• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben cıkmazdayım

Ben de boşandım 4 ay oldu , ve öyle bir şeyle ailemin karşısına çıksam ailem çok mutlu olur. 1. Sine de ben karar verdim beni hic suçlamadılar birini daha getirsem bana güvendikleri icin tanımak isterler.
Ayrı ev açtılar bana çok şükür ayrı yaşıyorum , ve hayatına yeni birinin girmesini istedikleri icin de eski evliliğimin bir talihsizlik olduğunu söyleyip beni sürekli motive ediyorlar , bu bunalımdan erkenden cikmamda etkileri fazla .

Sizin aileniz bir daha boyle bir yıkım istemiyorum diyeceklerine 8 yildir ayrılmış mutlu olsun kızımız yeter ki diyip size ve ona bir şans vermeleri gerekiyordu .
Memursaniz maaşınızı onlara veriyorsanız bence kesilmesin diye izin vermiyorlar .
Yoksa 8 yıl sizin ne çektiğinizi sizinle birlikte çekmiş olmaları gerekiyordu.

daha onceki yakındandı
O zaman ailen çok çok çok bencil ilerde seni hasta bakıcı olarak kullanmak için tutuyorlar.
Sen aileni boşver partnerini tanı iyi biriyse kısmetse evlenirsin inşallah.

hayır beni sevmiş uzun zaman takip etmiş aktif bi grupta sonra yazdı merak etmeyin şimdilik bi fenalık gormedim
Yok ben merak etmem kendim hiç öyle bişey yaşamadım çünkü. Sizin icin diyorum. Zaten tam olarak da anlamadım nerde görmüş de sevmiş? Sonra mi facebookta bulmuş sizi. Yoksa facebookta mi sevmiş? Sosyal medyadan bi insan nasıl sevilir? Ablasına takıldım ben :-) inşallah kardeşi iyi biridir. Boşanmış olduğunuzu söylemelisin, sonradan çıkıp aaa biz seni internetten tanıdık hicbiseyini bilmiyoruz diyip çamura yatmasınlar da. Eskiler dermiş ki, yemek yediği yeri hergün konuştuğu eri tanıyıp bilmeden evlenmeyin diye.

Siz hatalı değilsiniz. Yetişkin bir kadınsınız. Ailenizin tepkilerini çok yersiz buldum ağlamalar vs.
Aileniz şöyle düşünmeliydi;
“Kızım herşey daha çok yeni sen biraz tanı daha sonra nasibinde varsa bizde tanışırız”
Söylemekle de iyi yapmışsınız. Eğer aileniz olgun tepkiler verseydi ne güzel bize güveniyor, bize anlatıyor diye düşünürdü.
koskoca kadınsınız karakteri oturmuş başarısız 1 evlilik yapıp tecrübe edinmiş dersler çıkarmış olmalısınız.
Ailenizin söylediklerini bu kadar kafanıza takmayın.
Herşey oluruna varır. En nihai kararı verecek olan yine sizsiniz.

K
Siz hatalı değilsiniz. Yetişkin bir kadınsınız. Ailenizin tepkilerini çok yersiz buldum ağlamalar vs.
Aileniz şöyle düşünmeliydi;
“Kızım herşey daha çok yeni sen biraz tanı daha sonra nasibinde varsa bizde tanışırız”
Söylemekle de iyi yapmışsınız. Eğer aileniz olgun tepkiler verseydi ne güzel bize güveniyor, bize anlatıyor diye düşünürdü.
koskoca kadınsınız karakteri oturmuş başarısız 1 evlilik yapıp tecrübe edinmiş dersler çıkarmış olmalısınız.
Ailenizin söylediklerini bu kadar kafanıza takmayın.
Herşey oluruna varır. En nihai kararı verecek olan yine sizsiniz.
Kesinlikle haklısınız bende öyle bekledim ama olmadi :(

K

Kesinlikle haklısınız bende öyle bekledim ama olmadi :KK43:
Bence bir daha konuyu açmayın. Sorarlarsa söylersiniz. Hayatınızdaki kişi ile ilgili ise temkinli yaklaşın ama tadını da çıkarın :)

aileniz biraz abartmışlar ama çokta üzerinde durmayın onlara biraz zaman tanıyın bu arada sizin ilişkiniz eğer yolunda giderse zaten ailenizde onaylar hakkınızda hayırlısı olsun

