- Emoji Skoru
- 52
- Puanlar
- 158
O kadar üzgünüm ki anlatamam. Nerden başlasam bilemiyorum. Sürekli kavga eden sabahın köründen geceye çalışan eve sadece uyumaya gelen bir anne babayla büyüdüm. Tabi bu arada 7 yaşımdan itibaren bende onlarla çalıştım. Bu çalışmaya göre iyi maddi durumumuz olsa yüreğim gam yemez. Her zaman ermez yetmezdi.Okulu çok severdim çünkü okulda teneffüler dolayısıyla oyun vardı. 16 yaşıma kadar evde kaldığım iki pazar günüm oldu onlarda da nüfus sayımı vardı. 16 yaşımdayken iflas ettik ve memleketimize döndük. Liseden sonra üniversite kazandım. Ancak ailemin maddi durumu olmadığı için öğrenim kredisi ve aldığım iki özel bursla okudum. Ailem SADECE okula başlarken bir kereye mahsus yurt-kur paramı ödedi. Okul bitti hemen atandım. Atanır atanmaz onlara maddi desteğe başladım. Her ay belli miktar para yolladım iki sene. Sonra ist.a tayin istedim. Malum ist.da geçinmek zor. Onlara destek olamayacağımı belirttim. İst.a atanır atanmaz kredi çekmek için benden yardım istediler.(babam yeni bir işyeri açmıştı ve durumu her zamanki gibi kötüydü borçları vardı) 12 milyar kredi çektim 3 sene ayda yaklaşık 500 tl ödemesi var. 1 senenin yarsını bn yarısını onlar ödedi. Öderkende çok sıkıntı çektim. İnanın bu yazdıklarım bana zerre kadar koymadı. Bana koyan ne mi
Borçlar gırtlağa kadar gelmiş durumda. Kendi borçlarından benim kredi ödenemiyor icralık olmak üzere. Bende bir kaç ay üst üste ödemeye çalıştım bu defa kendi kredi kartlarım birikti ve artık bu krediyi ödemek bana kaldı. Hepsine amenna. Annem babam bu arada ne mi yapıyor. BOŞANIYORLAR. Üstüne üstlük muhtemelen babamın benden 2 yaş küçük bir sevgilisi var. Annem benim yanımdayken bütün eşyaları toplayıp kadına vermiş. sorduğumda kadının çocuklarının velayetini kazanması için evinde eşyaya ihtiyacı olduğunu geri alacağını söyledi. Şimdide eşyaları vermiyor diyor. Aralarında birşey olduğunuda reddediyor.Tüm burada kızdığım daha çok babam. Evet boşanmalarından babamın haklı tarafları var. Annem kendine bakmaz sadece çalışır. Çok cefakardır ama kadınlık bilmez. Babam bunlardan dolayı hep annemi uyarırdı. İşte artık bir şeyler birikmiş boşanmaya karar vermişler. Üsütüne üstlükte babam annemi dövüyormuş bunlarıda yeni öğreniyorum. Oysa annem babamdan çok çalışır her türlü kahrını çekerdi.
Ya ben şimdi neye yanayım. Ortada kalan anama mı yanayım. Ödeyemeyeceğim borçlara mı yanayım( iki tanede 3 milyar limitli kredi kartı vermiştim onlara) çıldırmak üzereyim ya
Borçlar gırtlağa kadar gelmiş durumda. Kendi borçlarından benim kredi ödenemiyor icralık olmak üzere. Bende bir kaç ay üst üste ödemeye çalıştım bu defa kendi kredi kartlarım birikti ve artık bu krediyi ödemek bana kaldı. Hepsine amenna. Annem babam bu arada ne mi yapıyor. BOŞANIYORLAR. Üstüne üstlük muhtemelen babamın benden 2 yaş küçük bir sevgilisi var. Annem benim yanımdayken bütün eşyaları toplayıp kadına vermiş. sorduğumda kadının çocuklarının velayetini kazanması için evinde eşyaya ihtiyacı olduğunu geri alacağını söyledi. Şimdide eşyaları vermiyor diyor. Aralarında birşey olduğunuda reddediyor.Tüm burada kızdığım daha çok babam. Evet boşanmalarından babamın haklı tarafları var. Annem kendine bakmaz sadece çalışır. Çok cefakardır ama kadınlık bilmez. Babam bunlardan dolayı hep annemi uyarırdı. İşte artık bir şeyler birikmiş boşanmaya karar vermişler. Üsütüne üstlükte babam annemi dövüyormuş bunlarıda yeni öğreniyorum. Oysa annem babamdan çok çalışır her türlü kahrını çekerdi.
Ya ben şimdi neye yanayım. Ortada kalan anama mı yanayım. Ödeyemeyeceğim borçlara mı yanayım( iki tanede 3 milyar limitli kredi kartı vermiştim onlara) çıldırmak üzereyim ya