• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben cıkmazdayım

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
33 yasımı bitircek bosanmıs cocuksuz 8 yıldır bekar bir bayanım. 8 yıldır bi cok kişiyle tanıstım bazı sebeplerden olmadı.Evlenmek anne olmak bu dünyada cok istedgi sey kimi zaman gizlice aglarım bile...
Faceden bi ablayla tanıstık bi gruptan tabiki beni cok sevdigini begendigni kardeşi oldugunu soyledi tanıstırmak istedi ilk yok falan dedim fakat resmini gorunce cok begendim.Sonra bir tanısın nasip bişey kaybetmezsiniz dedi bende begendigim icin iyi bi konusalım dedim konusmaya basladık geldi yanıma hersey cok guzel 8 sene dir yasamadıgım seyler hem kalbim hem aklım tamam diordu istemsiz.1 1,5 ay gorustuk bulustuk 3 saatlik mesafe var aramızda ama altında arabası sıkıntı olmuyor.Aileme yalansız dolansız anlattım ben bekliyordumki kızım 8 senedir bir kere bile bize kimseyi acmadın adına cok sevindik bereber bi tanısalım falan beklerken siddetle karsı ckmalar uzak olmaz gidemezsin kimbilir kim bikere bosandınbidaha kaldıramayız falan simdi babam benle konusmuo dün aglmıs annem aksam agladı ben bu olayların ortasında aptallastım ben kotu bişey mi yaptım acaba yuva kurmak anne olmak istemek yetişkin bi calısan bireyim bu kadar tepki normali ben ne yapmalıyım konusamadık babmla bagırdı cagırdı soylermisiniz ben nerde hata yapıyorum ve ne yapmalıyım ???yoksa hic iyi olmıycam :(

Hemen ailene söylemesen daha iyiydi. Her görüştüğünüz kişiyi söylediniz mi?
Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok.. Böyle üzülürsünüz o zaman
Hele önce bir sen tanı kimdir, necidir, niyeti nedir?
gorüstügüm kişi saklamayalım bilsinler dedi daha once soylemedim hic bir gorstugumu niyetimiz nasipse ciddi oldugu icin bilsinler istedik cunkü hersey cok yolunda idi hata yapmısım ssoylemekle

Keşke önce bir tanısaydınız.
Sonra huyunu ,suyunu, karakterini, işini ,gücünü öğrenseydiniz.
Neden acele ettiniz.Belki uymayacaktı size ?
Ve bu kelamlara maruz kalmayacaktınız.

gorüstügüm kişi saklamayalım bilsinler dedi daha once soylemedim hic bir gorstugumu niyetimiz nasipse ciddi oldugu icin bilsinler istedik cunkü hersey cok yolunda idi hata yapmısım ssoylemekle
Evet şu aşamada söylemekle hata yapmışsınız.
Ailende evham yapmış. kızımız yanlış yapacak diye endişeleniyorlar.
1,5 ayda zaten herşey yolunda olur cnm. hem sanada uzak mesafede oturuyormuş.
1,5 ayda kaç defa görüştünüz yüzyüze.. :) Aman diyim çok iyi tanıyın..

Keşke önce bir tanısaydınız.
Sonra huyunu ,suyunu, karakterini, işini ,gücünü öğrenseydiniz.
Neden acele ettiniz.Belki uymayacaktı size ?
Ve bu kelamlara maruz kalmayacaktınız.
ben saklı kalmasın gizli gorusmeyelim gerekirse ailemle de tanıstarayım istedim dürüstlük iyi degilmiş

Hayır siz neden hatalı olasiniz.cok tepkiyle karşılık vermisler.bukadar tepkinin gerekçesi ne? Sadece şehir dışı durumuydu aşılır bence ikna etmeye gayret edin eğer emin olursanız.
uzak olması tanımadıgı insanlar olması arastıramıycak olmaları imiş

Evet şu aşamada söylemekle hata yapmışsınız.
Ailende evham yapmış. kızımız yanlış yapacak diye endişeleniyorlar.
1,5 ayda zaten herşey yolunda olur cnm. hem sanada uzak mesafede oturuyormuş.
1,5 ayda kaç defa görüştünüz yüzyüze.. :) Aman diyim çok iyi tanıyın..
2 defa gorüstuk fakat sürekli telefonda gorusebiliyoruz zaten ben hemen evleniyorum demedimki gizli saklı gorusmek yerine ailem bilsin istedim ben kocaman insanım 8 sene evlenmemişim aklı basında bir insanım bu tepk niye ben nerde hata yapıyorum ne yapmalıyım yardım istiyorum :(

Ben sizi hatali gormedim evlenmek anne olmak mutlu olmak her kadinin hakki ailenin yaklasimini yanlis buldum hakkinizda hayirlisi olsun insallah

bu ne bicim tepki yahu , bahsetmediginiz baska bir sey mi var?
ben aileme esimden bahsettigimde cok sevinmislerdi , annem hemen bulusma organize etmisti tanismak icin
yani bilemedim bence iyice bir taniyin gorustufuniz kisiyi , eger eminseniz sonra ailenizin karsisina cikarin
inanın bahsetmedigim bişey yok ailem evlendirmek istemio sanırım bunu anladım bende sevinceklerini düsünüp heycanla anlattım suan bende bu durumda karmakarısık oldum uzaga vermek hic istemiyolar

uzak olması tanımadıgı insanlar olması arastıramıycak olmaları imiş
Ozaman çıkmazda olucak birşey yok..zamanla alisacaklar.bence hiç beklemedikleri bir durum oldu şok oldular.sehir dışına gitmeniz onları çok korkutuyor çok bağlılar size sanırım.bu konuda onları rahatlatabilirsiniz.ama bunun için damat adayından emin olmanız gerekli.hakkinizda hayırlısı olsun.

Bence siz erkek arkadaşınızdan,ilişkinizden iyice emin olduktan sonra,ciddi bir adım atacağınız zaman tekrar konuşun ailenizle.
O zaman o kadar tepki vermezler,bir de nasipse ağız dil bağlanır zaten.belki de çok severler.

Yıkılmayın yani,şuan yanlış bir hamle olmuş.Bir kez daha doğru zamanda denersiniz.

Genelde ana babalar boşanmış kızlarını evlendirmek isterler

Acaba onların düşündüğü başka birisi mi var

Ya da çok mu bodoslama daldı gibi gördüler sizi acaba
valla 8 sene boyunca bir kere bile kızım yokmu biri sende yuvanı kur mutlu ol demediler

Bence siz erkek arkadaşınızdan,ilişkinizden iyice emin olduktan sonra,ciddi bir adım atacağınız zaman tekrar konuşun ailenizle.
O zaman o kadar tepki vermezler,bir de nasipse ağız dil bağlanır zaten.belki de çok severler.

Yıkılmayın yani,şuan yanlış bir hamle olmuş.Bir kez daha doğru zamanda denersiniz.
ben cok üzgünüm ailem icin hic bir degerim yokmus ne istedigimi ne hissettigimi sormadılar bile :( ne yapmalıyım onuda bilmiyorum

inanın bahsetmedigim bişey yok ailem evlendirmek istemio sanırım bunu anladım bende sevinceklerini düsünüp heycanla anlattım suan bende bu durumda karmakarısık oldum uzaga vermek hic istemiyolar
hayat sizin hayatiniz , eger geecekten mutlu olacaginiza inaniyorsaniz evlenin , 33 yasindasiniz ailenizden bagimsiz kendi hayatinizi kurmaniz gereken yasi xoktan gecmissiniz
uzulmeyin hic , zamanla alisirlar

Back
X