Illa biri olur hayatinda bosandin diye tek mi yasaman gerekiyomus? Ha bencede biraz erken bahsetmissin

ilk basladıgında neden soylememişim saklamısım oyle soyledi annem onlara gore gec olmus soylemem
O zmnda hirlimidir hirsiz mi diyceklerdi :) bence tekrar kalbinin atmasi heyecanlanmak cok guzel.. biraz oluruba birakmali belkide

İnşallah çok mutlu olursunuz, aileniz zamanla bence alışacaktır bence söylemekle en iyisini yaptınız yuzyuze görüşmeye ikna etmeye çalışsaniz bir

• Beğen
Reactions: lra
İra ben şey düşündüm ailenin başka çocuğu yokmu,yani kardeşin varmı desem daha doğru olur..yada en doğrusu tek çocuk filanmisin ne bu ayrılık kopamama telaşi..en tabii hakkın bu 8 yıl dile kolay.belliki bı 8 yıl daha bekar kalsaniz sen evlenmeyi dusunmezmisin kızım demicekler.

Tepkileri normal geldi bana aynisini yasadim.: ))iyi sectin mi seni uzer mi yine uzulur musun korkulari var.benim bir de kizim var 2 kati korkmuslardi.
Burada yazdigin sekilde ifade et kendini.

A
İra ben şey düşündüm ailenin başka çocuğu yokmu,yani kardeşin varmı desem daha doğru olur..yada en doğrusu tek çocuk filanmisin ne bu ayrılık kopamama telaşi..en tabii hakkın bu 8 yıl dile kolay.belliki bı 8 yıl daha bekar kalsaniz sen evlenmeyi dusunmezmisin kızım demicekler.
Abim var ama beni güvence görüyorlar bir 8 yıl daha bekar kalsam asla demezler evlen diye babm benle konusmuyo tavirli napcam ki sastim

Onların derdi uzak biz
Tepkileri normal geldi bana aynisini yasadim.: ))iyi sectin mi seni uzer mi yine uzulur musun korkulari var.benim bir de kizim var 2 kati korkmuslardi.
Burada yazdigin sekilde ifade et kendini.
Onlarin derdi uzak biz nolcaz gelemeyiz falan filan peki ben nolcam artık isteyen de yok yani

33 yasımı bitircek bosanmıs cocuksuz 8 yıldır bekar bir bayanım. 8 yıldır bi cok kişiyle tanıstım bazı sebeplerden olmadı.Evlenmek anne olmak bu dünyada cok istedgi sey kimi zaman gizlice aglarım bile...
Faceden bi ablayla tanıstık bi gruptan tabiki beni cok sevdigini begendigni kardeşi oldugunu soyledi tanıstırmak istedi ilk yok falan dedim fakat resmini gorunce cok begendim.Sonra bir tanısın nasip bişey kaybetmezsiniz dedi bende begendigim icin iyi bi konusalım dedim konusmaya basladık geldi yanıma hersey cok guzel 8 sene dir yasamadıgım seyler hem kalbim hem aklım tamam diordu istemsiz.1 1,5 ay gorustuk bulustuk 3 saatlik mesafe var aramızda ama altında arabası sıkıntı olmuyor.Aileme yalansız dolansız anlattım ben bekliyordumki kızım 8 senedir bir kere bile bize kimseyi acmadın adına cok sevindik bereber bi tanısalım falan beklerken siddetle karsı ckmalar uzak olmaz gidemezsin kimbilir kim bikere bosandınbidaha kaldıramayız falan simdi babam benle konusmuo dün aglmıs annem aksam agladı ben bu olayların ortasında aptallastım ben kotu bişey mi yaptım acaba yuva kurmak anne olmak istemek yetişkin bi calısan bireyim bu kadar tepki normali ben ne yapmalıyım konusamadık babmla bagırdı cagırdı soylermisiniz ben nerde hata yapıyorum ve ne yapmalıyım ???yoksa hic iyi olmıycam :KK43:
Ailen seni düşündüğü için korkak davranıyor

Back
X