorunun asil sebebinide buldum : Annem. Megersem ona benzemeye baslamisim. Hanimefendiye X nisanlanmis soyle boyle diye anlatinca, bak goruyormusunn el alem ne guzel kismet bulmus, yasattiracak valla sen daha bekle yorumu beni sok etti. Annemde var fesatlik ama ben hep kizarim hatta kinarim kendi annemi, ama git gide ona benziyorum bende sanirim
Arkadasim benden sonra biriyle tanisip benden once evlenmesi beni kiskandirdi, kotu hissettirdi, utanc verici ama boyle hissettim iste. Bugun durup durup aklima geliyor sacmasapan
Ama sorunun asil sebebinide buldum : Annem. Megersem ona benzemeye baslamisim. Hanimefendiye X nisanlanmis soyle boyle diye anlatinca, bak goruyormusunn el alem ne guzel kismet bulmus, yasattiracak valla sen daha bekle yorumu beni sok etti. Annemde var fesatlik ama ben hep kizarim hatta kinarim kendi annemi, ama git gide ona benziyorum bende sanirim