bende olmak istiyorum ameliyat ama çok korkuyorum(
28 yasındayım hep ıstedıgım bırsey ama sanssızlık olur dıye korkuyorum,olan arkadaslarada ımrenıyorum zor bır karar.
Ameliyat fiyatları uçmuyor ki... Ben 20 li yaşlardayken resmen bir araba parasına ameliyat olanlar vardı hatırlıyorum.o yüzden aileme söyleyemiyordum. 20 yıl geçti... Fiyatlar 2000-10000 civarı.. Doktorun daha önce ameliyat ettiği hasta fotolarından fikir edinebilirsiniz.
burda çok övülen doktorların fiyatları 4 5 bin ben en fazla 2 bin düşünüyorum. öyle uygun yapan doktorlarda varmış burda okudum ama araştırmak lazım işte. Yeni üye olduğum için resimleride göremiyorum
burda çok övülen doktorların fiyatları 4 5 bin ben en fazla 2 bin düşünüyorum. öyle uygun yapan doktorlarda varmış burda okudum ama araştırmak lazım işte. yeni üye olduğum için resimleride göremiyorum
ameliyat olanlara arkadaşlık isteği gönder. Eminim kabul ederler. Resimleri görürsün. Ayrıca konuların içindede aralarda foto koyanlar var. Ben 1 yıl boyunca bu forumları takip ettim. Ameliyat olanların fotolarını öncesi ve sonrası olarak bilgisayarımda masa üstüne kayıt ettim. Biraz zaman ayırman gerekiyor.fiyat olarak (ben orada olmadım ama olan arkadaşlardan biliyorum) boğaziçi estetik diye bir yer var hesaplı. Benim doktorumda hesaplıydı. Rakamı birazcık daha yükseltsen rahatlıkla olursun.inan ben kenardaki bileziklerimden bozdurup parama takviye yaptım. Iyikide yapmışım . ::))
ecemel seni çok iyi anlıyorum cnm inan çok zahmetli bişey bu olay ama insanın özgüvenini çok etkiliyor önemli olan öncelikle çok iyi bir doktor bulmak sonrasını düşünme.. senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım ortamda burunla ilgili bişey konuşulacak olsa hemen kaçardım yada yüzüm kıprkırmızı olurdu allaha çok şükür hepsi geçti umarım sende hayalindeki buruna kavuşursun canım..
Ben fiyatları çok uygun ve çok kaliteli bir doktor tanıyorum ama genelden yazmak etik olmadığı için yazamıyorum . Dileyen arkadaşlara özel mesajdan verebilirim bu ismi . Bende kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ama maddi olarak şuan elim kolum bağlı ...
cnm sana arkadaşlık isteği gönderdim kbul edersen çok sevinirim ben özeldem msj atamıyorum msj sayım yeterli olmadığı için sen bana doktorun adını bide fiyatını yazarsan özelden çok ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?