• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunu haketmedimki !!

Evet 19 yaşında evlendim ve evlenilcek olgunlukta olduğum inanıyorum evlendiğim insan 26 yaşındaydı o evliliğe hazır değilmiş ama akıl yaşta değil baştadır ben sevdim ve evlendim kimsenin 19 yaşında niye evlendin deme gibi bi hakkı yok bence ben burda derdimi anlatıyorum sizin böyle yazılarınız gördükçe daha cok üzülüyorum

Hakedip Haketmeme Mevzusu Değil ki !!
Adamın Kanı Bozukmuş..

Allah Yardımcın Olsun..
Üzme Kendini Lütfen..:38:

Sonra bana para göz der diye bişey istemicektim ben ama hakedio herşeyi ve kızların bana attığı mesajlar var onları saklıyorum ama cok canım yanıyo :(

canım nafakanı istesede istemesede mecburen vericek..o da senin hakkın zaten onu kendin için ayırırsın..
ama ikisindende aldığın tazminatı göz göre göre git bir hayır kurumuna ver..ve bunu onun duymasını sağla..
paragöz falan da diyemez hem..
hem dese bile ne olucak ya..
o bana ahlaksız..terbiyesiz..pislik..adi..ş...v.s v.s der aldatmiyim demiş mi?
eğer ihtiyacın varsada ye çatır çatır..ben olsam aynılarını yapardım yani..kesinlikle bir daha bi insanı sırtından vuramaz..sonunu düşünür..bu ona iyi bir ders olur!

Canım kim hakkettiğini yaşıyor ki...ilk sen misin sanıyorsun hakketmediğine maruz kalan...ama burdan baktığımda en şanslılarından birisin yaşın 19 yolun başındasın...en başında gerçekleri görmüşsün...arkana bile bakmadan kaç....sonra geç olur...eğitimine devam et bu sana ders olsun...15 sene sonra eşin bunu sana yapmış olsa eğitimin olmadan bir iş sahibi olmadan her şey sana daha zor olacaktı..çocuk diyecektin şu bu diyecek bu acıyla yaşayacaktın...ama şimdi tertemiz bir ilişki için şansın var...önüne hep önüne bak...

Bizim nikahımız kıyıldı sadece düğünümüz temmuzun 24 dündeydi nikahı erken kıymıştık bi gün bana bi mesaj geldi kızın birinden kocana sahip ol beni arıyo diye ve o gün ben ona kızdığım için cook kıskançmışım diye bitirdi bende dava actım yeni ...

Ey büyük Allahım şöylelerinden bizi koru
Canım kusura bakma ama vall dayanamayarak bu lafı ettim
Kocan da maymun iştahlı sanırım ayıp yaptığı

canım kesinlikle nafaka al derim onun yüzünden okulunu bırakmışsın durup dururken adın evlenip boşanmışa çıktı tabii bu kötü bir durum değil ama sana maddi manevi zararları olmuş,beni para göz olarak düşünür deme o seni düşünmüş mü, nasıl hayal kırıklığına uğradığını, hayallerinin yıkıldığını, hayatını onun yüzünden mahvettiğini sen kalkmış onun gözünde ki değerini düşünüyosun, kendine bu kadar haksızlık etme:26:

Öncelikle kimse zaten ihaneti hak etmez.
Yapılması gerekeni yapıp boşanma davanı açmışsın güzel adım.
Asla affetme daha çok gençsin uzun bir hayat var önünde umarım iyi kişilerle karşılaşırsın.

Sonra bana para göz der diye bişey istemicektim ben ama hakedio herşeyi ve kızların bana attığı mesajlar var onları saklıyorum ama cok canım yanıyo :(

Sordum ve ben seni seviyorum sen kıskanıyosun beni ondan ayrılıyoruz ben bişey yapmadım diyo ve ben daha cok üzülüyorum kendimi suclu hissediyorum

Elinizde mesajlar(kanıt) var ve siz onun sadece kendini ak kaşık gibi göstermek adına söylediği yalanlara istinaden "kendimi suçlu hissediyorum" diyorsunuz...:53:

Lütfen bir zahmet duygularınızla mantığınızı bir ayırın...

Adam daha nikah masasında iken kızlar arıyor ve siz (zannediyorum) ona inanmak için ufacık bir ümit arıyorsunuz. :20:

Bizim nikahımız kıyıldı sadece düğünümüz temmuzun 24 dündeydi nikahı erken kıymıştık bi gün bana bi mesaj geldi kızın birinden kocana sahip ol beni arıyo diye ve o gün ben ona kızdığım için cook kıskançmışım diye bitirdi bende dava actım yeni ...

iyi bari kurtulacaksiniz bu yalanci duzenbaz heriften...
resmen ayrilmak icin bahane aramis bulmus kendine rezil...
kararinizdan geri donmeyin...

19 yaş evlenmek için riskli yaş insan ancak 23-24 yaşında durgunluğa olgunluğa eriyor birde çoğu erkek o yaştaki kadını idare edemiyor çünkü beyin halen gelişme aşamasında evlilikte olgunluk önplanda aşk çabuk tükeniyor bence riskli evlilik

ben de 19 yasinda evlenmeme ragmen boyle dusunuyorum...19 cok cok erken bir yas evlenmek icin...
bence hukumet abuk sabuk yasalarla ugrasacaklarina evlilik yasini yasa olarak yukseltmekle ugrasmali...
18-19 cok erken yas...ne kadar olgunuz desek te asla 25-30 yasindaki olgunlugumuzda ve acikgozlulugumuzde olamiyoruz o yaslarda bu bir gercek hanimlar...

Son düzenleme:
keşke hakettiğimizi yaşayabilsek.gün geliyor ağızlarından bir çift güzel laf duymak için helak ediyoruz kendimizi...

Back
X