bu yazıcaklarımı çok düşündüm bu yaşadığımız son olay küçük ya da büyük saçma ya da değil ama bir şeyi görmemi sağladı kendimde bu gördüğümde değersiz kendini bilmeyen beş para etmeyen hiç bir şeyi haketmeyen öfkesine yenilenen hiç bir değeri olmayan mutlu olmayı hak etmeyen değerini bilmeyen kıymet bilmeyen biri olarak gördüm ve öyleyimde bu yazıyı yazarak amacım gerçekten beni affedip affetmemen değil çünkü ben affetmeye değecek biri değilim kendimi o kadar değersiz nankör hissediyorum ve görüyorum ki ne desem içimdekileri anlatmaya yetmez neden bunları yazdım bende bilmiyorum sadece yazmak istedim sen çok güçlüsün keşke bende senin gibi olabilsem ama değilim neyse sen bu kendini bilmeyen beş para etmeyen göremiceksin artık msnde girmicem o yüzden msndede göremiceksin artık beni msne seninle konuşmak için giriyordum ama seni kaybettim şimdi dersin ki neden beni kazanmak için uğraşmıyorsunneden gayet açık ben seni kazanmaya değecek biri değilim ayrıca seni kırdım aslına bakarsan ben kırılmaya değecek bir insan bile değilimdedim yha ben kısacası değersizin tekiyim bu son olay bana baya bi şey öğretti en önemliside kendi değeri olmayan bir kişiyi gördüm kendimde bu değersiz kişi çıkıyor hayatından ve hiç bir şekilde görmiceksin tek diyebiliceğim şey YOLUN AÇIK OLSUN...
arkadaşlar sadece bu sıralar kendimi böyle hissediyorum bunları sahurda yazmıştım içim çok daralmştı cep telefonuma yazdım şimdide buraya yazıyım dedim amacım sadece yazıp rahatlamaktı
arkadaşlar sadece bu sıralar kendimi böyle hissediyorum bunları sahurda yazmıştım içim çok daralmştı cep telefonuma yazdım şimdide buraya yazıyım dedim amacım sadece yazıp rahatlamaktı
Son düzenleme: