- 20 Ocak 2010
- 48.584
- 187.079
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi canimyavrumm
Ama üyelik iptali olabilir neden banlı ki en son ta ne zaman mesaj yazmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sanmıyorum. Boşanmış olsa, burada olurdu bence.Bilmem bi anda geldi merak ediyorum boşandığını hiç sanmıyorum ya sorayım dedim![]()
Evet uzun zaman oldu diye ben de merak ettim eski konusuna yazdım. Normalde her hafta konu açardı, insan görmeyince arar oluyor.Ama üyelik iptali olabilir neden banlı ki en son ta ne zaman mesaj yazmış
Çok da sürebilir ama benim en uzun ki çokça yerim (atildığımı saymazsakEvet uzun zaman oldu diye ben de merak ettim eski konusuna yazdım. Normalde her hafta konu açardı, insan görmeyince arar oluyor.
Umarım üyelik iptali değildir.
Siz tecrübeliler bilirsiniz belki bir ban en uzun ne kadar sürüyor ?
Şimdi üye isimlerini yazmayayım ama nerede o 15 gün ban yediren eski üyeler ve konular, teeeee hepsi mazide kaldıÇok da sürebilir ama benim en uzun ki çokça yerim (atildığımı saymazsak) 15 gün falandı galiba
Ve bizi attıranlarŞimdi üye isimlerini yazmayayım ama nerede o 15 gün ban yediren eski üyeler ve konular, teeeee hepsi mazide kaldı![]()
Banınız çabuk kalkmış sevindim.Şimdi üye isimlerini yazmayayım ama nerede o 15 gün ban yediren eski üyeler ve konular, teeeee hepsi mazide kaldı![]()
Teşekkür ederim, çok sık cazgırmam ben, iyice damarıma basılması lazım, bu yüzden kısa sürdü. Önümüzdeki maçlara bakacağızBanınız çabuk kalkmış sevindim.
2 kişiyi merak ediyorum Bibi ancak isimlerini söylersem şimdi eyyyy ruh misali gelirler siteye, dönerler diye korkuyorumVe bizi attıranlar![]()
ama bak biz hala burdayız
![]()
Tövbe de kış kış2 kişiyi merak ediyorum Bibi ancak isimlerini söylersem şimdi eyyyy ruh misali gelirler siteye, dönerler diye korkuyorumKızını öp yerime.
O da ikinci bir eyyy ruh vakası, anmayınca gelmeme ihtimali varBiz de banlanmayalım hafif geyiğe doğru gidiyoruz burada.
Ben konu sahibini merak ettiğim için yazdım buraya.