ben cok hastayim

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
evi tuttum kaporayi verdim.bunu soyledim bana niye acele ettin diyor emin miisn diyor eylule kadar bekleseydin diyor.geri vites yapti kizlar bir yalvarmadigi kaldi.

bu sabahtan beri mide bulantisi iahal tansiyon dusuklugu var.hatta tansiyonumu kendisi olctu dusuk cikti.ayakta duracak halim.yok icerde yatiyorum.geldi bana kipkirmizi suratla bir bagirdi mahsus hasta numarasi yapiyormusum.bebekle perisan olsun diye ugrasiyormusum.bebek agliyor mama yemiyor ona sinirlendi.ben mahsus bebekle perisan olsun diye ugrasiyormusum.100 de yuz eminim dedi.halbuki benim gozumu acacak halim yoktu.tam bunlari soylerken ezan okunuyordu.Allahim sana havale ediyorum dedim hasbunallah cektim icimden.daha once de hasta oldugum zamanalrda hep beni azarlar kalk hareket et yattikca daha cok hasta olursun der.asla sefkat gostermez.simdi de namaza durdu bak sen...
ben de kalktim kendimi zor surukledim mama hazirladim mutfagi tolarliyotum.halbuki o hasta oldugunda ben ona bebek gibi bakmistim
burayi okuyan guzel bayanlar..guzel insanlar..degerinizi bilin.emin olmadan evlenmeyin.yasim gecti evlenmem gerek el alem ne der diye dusunmeyin.oturun annebabanizin evinde.en iyiso gelene kadar.gelmedi mi gelmesin.Allah rizasi icin yasamaya devam edeceksiniz.evlilik tek cikar yol mu.gozlerim dolu dolu oluyor bunlari yazarken.ben ona yaptiklarima karsilik bunlari haketmemistim ki...Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Son düzenleme:
Bak yine geldin. Ve yine geleceksin.

Bu adamla evli kaldigin her gün buraya yazmak için yeni bir öykün olacak.

Neden boşamiyorsun şunu. Boşasana artık...
emin ol bosayacagim 4 eylulde.o zaman da gelip bosandim diye baslik acacagim

Desenize bebeğimi bakmaktan aciz birine niye teslim edeyim? Koskoca herif bir bebeğe mama yedirmeyi becerememekten utanmış,yetersizlik hissi ağır gelince en iyisi bağırıp çağırayım da çüküm olduğunu hatırlayayım demiş.çünkü onun ulvi çükü var ve sizin yok.siz robotsunuz!
Onun yanında yedirin,oyuncak bebek gibi kolay yemediğini görsün derdim ama kesin siz onu da kasten yapıyorsunuzdur adamın bebek ağlamasından başı ağrısın diye.bunun bir adım ilerisi çocuklarını da al odaya kapan ben tv izleyeceğim diyen öküzler

bu sabahtan beri mide bulantisi iahal tansiyon dusuklugu var.hatta tansiyonumu kendisi olctu dusuk cikti.ayakta duracak halim.yok icerde yatiyorum.geldi bana kipkirmizi suratla bir bagirdi mahsus hasta numarasi yapiyormusum.bebekle perisan olsun diye ugrasiyormusum.bebek agliyor mama yemiyor ona sinirlendi.ben mahsus bebekle perisan olsun diye ugrasiyormusum.100 de yuz eminim dedi.halbuki benim gozumu acacak halim yoktu.tam bunlari soylerken ezan okunuyordu.Allahim sana havale ediyorum dedim hasbunallah cektim icimden.daha once de hasta oldugum zamanalrda hep beni azarlar kalk hareket et yattikca daha cok hasta olursun der.asla sefkat gostermez.simdi de namaza durdu bak sen...
ben de kalktim kendimi zor surukledim mama hazirladim mutfagi tolarliyotum.halbuki o hasta oldugunda ben ona bebek gibi bakmistim
burayi okuyan guzel bayanlar..guzel insanlar..degerinizi bilin.emin olmadan evlenmeyin.yasim gecti evlenmem gerek el alem ne der diye dusunmeyin.oturun annebabanizin evinde.en iyiso gelene kadar.gelmedi mi gelmesin.Allah rizasi icin yasamaya devam edeceksiniz.evlilik tek cikar yol mu.gozlerim dolu dolu oluyor bunlari yazarken.ben ona yaptiklarima karsilik bunlari haketmemistim ki...Allah hepimizin yardimcisi olsun.
yahu sen bize verdiğin bu aklı kendin uygulasana.adam seni boşamasın diye yapmadığın şey kalmadı.tek derdin kocam beni boşamasın hiç boşuna kıvırma.adam zaten seni sevmeye sevmeye evlendi sevmemeye de devam ediyor.boşanma davan var ama neden hala aynı evdesin? hani ev tutmuştun? senin annen baban ailen arkadaşın akraban nerde? ben artık burdaki birkaç üyeyi toplayıp gelip bulucam seni artık.

yahu sen bize verdiğin bu aklı kendin uygulasana.adam seni boşamasın diye yapmadığın şey kalmadı.tek derdin kocam beni boşamasın hiç boşuna kıvırma.adam zaten seni sevmeye sevmeye evlendi sevmemeye de devam ediyor.boşanma davan var ama neden hala aynı evdesin? hani ev tutmuştun? senin annen baban ailen arkadaşın akraban nerde? ben artık burdaki birkaç üyeyi toplayıp gelip bulucam seni artık.
canim yasli bir annem var ve farkli ilde basla kimsem yok

Bu halde bile bizim gibileri uyarmayi düşünecek kadar guzel yureklisiniz ve çok haklisiniz ama kısmet sizde ona yapmayın bakalım nasıl oluyomuş gerçekten kıymet vermeyen daha mi kıymetli oluyor ben anlamadım dua ediyorum inşallah düzelir çok mutlu olursunuz uzmeyin kendinizi Allah herşeyi görüyor

Bu adamdan size hayır gelmez.
Adam hödük belli,artı sizi sevmiyor ne yazık ki.
Bdv olarak biz bile anladık bunu.
Evladınızla kendinize iki kişilik yeni bir hayat kurmaktan başka çıkar yol görünmüyor.
Allah yardımcınız olsun.
Acil şifalar diliyorum.

her gün farklı konu ve hergün dert yanıyorsun aynı eski ben ayrıl ve kurtul bırak zehir olacaksa hayat kendin yüzünden zehir olsun ş...bir pislik yuzunden değil.

Back
X